Ζώδια για ελεύθερους 26/11 Δευτέρα

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Ζώδια για ελεύθερους 26/11 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα εμπνέει τους πάντες γύρω σας με τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ικανότητά σας για να επηρεάσετε τους άλλους προς όφελός σας. Περάστε χρόνο με κάποιον/α που σας αρέσει και ανοίξτε τους νέους ορίζοντες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ανυπομονείτε να αφήσετε ελεύθερη την ρομαντική σας πλευρά; Απλά ντυθείτε λίγο πιο σέξι και δείτε τι θα γίνει. Παραγγείλτε στρείδια για δείπνο. Φλερτάρετε χρησιμοποιώντας λίγο παραπάνω τη γλώσσα του σώματος και ρίξτε ματιές γεμάτες υπονοούμενα.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα ραντεβού χρειάζονται υπομονή, πειθαρχία – και απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Είναι βέβαιο ότι είχατε και μερικά πολύ κακά ραντεβού στο παρελθόν αλλά και μερικά πολύ καλά στη συνέχεια. Οπότε μην το βάζετε κάτω! Σκεφτείτε το ως ένα διαγωνισμό στον οποίον αξίζει να συμμετέχετε για το βραβείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα δοκιμαστεί η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε κακούς ανθρώπους και τρομακτικές αλλαγές. Προετοιμαστείτε για το αναπάντεχο, έχοντας μερικά εναλλακτικά σχέδια στο μυαλό σας. Μην πανικοβληθείτε αν οι ιδέες σας παρεκκλίνουν.

Ζώδια Λέων

Όταν είστε περήφανοι για αυτό πουείστε βγάζετε προς τα έξω έναν απίστευτο συνδυασμό αυτοπεποίθησης και σεξουαλικότητας. Μην ντρέπεστε να μιλήσετε για τις επιτυχίες σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα προσελκύσετε τα κατάλληλα άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Η αναζήτηση για την αδερφή-ψυχή σας θα σας κάνει καλό. Τον τελευταίο καιρό η προσοχή σας είχε αποσπαστεί από αυτά που έχουν σημασία – όπως η οικογένεια σας, οι φίλοι σας ακόμη και η ερωτική σας ζωή. Επικεντρωθείτε στους στόκους σας.

Ζώδια Ζυγός

Η φιλοξενία σας είναι επική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε τους άλλους να σας πατάνε. Η γενναιοδωρία σας με φίλους, ραντεβού και άλλους σας κάνει μια πολύ σέξι προοπτική. Βεβαιωθείτε, όμως, ότι παράλληλα ζητάτε αυτό που θέλετε (και χρειάζεστε).

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Προχωρήστε και δράστε παρορμητικά όταν παίρνετε αποφάσεις για τα ραντεβού σας τώρα. Αποδεχτείτε την πρόσκληση κάποιου με τον οποίο δεν θα βγαίνατε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Όσο περισσότερες επιλογές έχετε τόσο πιθανότερο είναι να βρείτε το κατάλληλο άτομο.

Ζώδια Τοξότης

Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και κάποιο κοντινό σας πρόσωπο έχει αρχίσει να μειώνεται. Μην αφήσετε τις αμήχανες καταστάσεις να επηρεάσουν τις αντιδράσεις σας παραπάνω από το φυσιολογικό. Ξεκινήστε έναν διάλογο και συνεχίστε να μιλάτε μέχρι να έρθετε πιο κοντά.

Ζώδια Αιγόκερως

Μείνετε πιστοί στις φιλοδοξίες σας αν θέλετε να τις πραγματοποιήσετε. Εξάλλου μόνο εσείς μπορείτε να τις κάνετε να συμβούν. Κάντε ένα πρόγραμμα δράσης και καταγράψτε το για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να ενεργείτε αντί απλά να το σκέφτεστε.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Υδροχόος

Πρόσφατα ανακαλύψατε ότι κάποιος καλός σας φίλος δεν είναι αυτό που πιστεύατε – αλλά αντισταθείτε στην παρόρμηση να τους παρατήσετε. Όλοι έχουμε διάφορες προσωπικότητεςπου αναδύονται ανάλογαμε τις καταστάσεις που περνάμε. Αυτή τη φορά, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από αυτούς!

Ζώδια Ιχθύες

Όλοι αντιλαμβάνονται πόσο όμορφος είναι ο εσωτερικός σας κόσμος. Χρησιμοποιήστε αυτό το προσόν σας και το έξυπνο χιούμορ σας για να προσελκύσετε αυτόν/αυτή τον/την κούκλο/α που έχετε βάλει στο μάτι. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε τα προσόντα σας και να τους σαγηνεύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66