ζώδια για ελεύθερους 27/04 Σάββατο

erwtikes-3414

ζώδια για ελεύθερους 27/04 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Η ακούραστη προσπάθειά σας να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας είναι αξιοθαύμαστη, αλλά ίσως προσπαθείτε πάρα πολύ. Υπάρχει αλήθεια σε αυτό που λένε ότι ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Χαλαρώστε και διασκεδάστε εστιάζοντας στον εαυτό σας για αλλαγή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Στην προσπάθεια σας να βρείτε τον/την τέλειο/α σύντροφο, μπορεί να σας ξεφεύγει κάποιο κοντινό σας πρόσωπο που αξίζει την προσοχή και τον χρόνο σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και παρατηρήστε κάποιον/α φίλο/η που ίσως θέλει κάτι παραπάνω από εσάς.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο πρόσχαρος χαρακτήρας σας προσελκύει την προσοχή. Αφήστε την αίσθηση του χιούμορ σας να φτιάξει τη μέρα κάποιου/ας που χρειάζεται ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Καθώς εσείς μοιράζετε χαρά στους γύρω σας, κάποιος/α μυστικός/ή θαυμαστής/θαυμάστρια μπορεί να εμπνευστεί και να κάνει την κίνηση του/της.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα ίσως θα πρέπει κυριολεκτικά να βγείτε από το καβούκι σας. Και με αυτό εννοούμε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Κάνοντας αλλαγές στη συνηθισμένη σας ρουτίνα, μπορεί να διασταυρωθούν οι δρόμοι σας με κάποιον/α άγνωστο/η που θα θελήσετε να γνωρίσετε καλύτερα.

Ζώδια Λέων

Σήμερα σας ενοχλεί πολύ η μικροπρέπεια. Ωστόσο, αν κολλάτε στην ενόχληση που αισθάνεστε για τους γύρω σας, μπορεί να σας ξεφύγουν πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Μάθετε να αποκλείετε την γρίνια των γύρω σας και να επικεντρώνετε την προσοχή σας εκεί που πρέπει.

Ζώδια Παρθένος

Θέλετε να ξεπεράσετε κάποια στιγμή έντασης; Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε τεχνικές χαλάρωσης έτσι ώστε να μην είστε μέσα στα νεύρα. Κάντε μερικές ασκήσεις αναπνοής, γελάστε με την αγαπημένη σας ρομαντική κωμωδία, ή ακόμα καλύτερα, ζητήστε από το τελευταίο σας φλερτ να σας κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ!

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Εάν τα συναισθήματά σας ποδοπατούνται συνεχώς, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε μήπως βρείτε μερικούς καινούργιους φίλους. Οι τοξικές σχέσεις βλάπτουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας. Βγάλτε τις αρνητικές επιρροές από τη ζωή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα εμπιστευθείτε το ένστικτο σας πάνω από τη λογική. Αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας θα πάρετε την πιο σωστή απόφαση σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή σας στην ερωτική σας ζωή. Με το να σκέφτεστε υπερβολικά μια κατάσταση, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να εμποδίσετε το πάθος να έρθει στη ζωή σας.

Ζώδια Τοξότης

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά σας οπότε γιατί να μην τη δείξετε; Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει καθώς διασκεδάζετε εσείς και οι γύρω σας με τις ενδιαφέρουσες ιστορίες σας και τα ξεκαρδιστικά σας ανέκδοτα. Είστε η ψυχή της παρέας!

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό, αισθάνεστε διαρκώς θυμωμένοι και συνεπώς προορισμένοι να μείνετε μόνοι. Παρόλο που μια μακροχρόνια σχέση δεν φαίνεται κάτι πιθανό για τώρα, αν παραμείνετε θετικοί και επιμείνετε, η αληθινή αγάπη μπορεί να εμφανιστεί πολύ σύντομα στη ζωή σας.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Δεν οδηγούν όλες οι σχέσεις σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να έχει μια χαλαρή σχέση με κάποιον/α που σας κάνει να περνάτε καλά. Παίξτε το σε πολλά ταμπλό και γίνετε περισσότερο περιπετειώδεις. Η απρόβλεπτη οικειότητα με κάποιον/α ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε στη ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η ακατάσχετη φλυαρία σας προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις σας με τους φίλους σας που δεν ενθουσιάζονται με τη συνεχή διαρροή των προσωπικών τους. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο να ενδιαφέρεστε για τη ζωή των φίλων σας και στο να τους κουτσομπολεύετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra