Ζώδια για ελεύθερους 25/11 Κυριακή

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Ζώδια για ελεύθερους 25/11 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Αν και φαίνεται δελεαστικό, σήμερα προσπαθήστε να μην πυροδοτήσετε κάποια διαφωνία.

Αν σας βγει το όνομα του καβγατζή, θα φανείτε γελοίοι στα μάτια κάποιου/κάποιας που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Η φλόγα μεταξύ σας θα πρέπει να ανάψει αλλά για άλλο λόγο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη σήμερα, βγείτε από τη μελαγχολία με τη βοήθεια των φίλων σας. Προγραμματίστε μια έξοδο μαζί τους και ζήστε το πραγματικά. Αν μείνετε μόνοι στο σπίτι απλά θα επιδεινώσετε την άσχημή διάθεσή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μια αναπάντεχη ανατροπή – αν και μπορεί να ακούγεται αδύνατον, αν παραμείνετε ευέλικτοι δε θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Φροντίστε να έχετε κάνει και κάποια εναλλακτικά σχέδια αλλιώς αν αισθάνεστε περιπετειώδεις απλά ακολουθήστε την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Η κατανόηση που δείχνετε σε κάποιον που περνάει μια άσχημη μέρα, σημαίνει πολλά για αυτόν. Προσπαθήστε να τους κάνετε να χαμογελάσουν με κάποιο αστείο – ή βγάλτε τους έξω για να τους αποσπάσετε την προσοχή και να μην πέσουν σε αυτολύπηση. Θα χαρείτε και εσείς μαζί τους!

Ζώδια Λέων

Κάποιος που μόλις γνωρίσατε δείχνει αλαζόνας για να κρύψει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία να σας δείξουν ποιοι πραγματικά είναι. Ακόμη και αν αρχικά ξενερώσατε μαζί τους μπορεί στο τέλος να καταλήξετε να τους λατρέψετε για αυτό που είναι.

Ζώδια Παρθένος

Μια βαθύτερη κατανόηση των αναγκών σας (σε αντίθεση με τις επιθυμίες σας) σε ό,τι φορά τον έρωτα κάνει τη διαφορά στο να σας φέρει πιο κοντά σε μια αληθινή συναισθηματική επαφή. Βρείτε κάποιον που να μπορεί να συνδεθεί με την προσωπικότητά σας αντί να την ανταγωνίζεται!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ζυγός

Μια πράξη καλοσύνης από κάποιο φίλο μπορεί σήμερα να παρεξηγηθεί ως κάτι βαθύτερο. Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τα κίνητρά τους, περιμένετε για να δείτε τι θα κάνουν στη συνέχεια πριν αρχίσετε να τους λέτε ότι θέλετε να παραμείνετε φίλοι.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα είστε τόσο οξύθυμοι που μπορείτε να προκαλέσετε νευρικότητα ακόμη και στο πιο χαλαρό άτομο. Αντί να χάσετε την ψυχραιμία σας για κάτι ασήμαντο, σταματήστε, μετρήστε μέχρι το δέκα και μετά μιλήστε. Σκεφτείτε κάτι χαριτωμένο και χαλαρωτικό όπως γατάκια, πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε ο,τιδήποτε θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε γρήγορα.

Ζώδια Τοξότης

Τα καθημερινά σας καθήκοντα γίνονται ενδιαφέροντα σήμερα και αυτό εξαρτάται από το με ποιον τα κάνετε. Δείτε το τρέξιμο που θα κάνετε για εξωτερικές δουλειές ως ευκαιρία για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Ποτέ δεν ξέρετε αν αυτός/αυτή ο/η κούκλος/α που στέκεται πίσω σας στην ουρά του σούπερ-μάρκετ αποδειχθεί η αδερφή-ψυχή σας.

chartomantia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Η επιμονή αποδίδει, όταν τελικά αυτός/αυτή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα τελικά συμφωνεί να βγείτε ραντεβού – οπότε κάντε να το θυμούνται για πάντα! Ανακαλύψτε τιτους αρέσει να κάνουν και προγραμματίστε μια διασκεδαστική βραδιά γύρω από αυτό. Φροντίστε να κρατήσετε μια χαλαρή και όμορφη ατμόσφαιρα.

Ζώδια Υδροχόος

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, το να κάνετε ένα διάλειμμα από τα ραντεβού είναι ό,τι καλύτερο για εσάς τώρα. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για μια εσωτερική αναζήτηση. Γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας και αντιμετωπίστε τα ζητήματα που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η αγάπη σας για ο,τιδήποτε όμορφο γύρω σας απελευθερώνει μια βαθιά ρομαντική διάθεση. Ακολουθήστε την καρδιά σας! Μιλήστε για την ομορφιά του κόσμου με τα σέξι άτομα που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia