Ζώδια για ελεύθερους 28/01 Δευτέρα

wroskopio-anadromos-ermis-zodia

Ζώδια για ελεύθερους 28/01 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Τα ψέματα τελείωσαν. Δεν καταβάλλετε ιδιαίτερες προσπάθειες στον ερωτικό τομέα. Ήρθε η ώρα να περιορίσετε λίγο την αναζήτησή σας διαδικτυακά και να βγείτε εκεί έξω.

Εξερευνήστε καινούργιες δυνατότητες. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας στο κοντινό σας περιβάλλον. Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν κάποιος/α σας εκνευρίσει σήμερα, ρίξτε μια καλή ματιά στον εαυτό σας. Αυτό το άτομο προκαλεί κάτι βαθιά μέσα σας. Ψάξτε βαθιά στην ψυχή σας και βρείτε μια απάντηση. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να δείξετε περισσότερη κατανόηση και υπομονή στους άλλους.

Ζώδια Δίδυμοι

Συμφωνήσατε να αναλάβετε ένα βαρετό έργο – ένα που ούτε καν θα σκεφτόσασταν αν δεν θέλατε να εντυπωσιάσετε αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα στο γραφείο σας. Αν το κάνετε μόνο για αυτό τον λόγο, βρείτε μια δικαιολογία για να κάνετε πίσω. Θα βρείτε άλλες ευκαιρίες για αυτοπραγμάτωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Αισθάνεστε υπέροχα που αφήνετε πίσω σας τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Και τώρα που ξεφορτωθήκατε όλο αυτό το βάρος ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά. Είστε έτοιμοι να κάνετε την πρώτη κίνηση; Να βρείτε μια καινούργια δουλειά; Ίσως. Για έναν καινούργιο έρωτα; Σίγουρα!

Ζώδια Λέων

Αν η ζωή σας είναι κάπως βαρετή τώρα, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μερικές αλλαγές. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε σινεμά με κάποιον καλό σας φίλο; Ή ακούσατε κάποιο καινούργιο τραγούδι; Σερφάρετε στο ίντερνετ για να βρείτε νέα ανερχόμενα συγκροτήματα. Θα περάσετε μερικές πολύ ευχάριστες ώρες ανακαλύπτοντας καινούργια πράγματα.

Ζώδια Παρθένος

Μην αφήνετε μερικές επιφανειακές αντιθέσεις να καταστρέψουν ένα όμορφο ταίριασμα. Και τι έγινε αν εσάς σας αρέσει η κλασική μουσική και σε εκείνους η ροκ; Θα τα βρείτε. Στην πραγματικότητα, είναι τέλειο. Θα γνωρίσετε νέες πτυχές της ζωής και θα επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό προφίλ στο διαδίκτυο για να αναδείξετε τον άλλο σας εαυτό. Μην συγκρατείστε – να είστε χαλαροί, αστείοι, εκκεντρικοί. Να είστε βέβαιοι ότι θα προσελκύσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Τολμήστε το – θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ζώδια Σκορπιός

Τα υπερβολικά περίτεχνα μηνύματα μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σας σήμερα. Κρατήστε τις συζητήσεις σας χαλαρές και άνετες – αν παρασοβαρέψετε τα πράγματα μπορεί να διώξετε αυτόν/αυτή τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα. Επεξεργαστείτε τις μικροδιαφορές σας πριν κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδια Τοξότης

Παρόλο που λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, εσείς τείνετε να γοητεύεστε από άτομα που σας μοιάζουν. Πολλές επιτυχημένες σχέσεις σας στο παρελθόν βασίστηκαν στα κοινά ενδιαφέροντα. Σήμερα, όμως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Κάντε κάτι έξαλλο και ασυνήθιστο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτός/αυτή ο/η κούκλος/ κούκλα στο γραφείο σας μπορεί να απέρριψε την πρότασή σας για ραντεβού, αλλά δεν έχουν χαθεί όλα. Έχετε ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα σας : τη γοητεία σας. Κάντε κάτι ασυνήθιστο για να τους τραβήξετε την προσοχή. Να είστε βέβαιοι ότι θα επανεξετάσουν την απόφασή τους.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Πριν φλερτάρετε με κάποιον/α καινούργιο/α φροντίστε να συγκεντρώσετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για αυτόν/αυτήν. Σκόρπιες πληροφορίες δεν μπορούν να σας δώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη και ειδικά σε αυτή την περίπτωση η σχολαστικότητα θα λειτουργήσει υπέρ σας. Η έλλειψη γνώσης μπορεί να οδηγήσει σε ερωτικό φιάσκο.

Ζώδια Ιχθύες

Αν βγείτε έξω απόψε, να είστε προσεκτικοί. Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, μη διστάσετε να το παρατήσετε αμέσως. Δεν έχει κανένα νόημα να πιέζετε κάτι που είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα λειτουργήσει. Αντ’ αυτού γυρίστε σπίτι σας και ξεκουραστείτε γιατί το αυριανό βράδυ προμηνύεται «καυτό».

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw