Ζώδια για ελεύθερους 26/01 Σάββατο

imerisies-27314-zvdio

Ζώδια για ελεύθερους 26/01 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε! Η σημερινή μέρα είναι υπέροχη, οπότε μην την χαραμίσετε πίσω από ένα γραφείο.

Μια μεγάλη περιπέτεια πρόκειται να ξεκινήσει αρκεί να έχετε την ενέργεια να αντιμετωπίσετε ο,τιδήποτε έρθει στο δρόμο σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ένας φίλος σας χρειάζεται ερωτικές συμβουλές και είστε περισσότερο από πρόθυμοι να του προσφέρετε μερικά σοφά λόγια. Φροντίστε ώστε οι προτάσεις σας να είναι εποικοδομητικές και μην ακούγεστε σαν να τους κάνετε κήρυγμα. Να θυμάστε ότι οι απόψεις σας ίσως να μην ταιριάζουν με αυτές των φίλων σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Αφήστε όλες τις απόψεις να ακουστούν! Μια έντονη συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και κάποιον/α χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα μπορεί να μετατραπεί σε φλερτ. Κρατήστε το κλίμα χαλαρό. Να είστε δίκαιοι και να γελάτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα ακολουθήστε τις παρορμήσεις σας σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Κάντε το πρώτο βήμα και προσπαθήστε να κάνετε να συμβεί κάτι σπουδαίο με τους δικούς σας όρους. Αν περιμένετε για την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας απλά θα αποθαρρυνθείτε.

Ζώδια Λέων

Αν δε νιώθετε και πολύ σίγουροι τώρα που επιστρέψατε στο ερωτικό παιχνίδι, ήρθε η ώρα για μια τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Μαζέψτε την παρέα σας και πείτε τους πώς αισθάνεστε. Θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα τονώσουν τον εγωισμό. Έτσι θα επιστρέψετε στον παλιό καλό σας εαυτό σε χρόνο ρεκόρ.

Ζώδια Παρθένος

Όλοι υποστηρίζουν τον πιο αδύναμο και σήμερα εσείς είστε αυτός. Οι άλλοι θέλουν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σας ζωή. Δεχτείτε την προσφορά τους και μπορεί να αυξηθούν οι ευκαιρίες σας να βρείτε το σωστό ταίρι για εσάς.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Όλοι έρχονται σε εσάς για συμβουλές σήμερα, οπότε επιλέξτε τι θα πείτε με προσοχή. Όλη αυτή η πίεση για να δώσετε καλές συμβουλές μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά, οπότε δεσμευτείτε να τους δώσετε τις καλύτερες συμβουλές σας κάποια άλλη στιγμή. Εστιάστε στις δικές σας ανάγκες για λίγο!

Ζώδια Σκορπιός

Η αυτοπεποίθηση είναι σέξι – αλλά ένα φουσκωμένο εγώ μπορεί να σας κάνει να συμπεριφερθείτε λάθος σε κάποιον/α που πραγματικά θέλετε να εντυπωσιάσετε. Συγκρατηθείτε και μην υπερηφανεύεστε διαρκώς για το παρελθόν σας. Αντ’ αυτού επικεντρωθείτε στο μέλλον. Είναι λάθος να διαφημίζετε οι ίδιοι τον εαυτό σας!

Ζώδια Τοξότης

Αν είστε αναστατωμένοι, μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας για χάρη της ευγένειας – αφήστε τους ανθρώπους γύρω σας να ξέρουν τι συμβαίνει! Αυτό το άτομο που σας πείραξε πιθανόν να μην κατάλαβε πόσο πλήγωσε τον εγωισμό σας και θα μπορούσε να σας προσβάλει ξανά αν δεν πείτε κάτι.

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Παρόλο που ξέρετε να κρίνετε χαρακτήρες, κάποιο κοντινό σας πρόσωπο καταφέρνει να σας παραπλανήσει. Αν τους ξεσκεπάσετε εντελώς, μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ, οπότε περιμένετε μέχρι να αποκαλυφθούν τα αληθινά τους συναισθήματα.

Ζώδια Υδροχόος

Οι συμβιβασμοί είναι απαραίτητοι σε κάθε σχέση. Κανείς δεν έχει τον πλήρη έλεγχο σε μια σχέση. Θα πρέπει να σκέφτεστε τον εαυτό σας ως το ήμισυ μιας ομάδας υπερηρώων που οι δυνάμεις και των δύο πρέπει να συνδυαστούν για να σώσουν τον κόσμο.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιος που παλιότερα δε συμφωνούσε με καμιά από τις ιδέες σας, ξαφνικά θεωρεί ότι είστε μεγαλοφυΐες. Αντί να τους απαξιώνετε, αφήστε τις πικρίες του παρελθόντος πίσω σας και μάθετε να συνεργάζεστε μαζί τους. Αυτή η ασυνήθιστη συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ ενδιαφέρον!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra