ζώδια για ελεύθερους 23/03 Παρασκευή

katy-+-harp

ζώδια για ελεύθερους 23/03 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Κοιτάξτε το σύμπαν και νιώστε την δύναμη του να ρέει! Είστε γεμάτοι με ενέργεια – και εμπνέετε και τους άλλους γύρω σας. Μπορεί ακόμη και να παρακινηθείτε να κάνετε κάτι εντελώς αυθόρμητο που θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η καλή σας ενέργεια δίνει επιπλέον ώθηση στα όνειρα και τις ελπίδες σας και μπορεί να σας δώσει και ένα ήδη αρκετά καθυστερημένο σπρώξιμο προς την σωστή κατεύθυνση. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι λίγο διαφορετικό – ίσως ακόμη και κάτι έξαλλο!

Ζώδια Δίδυμοι

Οι άνθρωποι γύρω σας συμπεριφέρονται με μυστήριο και αναπάντεχο τρόπο τώρα – που μπορεί να εκπλήξει ακόμη και εσάς. Είναι καλό που είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση, και να αξιοποιείτε τα πάντα στο έπακρο.

Ζώδια Καρκίνος

Όλοι συμπεριφέρονται πιο τρελά από ότι συνήθως σήμερα, και εσείς σίγουρα δεν αποτελείτε εξαίρεση. Μπορεί να αντιδράσετε με περισσότερο πάθος – θετικά ή αρνητικά – και πιθανόν τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είστε ιδιαίτερα διασκεδαστικοί αυτή την περίοδο και σε κάποιο ξεχωριστό άτομο – ίσως κάποιο καλό φίλο ή μια πολλά υποσχόμενη ερωτική πιθανότητα- θα αρέσει ο χρόνος που περνά μαζί σας. Κάντε χώρο για μια τρελή ιδέα και πραγματοποιήστε την!

Ζωδια Παρθένος

Αν αισθάνεστε ότι περιβάλλεστε από τρελούς, έχετε δίκιο – αν και εσείς δεν πάτε πίσω. Γενικώς το σύμπαν είναι λίγο περίεργο τώρα, αλλά και η καλή διάθεση είναι μέρος του πακέτου.

Ζωδια Ζυγός

Οι σχέσεις σήμερα μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα περίεργες και μπορεί να βρεθείτε να μακαρίζετε τον εαυτό σας που είστε αδέσμευτοι! Η απόφασή σας να περιμένετε για το κατάλληλο άτομο αρχίζει να μοιάζει πολύ έξυπνη όταν βλέπετε τι συμβαίνει γύρω σας.

zodia-zwdia-88-1

 

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Το σύμπαν είναι ιδιαιτέρως απασχολημένο αυτή την περίοδο, οπότε αντί να θέλετε να προχωρήσετε ίσως θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να κάνετε μερικές καλές πράξεις αντί να πιέζετε για τα δικά σας συμφέροντα.

Ζώδια Τοξότης

Πρέπει να βρείτε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε απόψε! Διαθέτετε καταπληκτική προσωπική ενέργεια και η ενέργεια του σύμπαντος είναι επίσης λίγο τρελή. Η συναναστροφή σας με άλλα άτομα μπορεί να έχει υπέροχα και περίεργα αποτελέσματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζώδια Αιγόκερως

Κάντε ένα διάλειμμα από τον υπολογιστή! Βάλτε τα δυνατά σας για να χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας σήμερα. Ο χρόνος που περνάτε με τους φίλους και την οικογένεια σας είναι πολύτιμος, και οι κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να σας αποφέρουν μερικές εκπληκτικές νέες επαφές.

Ζώδια Υδροχόος

Το προοδευτικό σας μυαλό συνδυάζεται με την δυναμική προσωπική σας ενέργεια και φέρνει εκπληκτικές νέες δυνατότητες τη σημερινή μέρα- και νύχτα! Μην καθυστερείτε όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή!

Ζώδια Ιχθύες

Αν σας φαίνεται ότι όλοι γύρω σας συμπεριφέρονται σαν τρελοί τώρα, απλά σημαίνει ότι είστε διορατικοί. Μην εκπλαγείτε όμως αν τους κάνετε παρέα. Μπορεί αυτού του είδους η ενέργεια να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στην ερωτική σας ζωή – ανακαλύψτε το!

chartomanteia-44