Ζώδια για ελεύθερους 27/01 Κυριακή

gynaika-lewn-kalytera-xaraktiristika

Ζώδια για ελεύθερους 27/01 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Είναι πολύ εύκολο να πιστεύετε τις κριτικές και να αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό τα ειλικρινή κομπλιμέντα. Ωστόσο, τώρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κατακρίνετε τον εαυτό σας!

Θα πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθησή σας, αποδεχόμενοι με ευγένεια κάθε έπαινο που παίρνετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε ένα πρώτο ραντεβού, μπορεί να είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε κάποιον/α απαριθμώντας τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα σας. Ωστόσο, σήμερα, κάτι τέτοιο θα σας κάνει να φανείτε πομπώδεις και όχι χαλαροί. Δεν βρίσκεστε σε συνέντευξη για δουλειά, οπότε απλά αφήστε τη συζήτηση να κυλήσει ομαλά.

Ζώδια Δίδυμοι

Η αξιαγάπητη πλευρά του χαρακτήρα σας φαίνεται χρήσιμη όταν ένας φίλος σας ζητά τη βοήθεια σας για ένα ευαίσθητο ζήτημα. Να είστε όσο συμπονετικοί μπορείτε όταν προσφέρετε συμβουλές. Κάποια στιγμή το καλό που κάνετε θα επιστρέψει σε εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Καρκίνος

Όταν η ζωή σας δίνει λεμόνια κάνετε λεμονάδα – ή φυτεύετε περισσότερες λεμονιές; Σήμερα προσπαθήστε να είστε όσο πιο επινοητικοί μπορείτε σε ό,τι κάνετε και μπορεί κάποιος/α χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα να προσέξει τις πνευματικές σας ικανότητες.

Ζώδια Λέων

Συνήθως τα διάσημα ζευγάρια εμφανίζονται ευτυχισμένα μπροστά στις κάμερες, αλλά πάντα συμβαίνει κάτι πίσω από την τέλεια εικόνα που παρουσιάζουν. Επειδή δεν βγαίνετε με κάποιον διάσημο, δε σημαίνει ότι θα ήταν υπέροχο αν το κάνατε.

Ζώδια Παρθένος

Ο έρωτας δεν ευδοκιμεί με σφιχτά και γρήγορα χρονοδιαγράμματα. Να είστε πιο ευέλικτοι όταν ο θεός Έρωτας αποφασίσει τελικά να σας επισκεφτεί, ακόμη κι αν είναι για λίγο. Δεν μπορείτε να αναβάλλετε την ερωτική σας ζωή!

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Η δικαιοσύνη επανέρχεται σήμερα όταν αποδεικνύεται δημόσια ότι κάποιος που σας κατηγόρησε πρόσφατα έκανε λάθος. Απολαύστε αυτή την έκβαση χωρίς να κομπάζετε. Αν αποδεχτείτε με χάρη τη δικαίωσή σας θα γίνετε αγαπητοί στους άλλους, ειδικά σε κάποιον/α χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα.

Ζώδια Σκορπιός

Αν φλερτάρετε επιθετικά μπορεί να καταστρέψετε τις πιθανότητές σας να εντυπωσιάσετε αυτόν/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα. Μην αναζητάτε απεγνωσμένα την προσοχή των άλλων – αν χαλαρώσετε, μπορείτε να προσβλέπετε σε πολύ θερμότερες επαφές στο κοντινό μέλλον.

Ζώδια Τοξότης

Πρέπει να προγραμματίσετε μια γρήγορη απόδραση με φίλους. Ένα ταξιδάκι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ανανεώσετε την ενέργειά σας και να δημιουργήσετε μια καινούργια ερωτική επαφή. Πάρτε λίγα πράγματα μαζί σας και ετοιμαστείτε για διασκέδαση.

zwdia-3-zodia

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα δεν είναι η καλύτερη για να εκφράσετε ξεκάθαρα τη γνώμη σας. Αναβάλλετε τις σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Κρατήστε τις αλληλεπιδράσεις σας χαλαρές αν θέλετε να πάνε καλά τα πράγματα.

Ζώδια Υδροχόος

Αναζητήστε μια δραστηριότητα στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο ως μέλος μιας ομάδας. Κάντε κάτι πραγματικά μοναδικό – ένας/μία καινούργιος/α συνεργάτης/συνεργάτιδα θα εκτιμήσει (και θα θαυμάσει) τη δημιουργικότητά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Για να ζητήσετε συγγνώμη δε σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσετε παράσταση άξια για Όσκαρ. Απλά να είστε όσο πιο ειλικρινείς μπορείτε και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια ευρεία προοπτική. Το πιο σημαντικό είναι να μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11