Ζώδια για ελεύθερους 24/11 Σάββατο

erwtikes-17314

Ζώδια για ελεύθερους 24/11 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για να ζητήσετε από κάποιον/α να βγει ραντεβού μαζί σας. Δείξτε πόσο καλοί είστε στο φλερτ και να είστε πιο τολμηροί από ότι συνήθως.

Αν πάρετε αυτό το ρίσκο, είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσετε το κατάλληλο άτομο. Τολμήστε το!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να είστε υπομονετικοί όταν περιμένετε να γίνει κάτι στην ερωτική σας ζωή. Αντί απλά να κάθεστε να κοιτάτε το κινητό σας ή να χαζεύετε όλους τους σέξι τύπους στο καφέ της γειτονιάς σας, κρατηθείτε δραστήριοι κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε τον έρωτα.

Ζώδια Δίδυμοι

Εμπνέεστε από τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, οπότε τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ξαναμπείτε στο παιχνίδι. Ρωτήστε τους δεσμευμένους φίλους σας για το τι σκέφτονται και μετά αρχίστε να βγαίνετε έξω με πιο ανοιχτό μυαλό – και (κυρίως) πιο ρεαλιστικές προσδοκίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα δώστε προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια από όσα σας λένε οι φίλοι σας. Μπορεί να κρύβεται κάτι στη διάθεση και την συναισθηματική τους κατάσταση. Δείξτε την ευγενική και συμπονετική σας πλευρά και δώστε τους συμβουλές μόνο αν σας τις ζητήσουν – αργότερα θα σας το ανταποδώσουν.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που θα σας αλλάξει γνώμη για το τι είναι ρομαντικό και τι όχι. Σκεφτείτε αν ο ιπποτισμός και οι μεγάλες χειρονομίες είναι πράγματι κατάλοιπα του παρελθόντος. Τέτοιου είδους πράξεις μπορεί να μην είναι και τόσο πρακτικές αλλά σίγουρα κάνουν εντύπωση!

Ζώδια Παρθένος

Για να καταπολεμήσετε τη μελαγχολία σήμερα κάντε παρέα με τους πιο κεφάτους φίλους σας. Η ενέργεια τους είναι μεταδοτική και σύντομα θα αναρωτιέστε πώς ήταν δυνατόν να βαριόσασταν. Είστε ενθουσιασμένοι και αυτό είναι σέξι!

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Έχετε απογοητευτεί όχι μόνο από την έλλειψη του έρωτα στη ζωή σας αλλά και επειδή κάνετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Θα πρέπει να αλλάξετε λίγο τα πράγματα. Καταπολεμήστε την ανία κάνοντας διακοπές, ή έστω ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο.

Ζώδια Σκορπιός

Κάποιος αγαπημένος σας φίλος μπορεί να αγχώνεται για κάποια θέματα υγείας, οπότε εκφράστε του την συμπαράστασή σας και κάντε ό,τι μπορείτε για να απαλύνετε την έντασή του. Η καλή σας πράξη θα σας ξεπληρωθεί πολύ σύντομα.

Ζώδια Τοξότης

Δείξτε την πιο αγαπησιάρικη πλευρά σας σε κάποιον/α που πιστεύετε ότι αξίζει την προσοχή σας. Λογικά, η ανταπόκριση τους θα είναι μεγάλη, αρκεί να μην πάρετε τα πράγματα υπερβολικά σοβαρά. Διασκεδάστε το!

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να είναι δύσκολο να δείξετε υπευθυνότητα όταν αισθάνεστε ότι είστε οι μόνοι που συμπεριφέρεστε σαν ενήλικες. Δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση. Αφήστε τους άλλους να παραδεχτούν τα λάθη τους, όπως κάνετε και εσείς και δείτε ποιος δείχνει πιο σωστή συμπεριφορά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε διαφορετικά για κάποιον φίλο που ξέρετε εδώ και πολύ καιρό. Μόλις αυτή η αίσθηση αμηχανίας περάσει, δοκιμάστε να δείτε αν αισθάνονται το ίδιο. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη!

Ζώδια Ιχθύες

Αναρωτιέστε αν πρέπει να μιλήσετε σε κάποιο φίλο που περνάει μια κρίση εγωπάθειας. Δεν σας αρέσει να το παίζετε αυστηροί αλλά αν δεν μιλήσει κάποιος τώρα, σε λίγο θα είναι πολύ αργά. Τα δικά σας θέματα μπορούν να περιμένουν μία μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66