ζώδια για ελεύθερους 28/08 Τρίτη

imerisies-21214

ζώδια για ελεύθερους 28/08 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τι να κάνετε σήμερα, ανάψτε τον υπολογιστή σας και ρίξτε μια ματιά στα e-mails σας. Μπορεί να εκπλαγείτε με κάποιο γλυκό μήνυμα που θαβρείτε εκεί – πιθανόν ένα νέο ξεκίνημα ή ένα σημαντικό τελείωμα. Όπως και να έχει, είναι για καλό.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Με όλες αυτές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την γεμάτη κοινωνική σας ζωή, απλά δεν έχετε την ενέργεια να κάνετε κάτι για την ερωτική σας ζωή. Αφήστε το άλλο άτομο να πάρει πρωτοβουλίες. Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να τις μοιραστείτε μαζί τους.

Ζώδια Δίδυμοι

Η συναισθηματική απόσταση που σας επιβάλλει ο συνάδελφός σας στο γραφείο είναι προκλητική. Αν θέλετε να σπάσετε τον πάγο μεταξύ σας, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να πείτε κάτι καλό. Μπορεί να σας δουν διαφορετικά σήμερα, καθώς υπερτερεί η θερμή σας προσωπικότητα.

Ζώδια Καρκίνος

Μια υπέροχη ενέργεια έρχεται στο δρόμο σας, προσελκύοντας άγνωστους (και φίλους). Όλοι σας βρίσκουν ακαταμάχητους – είστε απίστευτα λαμπεροί. Κάντε μια καινούργια γνωριμία σήμερα, καθώς δεν θα σας δοθεί άλλη τέτοια ευκαιρία σύντομα.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Όλοι μοιάζουν να περνούν μια ενεργειακή μεταμόρφωση. Είστε στο τέλειο μέρος για να γνωρίσετε πολλά καινούργια άτομα. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη μέση της κοσμοσυρροής – έχετε τόση δυναμική που θα μπορούσατε να οδηγήσετε ένα τάγμα!

Ζώδια Παρθένος

Έχετε ανάγκη να γνωρίζετε για το που πάνε τα πράγματα, αλλά μπορεί να φοβάστε να βγείτε μπροστά και να ρωτήσετε. Είναι απολύτως κατανοητό να θέλετε να δείτε πρώτα το κλίμα και να κάνετε μερικές έμμεσες ερωτήσεις. Μάλιστα, μην εκπλαγείτε αν μάθετε περισσότερα από όσα θα θέλατε – ό,τι χρειάζεται να ξέρετε βρίσκεται στα συμφραζόμενα.

Ζώδια Ζυγός

Έχετε ανάγκη από μια αλλαγή προοπτικής τώρα για να σας βοηθήσει να βρείτε νέες κατευθύνσεις στην αναζήτηση του έρωτα. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και επεκτείνετε τα κριτήρια αναζήτησης. Κάποιος/α πραγματικά ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα τύπος/κοπέλα είναι εκεί έξω και περιμένει να τον/την προσέξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Είναι η τέλεια μέρα για να σκεφτείτε ένα καινούργιο σχέδιο. Μπορεί να είστε έτοιμοι για ένα νέο εγχείρημα – ή να δοκιμάσετε να μπείτε σε ένα νέο site γνωριμιών. Ό,τι και αν είναι, ξεκινήστε χωρίς καθυστέρηση. Προσθέστε καφεΐνη, καλούς φίλους και παρακολουθήστε τις ευκαιρίες σας να συρρέουν.

Ζώδια Τοξότης

Αν η ασυνέπεια στα λεγόμενα κάποιου σας κάνει να αναρωτιέστε, ίσως ήρθε η ώρα να συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Η διαδικτυακή επικοινωνία – αποσπασμένη από τη γλώσσα του σώματος – είναι πολύ πιο εύκολο να βγει εκτός περιεχομένου. Ξεκαθαρίστε άμεσα τυχόν παρεξηγήσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην συγκρατήσετε τις τρελές σας ιδέες σήμερα. Μπορεί να τρομάξετε κάποιους αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα – ούτως ή άλλως δεν αξίζουν τη φοβερή σας προσωπικότητα. Αυτοί που θα παραμένουν πλάι σας είναι και εκείνοι που πραγματικά σας αγαπούν.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Μην αφήσετε τις ευθύνες να σας εξαντλήσουν. Βάλτε προτεραιότητες, τηρήστε τις και μετά χαλαρώστε. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν. Βγείτε και διασκεδάστε – ακόμη και αν αύριο το πρωί αισθάνεστε χάλια, οι αναμνήσεις θα σας αποζημιώσουν.

Ζώδια Ιχθύες

Μην πιέσετε τίποτα τώρα. Αφήστε μια πόρτα ανοιχτή σε περίπτωση που τα πράγματα στραβώσουν ή η κατάσταση αρχίσει να γίνεται περίεργη. Αφήστε τα πράγματα να κατασταλάξουν πριν προσπαθήσετε κάτι ή πριν κάνετε την κίνησή σας – να θυμάστε: η ασφάλεια πρώτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66