Ζώδια για ελεύθερους 23/12 Κυριακή

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια για ελεύθερους 23/12 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Μήπως αισθάνεστε ότι σας εκμεταλλεύονται; Ήρθε η ώρα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Να είστε δυναμικοί – αλλά ευγενικοί – όταν τους εξηγείτε ακριβώς πώς θέλετε να σας συμπεριφέρονται.

Δεν είναι δύσκολο να απαιτείτε τον σεβασμό χωρίς να καταφεύγετε σε προσβολές.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είναι εύκολο να αισθανθείτε καλά όταν αφήνετε κατά μέρος τις ζήλειες προς τους φίλους σας που φαίνεται να τα έχουν καταφέρει στην ερωτική τους ζωή. Σε πολύ μεγάλο βαθμό η μελαγχολία σας προκύπτει από μη ρεαλιστικές επιθυμίες, οπότε φροντίστε να είστε προσγειωμένοι σε σχέση με τους στόχους στα ερωτικά σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως σε σχέση με την ερωτική σας ζωή έχετε περισσότερες ερωτήσεις από ότι απαντήσεις; Ίσως θα πρέπει να βρείτε κάποιον για να σας κατευθύνει προς το σωστό δρόμο. Βρείτε κάποιον που σας φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία και ζητήστε τη συμβουλή του – και να είστε βέβαιοι ότι είστε ανοιχτοί σε αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Συναναστραφείτε κοινωνικά όσο περισσότερο μπορείτε – σήμερα είστε ένα πρόσωπο που όλοι θέλουν να γνωρίσουν. Προχωρήστε και διασκεδάστε τον κόσμο με τα πιο επιτυχημένα ανέκδοτα και τις πιο αστείες ιστορίες σας. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο μπορεί να εντυπωσιαστεί από τις κοινωνικές σας δεξιότητες.

Ζώδια Λέων

Ο εγωισμός σας μπορεί να μπει τροχοπέδη στο να γνωρίσετε κάποιον/α ερωτικό/ή σύντροφο. Θέλετε να δείχνετε στα καλύτερα σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάζεστε σε κάθε καθρέφτη που συναντάτε ή να ψάχνετε διαρκώς για κομπλιμέντα. Αφήστε την αυτοπεποίθησή σας να λειτουργήσει.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι τέλεια για λίγη εσωτερική αναζήτηση. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας για να δείτε τι πραγματικά ζητάτε από έναν/μια ερωτικό/ή σύντροφο. Μερικές φορές βγαίνουμε ραντεβού με βάση τι θέλουμε και ότι τι χρειαζόμαστε. Επανεξετάστε τη στρατηγική σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Οι συνεχόμενες έξοδοι σε μπαρ μπορεί να έχουν επιπτώσεις ακόμη και για εσάς. Προσέξτε μην το παρακάνετε. Αν μείνετε λίγα βράδια στο σπίτι σας θα μπορέσετε να αποκτήσετε την συγκέντρωση που χρειάζεστε στον εαυτό σας και τους στόχους σας.

Ζώδια Σκορπιός

Πάρτε την πρωτοβουλία και ζητήστε από αυτόν/αυτήν τον/την τύπο/κοπέλα που σας αρέσει να πάτε για καφέ. Είναι ένας χαλαρός τρόπος για να τους γνωρίσετε χωρίς να δεσμευτείτε για ένα επίσημο ραντεβού. Κρατήστε τα πράγματα μεταξύ σας χαλαρά και μείνετε μακριά από επικίνδυνα θέματα όπως η πολιτική.

Ζώδια Τοξότης

Καλά τα λόγια – αλλά οι πράξεις είναι ακόμη καλύτερες. Οι λέξεις μπορεί να είναι φτωχές αν δεν μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Δείξτε στα κοντινά σας πρόσωπα ότι πραγματικά εννοείτε αυτά που λέτε φροντίζοντας να ολοκληρώνετε ό,τι αρχίζετε. Να είστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα θα επιδράσουν θετικά στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Αιγόκερως

Πάρτε ρεπό σήμερα και απολαύστε μερικές δραστηριότητες έξω στη φύση. Πηγαίνετε στην παραλία ή στο πάρκο για μια μεγάλη βόλτα – αν έρθετε και πάλι σε επαφή με τη φύση θα εκτιμήσετε περισσότερο ό,τι σας περιβάλλει και θεωρείτε δεδομένο από τον ουρανό ως τα λουλούδια. Θα χαλαρώσετε και θα είστε έτοιμοι για έρωτα.

zwdia-66

Ζώδια Υδροχόος

Αν βαριέστε, κάντε κάτι για αυτό! Κάντε μια βόλτα σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει, παραγγείλτε ένα φαγητό που δεν έχετε ξαναφάει και γενικά κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα με σκοπό να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα δείξτε τη δημιουργική σας πλευρά και ελαττώστε τους ρυθμούς σας. Βάλτε ένα μπουκέτο λουλούδια στο γραφείο σας – ή προσφέρετε το σε κάποιον/α που σας αρέσει πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw