ζώδια για ελεύθερους 28/03 Τετάρτη

Aphrodite-Greek-Goddess-of-love-beauty-and-Sexua-58945719068

ζώδια Κριός

Αφήστε τα πολύ σοβαρά θέματα στην άκρη, ιδιαίτερα εάν είστε στην αρχή της γνωριμίας σας με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Βρείτε καινούργιους τρόπους για να βγάλετε άκρη σχετικά με τον τρόπο που σκέφτονται, χωρίς να βάλετε υπερβολική ενέργεια και καταλήξετε να εξαντληθείτε.

ζώδια Ταύρος

Αν δεν αισθάνεστε και πολύ σίγουροι για μια καινούργια πιθανότητα στον ερωτικό τομέα, κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αισθανθείτε έτσι κάποια στιγμή στο μέλλον. Γιατί να χάνετε χρόνο;

zodia-taro-45

ζώδια Δίδυμοι

Είστε φυσικό ταλέντο στο φλερτ, και με όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια που έρχεται σήμερα προς το μέρος σας, οι πιθανότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Προσπαθήστε να τους πλησιάσετε με το να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντα σας και κάντε τους ευγενικές ερωτήσεις – ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε!

ζώδια Καρκίνος

Η δουλειά τον τελευταίο καιρό είναι πολύ έντονη για εσάς, με πολλές λεπτομέρειες, με γκρινιάρικα αφεντικά και σοβαρές προθεσμίες. Η εκτόνωση του άγχους θα πρέπει σίγουρα να μπει στο πρόγραμμα – αλλά καλό θα ήταν να επιλέξετε κάτι δραστήριο και κοινωνικό αντί να κάθεστε απλά και να μην κάνετε τίποτα.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η αναποφασιστικότητα σίγουρα δεν είναι το φόρτε σας, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει τώρα – που σημαίνει ότι είστε περισσότερο διαθέσιμοι και υπεύθυνοι από ότι συνήθως. Μπορεί ακόμη και να δείτε κάτι καλό σε κάποιον που είχατε απορρίψει.

Ζώδια Παρθένος

Η εκπληκτική λογική σας ικανότητα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη στη δουλειά σήμερα, αλλά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, τα πράγματα δεν βγάζουν νόημα με τον ίδιο τρόπο – και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται τα δικά σας βαθιά, παθιασμένα, πιθανόν περίεργα συναισθήματα!

Ζώδια Ζυγός

Ξέρετε ότι μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας αλλά σήμερα, καλό θα ήταν να επωφεληθείτε και να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας -καλά, άσχημα, ενδιάμεσα – με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Μπορεί ακόμη και να καταλήξετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση μαζί του!

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζωδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Αν θέλετε να μεταφέρετε ένα διαδικτυακό φλερτ στην πραγματική ζωή ή να ζητήσετε από αυτόν τον γείτονά σας να βγείτε ραντεβού, θα πρέπει πρώτα να τους συμπεριφερθείτε με έναν ευχάριστο, φιλικό τρόπο, να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και στη συνέχεια να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδια Τοξότης

Να θυμάστε πότε πρέπει να λέτε αρκετά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας – ή πότε να μεταφέρετε ένα διαδικτυακό φλερτ στην πραγματική ζωή. Κάποιος που μπορεί να σας φαίνεται υπέροχος όταν ανταλλάσσετε e-mail, μπορεί να αποδειχτεί τελείως διαφορετικός όταν γνωριστείτε πρόσωπο με πρόσωπο.

taro-zodia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί σε γενικές γραμμές να πρέπει να είστε σχολαστικοί αλλά το διαδικτυακό σας προφίλ (ή το γραπτό μήνυμα σε αυτόν τον κούκλο) δεν είναι το καταλληλότερο μέρος για να εξασκήσετε αυτή την ιδιότητα. Φροντίστε να είστε σύντομοι και ευχάριστοι, αστείοι και γοητευτικοί αντί απλά να κάνετε λίστες με ενδιαφέροντα, χαρακτηριστικά και συναισθήματα.

Ζώδια Υδροχόος

Είστε ξεχωριστό άτομο, ιδιαίτερα τώρα. Φορέστε κάτι μοναδικό, δείξτε πόσο πνευματώδεις είστε, μοιραστείτε τις ασυνήθιστες ιδέες σας και τις ελαφρώς περίεργες απόψεις σας. Το κατάλληλο άτομο θα διακρίνει αμέσως πόσο διαφορετικοί είστε μέσα στο πλήθος.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα είστε σε θέση να συντονίζεστε σχεδόν με οποιονδήποτε αλλά σας αρέσει πραγματικά αυτό που βλέπετε; Η ικανότητα σας να εναρμονίζεστε με το περιβάλλον σας είναι πραγματικά εκπληκτική αλλά θα πρέπει πότε-πότε να αφήνετε τον αληθινό σας εαυτό να φανεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098