Ζώδια για ελεύθερους 23/11 Παρασκευή

panselinos-zwdio-ydroxoos

Ζώδια για ελεύθερους 23/11 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Η πνευματική σας ενέργεια είναι στα ύψη σήμερα, οπότε καλό θα ήταν να τη δείξετε σε κάποιον/α που θέλετε να εντυπωσιάσετε.

Διασκεδάστε τους ανθρώπους γύρω σας με την καλλιέργεια και τις ιδέες σας. Όλοι θέλουν να ακούσουν αυτά που έχετε να πείτε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κάτι πραγματικά μεγάλο έρχεται – είστε έτοιμοι; Θα πρέπει να παραμείνετε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες, οπότε κρατήστε την ψυχραιμία σας και κινηθείτε ανάλογα. Κάποιος/α χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα σας παρακολουθεί για να δει πώς θα αντιδράσετε. Πάρτε μια ανάσα!

Ζώδια Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή, δραστήρια προσωπικότητά σας προσελκύει κάποιο καινούργιο άτομο αλλά αν συνεχώς γκρινιάζετε, δεν θα μπορέσετε να το δείτε. Βεβαιωθείτε ότι θα συμπεριλάβετε και άλλους στη συζήτηση και δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος.

Ζώδια Καρκίνος

Οι άλλοι ανταποκρίνονται ιδιαίτερα θετικά στις προτάσεις σας σήμερα. Αξιοποιήστε την ευκαιρία ζητώντας από κάποιον/α που σας αρέσει να βγείτε έξω για έναν καφέ – θα λάβετε την καλύτερη δυνατή απάντηση. Στην αρχή πηγαίνετε τα πράγματα αργά – και μετά κάντε την κίνησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Η ικανότητά σας να περνάτε παντού καλά σας κάνει απαραίτητους όταν κάποιος θέλει να διασκεδάσει. Αξιοποιήστε το στο μέγιστο για να εντυπωσιάσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Κρατήστε τη θετική ενέργεια στα ύψη και ενθαρρύνετέ τους να περάσουν καλά.

Ζώδια Παρθένος

Αν ψάχνετε κάποιο σύντροφο που να μοιάζει ακριβώς με εσάς, μπορεί να συναντήσετε πρόβλημα. Μπορεί να προκύψει επιθετική συμπεριφορά ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικά άτομα, όπως και ανάμεσα σε φιλόδοξα άτομα ή ανθρώπους που αναζητούν διαρκώς προσοχή. Καλό θα ήταν να αναζητήσετε κάποιον/α με μικρές διαφορές από εσάς.

Ζώδια Ζυγός

Αν πιάσετε συζήτηση σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο σήμερα, βεβαιωθείτε ότι δεν θα ακούτε απλά αυτά που σας λέει, αλλά ότι θα έχετε στραμμένη πάνω τους όλη σας την προσοχή. Η ειλικρινής σας στάση θα τους ενθαρρύνει να σας ανοιχτούν.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Αποφύγετε σήμερα τις συγκρούσεις μένοντας μακριά από διαφωνίες που δεν σας αφορούν. Έχετε να ασχοληθείτε με πιο σημαντικά ζητήματα αντί να χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Ζώδια Τοξότης

Μήπως τα άτομα με τα οποία βγαίνετε ραντεβού συμπεριφέρονται περισσότερο σαν παιδιά παρά σαν ενήλικες; Για τώρα, θα πρέπει είτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ή να αποκτήσετε και εσείς μια πιο παιδιάστικη συμπεριφορά. Μπορεί να το διασκεδάσετε!

chartomantia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Μην ανησυχείτε επειδή δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τον έναν και μοναδικό/τη μία και μοναδική – θα συμβεί σύντομα! Προς το παρόν χαρείτε την ελευθερία σας. Ακόμη και οι φίλοι σας που έχουν σχέση συμφωνούν ότι το να είναι κανείς αδέσμευτος έχει και τα πλεονεκτήματα του. Σταματήστε να αγχώνεστε!

Ζώδια Υδροχόος

Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε πώς θα συστηθείτε σε αυτόν/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα που μόλις είδατε, δοκιμάστε να κάνετε κάποιο σχόλιο για κάποιο θέμα της επικαιρότητας ή κάποιο κουτσομπολιό. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά και όταν νομίζετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, κάντε την κίνησή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Δε χρειάζεται να είναι όλες οι χειρονομίες προφανείς. Κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σας εκφράζει με διακριτικό τρόπο το ερωτικό του ενδιαφέρον. Μερικές φορές τα χιουμοριστικά ή βαρετά σχόλια μπορεί να κρύβουν κάποιο κομπλιμέντο, οπότε βεβαιωθείτε ότι ακούτε προσεκτικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66