ζώδια για ελεύθερους 27/08 Δευτέρα

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

ζώδια για ελεύθερους 27/08 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Πάνω στη φούρια σας να τα βγάλετε πέρα σήμερα, μπορεί να μην καταλάβετε καν όλα αυτά τα ερωτικά θαύματα που προσπερνάτε. Βρείτε χρόνο για να πιείτε χαλαρά τον καφέ σας αντί να τον πάρετε μαζί σας σε πλαστικό κυπελλάκι – μπορεί να προσελκύσει την προσοχή σας κάποιος/α φοβερός/ή τύπος/κοπέλα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μήπως κάποιο κοντινό σας πρόσωπο έχει πάντα να σας δώσει μερικές καλές συμβουλές, ή έχετε κάποιο συνάδερφο που ξέρει πάντα ποια είναι τα πιο τρέντι στέκια ή τα πιο δημοφιλή μέρη για μικρές αποδράσεις; Καλέστε τους άμεσα – χρειάζεστε τα φώτα τους!

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια, οπότε φροντίστε να είστε ανοικτοί σε κάθε είδους ανατροπές. Μήπως αρχίζετε να αισθάνεστε κάτι παραπάνω για αυτόν/αυτήν τον/την φίλο/η σας με τον/την οποίο/α περνάτε πολύ χρόνο; Κοιτάξτε πέρα από το προφανές.

Ζώδια Καρκίνος

Βρείτε την ισορροπία στη ζωή σας. Μην περνάτε όλη σας τη μέρα κοιτάζοντας τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή ψωνίζοντας στο διαδίκτυο. Παράλληλα μην προσηλώνεστε υπερβολικά στο να διαγράψετε όλες σας τις υποχρεώσεις από τη λίστα με αυτά που πρέπει να κάνετε ώστε να αγνοείτε ο,τιδήποτε ερωτικό!

ζώδια για ελεύθερους 27/08 Δευτέρα

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Ξέρετε τι χρειάζεστε, οπότε μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους σας. Θα ήταν δελεαστικό να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν ενδιαφέρεστε και τόσο για αξίες και ενδιαφέροντα αλλά βαθιά μέσα σας ξέρετε την αλήθεια.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα για λίγη πραγματική διασκέδαση! Δοκιμάστε να μάθετε να χορεύετε swing, δείτε επιτέλους αυτή την ταινία τρόμου που ανυπομονούσατε να δείτε ή απλά αράξτε στον καναπέ σας αγκαλιά με ένα ερωτικό μυθιστόρημα. Είναι ένας καλός τρόπος για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε φρέσκοι!

Ζώδια Ζυγός

Αφήστε το παρελθόν στη λήθη! Αντί να ξαναζείτε τις παλιές ερωτικές σας σχέσεις ή να αναρωτιέστε τι κάνει ο/η πρώην σας τώρα τελευταία, επικεντρωθείτε στο μέλλον σας. Είναι πολύ καλύτερο να ξοδέψετε όλη αυτή την ενέργεια σκεπτόμενοι το τι πραγματικά θέλετε από την επόμενη ερωτικής σας σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Θα πρέπει να σταματήσετε να σχεδιάζετε και να περάσετε στη δράση! Αν είχατε σκοπό να δοκιμάσετε τις διαδικτυακές γνωριμίες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε το τέλειο προφίλ. Αν θέλατε να ξαναρχίσετε το γυμναστήριο, βάλτε τη φόρμα σας και τρέξτε!

Ζώδια Τοξότης

Τα e-mail είναι χαρακτηριστικό του 20ού αιώνα – η σημερινή σας πρόκληση είναι να μεταφέρετε τα συναισθήματα σας με έναν ολοκαίνουργιο (ή επαναπροσδιορισμένο) τρόπο. Ένας τέτοιος τρόπος μπορεί να είναι ένα κυνήγι θησαυρού για να βρείτε το μέρος που θα συναντηθείτε ή να λειτουργήσετε παλαιομοδίτικα και να τυπώσετε μερικές προσκλήσεις που θα παραδώσετε οι ίδιοι στους ενδιαφερόμενους.

Ζώδια Αιγόκερως

Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε – αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον! Το να μοιράζετε μερικά χαμόγελα σε αυτόν/αυτήν με τον/την οποίο/α πηγαίνετε παρέα στη δουλειά ή αφήνετε τα κοντινά σας πρόσωπα να σας κανονίσουν μερικά ραντεβού στα τυφλά, μπορεί σήμερα να αρχίσουν να αποδίδουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους 27/08 Δευτέρα

Ζώδια Υδροχόος

Ο έρωτας, όπως και ο,τιδήποτε άλλο, απαιτεί και λίγη πειθαρχία. Γράψτε ως στόχο της μέρας τον αριθμό των ατόμων στα οποία θέλετε να συστηθείτε σήμερα ή βρείτε μια ώρα καιρό για να απαντήσετε στα e-mails σας και στα άλλα μηνύματα σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αν ο καιρός είναι καλός σήμερα, περάστε περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι σας. Αφήστε αυτό το ακριβό δείπνο και προτιμήστε να κάνετε πικ-νικ στην εξοχή ή διοργανώστε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στη γειτονιά και δείτε πώς θα εξελιχθεί όλος αυτός ο ανταγωνισμός!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66