Ζώδια για ελεύθερους 27/03 Τρίτη

teleies-gynaikes

Ζώδια για ελεύθερους 27/03 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Κάποιες μοντέρνες τεχνικές λογικά θα αποδώσουν πραγματικά καλά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Χρησιμοποιήστε e-mails, γραπτά μηνύματα και άλλα προς όφελός σας. Σε όλους αρέσει το σύντομο, ευχάριστο φλερτ – και αυτή την περίοδο είστε εξπέρ σε αυτόν τον τομέα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μια ξέγνοιαστη συνομιλία, διαδικτυακά ή στην πραγματική ζωή θα πάει πολύ καλά σήμερα, ενώ είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση. Κατά τον ίδιο τρόπο, μια χαλαρή πρόσκληση είναι πολύ καλύτερη από ένα βράδυ προγραμματισμένων δραστηριοτήτων.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε τόσο σέξι που μπορεί και να σας διαφύγει η επίδραση που έχετε στους άλλους. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας, δώστε χρόνο σε λίγη οπτική επαφή, στείλτε μερικά ευχάριστα μηνύματα ή ανακαλύψτε τις βασικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα σε κάποιες ερωτικές καταστάσεις.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να αναλάβετε δράση στον ερωτικό τομέα. Κάντε μια σοβαρή προσπάθεια να γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί για τώρα, είτε διαδικτυακά είτε στην πραγματική ζωή. Κλείστε τους το μάτι και φλερτάρετε μαζί τους!

taro-zodia-76

Ζώδια για ελεύθερους

Ζώδια Λέων

Είστε εκπληκτικοί όταν συμμετέχετε σε μια ομάδα – και είστε επίσης συναρπαστικοί στην επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ εύκολο για εσάς να πυροδοτήσετε φιλίες και άλλες σχέσεις και μέρος της διασκέδασης είναι να βλέπετε πως εξελίσσεται η κάθε επαφή.

Ζώδια Παρθένος

Καταλαβαίνετε το βασικό νόημα ενός μηνύματος αλλά τι γίνεται με την ευρύτερη εικόνα; Ανακαλύψτε το βαθύτερο νόημα καθώς και τις μικρές λεπτομέρειες που έχουν σημασία για την ερωτική σας ζωή. Σκεφτείτε τι είδους ενέργεια εκπέμπετε προς τα έξω.

Ζώδια Ζυγός

Τι σκέφτεστε σήμερα; Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας ευρεία φιλοσοφικά ζητήματαή το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ που παρακολουθείτε. Ό,τι και αν είναι θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ καλή ατάκα για να σπάσετε τον πάγο με κάποιον σήμερα, είτε διαδικτυακά είτε σε μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Ο καλύτερος τρόπος για να σπάσετε τον πάγο με κάποιο καινούργιο πρόσωπο σίγουρα δεν είναι να τους ρωτήσετε τι δουλειά κάνουν ή ποια είναι η ειδικότητά τους. Ρωτήστε τους κάτι ασυνήθιστο, που επίσης λέει και κάτι θετικό για εσάς. Έχετε την ικανότητα να συγκρατείτε τις λεπτομέρειες!

Ζώδια Τοξότης

Είστε πολύ καλοί στο να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα – και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταπιαστείτε με περισσότερα από ένα ερωτικά ζητήματα. Περιηγηθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στείλτε κάποια μηνύματα σε μερικούς χαριτωμένους τύπους, καθώς όσο πιο συχνά προσπαθείτε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να βρείτε κάποιον για να κάνετε σχέση!

zwdia shmera

Ζώδια για ελεύθερους

Ζώδια Αιγόκερως

Δε χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες – η καρδιά σας ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Απομονώστε όλους τους θορύβους και προσπαθήστε να μην παρασκέφτεστε σε ό,τι αφορά την ερωτικής σας ζωή. Τα ένστικτά σας ακούγονται ξεκάθαρα τώρα.

Ζώδια Υδροχόος

Τα ερωτικά ζητήματα εξελίσσονται καλά για εσάς σήμερα και θα πρέπει νατα δώσετε όλα σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας στον ερωτικό τομέα – ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στείλτε μερικά e-mailsσε μερικούς τύπους που γνωρίσατε διαδικτυακά και χρησιμοποιήστε την τεχνολογία προς όφελός σας.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να σας διαφύγουν κάποιες λεπτομέρειες σήμερα, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο πριν κάνετε σχέδια. Σε ό,τι αφορά ευχάριστα συναισθήματα, πνευματώδη αστεία και προκλητικά σχόλια είστε τόσο σέξι όσο αισθάνεστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098