Ζώδια για ελεύθερους 24/01 Πέμπτη

zwdio-astrologia-aris-skorpios

Ζώδια για ελεύθερους 24/01 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε τις ρομαντικές σας αλληλεπιδράσεις χαλαρές (αλλά όχι κλισέ). Μπορείτε να διασκεδάσετε φλερτάροντας, ενώ παράλληλα γνωρίζετε καλύτερα αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα…

Αλλά κρατήστε τις σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη μια φορά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο συμπεριφέρεται με έναν τρόπο ξένο προς τον χαρακτήρα του. Μήπως είναι τσιμπημένοι μαζί σας; Περιμένετε μερικές μέρες και εάν συνεχίσουν να ενεργούν με τον ίδιο τρόπο, ίσως είναι καιρός να επιβεβαιώσετε τις υποψίες σας. Δείξτε τους ότι ενδιαφέρεστε το ίδιο.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ικανότητά σας να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει σε κάθε δεδομένη κατάσταση θα σας φανεί χρήσιμη σήμερα. Αυτός/ή ο/η χαριτωμένος/η συνάδερφός σας είναι το ίδιο φιλικός/ή με όλους ή σας ξεχωρίζουν; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη γλώσσα του σώματος, καθώς και σε άλλες ενδείξεις και θα καταλάβετε τι συμβαίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος

Γιατί κρύβεστε; Πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας και να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε! Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε κάπως ντροπαλοί, μπορείτε να ανοιχτείτε λίγο ακόμη. Μπορεί ακόμη και να εκπλήξετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής, έστω και για λίγο.

Ζώδια Λέων

Συγκεντρώστε τους κοντινούς σας ανθρώπους και οργανώστε μια βραδινή έξοδο. Αφήστε τον καθένα να επιλέξει έναν προορισμό και απλά περάστε το βράδυ πηγαίνοντας από το ένα μέρος στο άλλο. Αν γνωρίσετε κάποιον/α σέξι τύπο/κοπέλα, καλέστε τους στην παρέα σας. Στο τέλος της βραδιάς μπορεί να βρεθείτε με πολύ περισσότερα άτομα στην συντροφιά σας!

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή ή κακή – αλλά ευτυχώς, αυτό είναι κάτι που μπορείτε να ελέγξετε σε κάποιο βαθμό. Αν επιλέξετε να επικεντρωθείτε στα θετικά, η μέρα σας θα είναι ευχάριστη – οπότε γιατί να επικεντρώνεστε στα αρνητικά;

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Έχετε πολλά στο μυαλό σας και αυτό που χρειάζεστε είναι μια ωραία, μεγάλη συζήτηση με κάποιο καλό σας φίλο. Είστε τυχεροί που έχετε τόσο δυνατές σχέσεις και τη δυνατότητα να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας. Οι φίλοι σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν και να μοιραστούν μαζί σας και τα καλά και τα άσχημα.

Ζώδια Σκορπιός

Πριν συμφωνήσετε για κάτι ασυνήθιστο, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς που μπλέκετε. Αν αυτός/αυτή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα σας φαίνεται κάπως περίεργος/η, σκεφτείτε μήπως περιμένετε λίγο. Ερευνήστε λίγο περισσότερο τα πράγματα και αν όλα αποδειχθούν εντάξει, αποδεχτείτε την πρόσκληση τους.

Ζώδια Τοξότης

Η ασάφεια που επικρατεί στις επαφές σας με μια ερωτική προοπτική σας κάνει να αισθάνεστε αβέβαιοι για τον εαυτό σας. Θέλετε να πιέσετε λίγο τα πράγματα ή να απομακρυνθείτε εντελώς; Σκεφτείτε σήμερα, καθώς το αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

tarw-zwdia

Ζώδια Αιγόκερως

Η επικοινωνία είναι εύκολη για εσάς σήμερα και είστε σε θέση να πείτε ακριβώς τι σκέφτεστε. Δε χρειάζεται να το πηγαίνετε γύρω-γύρω – αν θέλετε να ζητήσετε από αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα να βγείτε ραντεβού, τολμήστε το!

Ζώδια Υδροχόος

Δοκιμάστε μια δημιουργική προσέγγιση στην επικοινωνία σας σήμερα. Με έναe-mail σε ρίμα θα τραβήξετε σίγουρα την προσοχή του τελευταίου σας φλερτ, ειδικά αν είναι τόσο έξυπνοι όσο εσείς.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να νομίζετε ότι αρέσετε σε κάποιον/α αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Είναι δύσκολο να καταλάβετε τι συμβαίνει τώρα και τα σημάδια είναι κάπως ασαφή. Αφήστε να περάσουν μερικές μέρες ακόμη και να είστε σίγουροι ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11