Ζώδια για ελεύθερους 27/11 Τρίτη

imerisies-31314-zwdia

Ζώδια για ελεύθερους 27/11 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Δεν είναι εύκολο να εντυπωσιάσετε τους άλλους, αλλά ειδικά σήμερα υπάρχουν πολλοί που κρέμονται από τα χείλη σας.

Οι ιδέες σας εμπνέουν αυτούς που το έχουν ανάγκη, κάτι που σας κάνει σέξι στα μάτια τους!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η φλυαρία σας μερικές φορές σπάει τα νεύρα των φίλων σας αλλά τώρα η επικοινωνιακή σας δεινότητα αποδίδει. Κάποιος που σας αρέσει, εντυπωσιάζεται από τα λόγια σας και σας προσέχει!

Ζώδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, απλά χαλαρώστε. Τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει γρηγορότερα τα πράγματα (τουλάχιστον για εσάς) από το να φαίνεστε απελπισμένοι. Ακόμη και αν πρέπει να προσποιηθείτε, προσπαθήστε να μη φαίνεστε σαν να έχετε πάθει εμμονή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε μια ωραία, μεγάλη συζήτηση – με τον εαυτό σας; Ακούστε τις σκέψεις σας, ακόμη και τις πιο ενοχλητικές από αυτές που σας λένε ότι πρέπει επιτέλους να νοικοκυρευτείτε. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο σχετικά με τα θέματα που σας απασχολούν!

Ζώδια Λέων

Η αληθινή φιλία είναι πιο δυνατή από μια φευγαλέα ερωτική σχέση. Να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα σας έρθει η παρόρμηση να παρατήσετε κάποιον παλιό σας φίλο για χάρη ενός ραντεβού με κάποιον που μόλις γνωρίσατε.

Ζώδια Παρθένος

Το εύστροφο μυαλό σας μπορεί να σας δείξει ποιος μιλάει σοβαρά και ποιος παίζει παιχνίδια. Επεξεργαστείτε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες – αλλά έγκαιρα- πριν αποφασίσει για εσάς η μοίρα.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ζυγός

Η εκπληκτική σας ενέργεια ζωντανεύει ακόμη και τα πιο κοινότυπα καθήκοντα. Χρησιμοποιήστε τη με τον ίδιο τρόπο και στην ερωτική σας ζωή – δοκιμάστε να κάνετε ένα μεταμεσονύκτιο πάρτι ή να βγείτε έξω για χορό όλο το βράδυ με τους φίλους σας.

Ζώδια Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής σας με κάποιον φίλο σκεφτείτε τα όλα προσεκτικά. Αισθάνονται ότι τους εκτιμάτε και έχουν τη διάθεση να μοιραστούν μαζί σας τις σκέψεις και τις συμβουλές τους για την ερωτική σας ζωή.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Τοξότης

Κάθε μέρα συμβαίνουν μικρά θαύματα – απλά θα πρέπει να μάθετε να τα ξεχωρίζετε. Θα πρέπει να έχετε πίστη ότι ο έρωτας υπάρχει κάπου εκεί έξω και εκεί που δεν το περιμένετε το σύμπαν θα κάνει το θαύμα του.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν αισθάνεστε χαμένοι, δοκιμάστε να μελετήσετε τα διδάγματα των ποιητών, των θεραπευτών, των προξενητών και γενικά των ειδικών σε θέματα σχέσεων από τα βιβλία και το διαδίκτυο. Ρωτήστε τους φίλους σας να σας πουν ποιους θεωρούν καλύτερους στο είδος τους.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα εσείς ξεκινάτε κάτι συναρπαστικό. Αυτή η ικανότητά σας να ανακαλύπτετε την επόμενη μεγάλη τάση, θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου/κάποιας που έχει τις προδιαγραφές να γίνει το ταίρι σας.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε τη φοβερή ικανότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι άλλοι εμπνέονται από τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά ζητήματα και επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Τώρα θα πρέπει να διοχετεύσετε αυτό το ταλέντο σας για να εκπληρώσετε την πιο σημαντική αποστολή της ζωής σας: να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66