Ζώδια για ελεύθερους 28/11 Τετάρτη

imerisies-21214

Ζώδια για ελεύθερους 28/11 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Δεν προετοιμάζετε πολύ αυτά που λέτε – αν αισθάνεστε κάτι , το λέτε.

Σήμερα, θα ήταν πιο παραγωγικό, αν περιμένατε λίγο πριν ξεστομίσετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πώς γίνετε να μιλάτε με τις ώρες με τους φίλους σας για τα όνειρα και τις προσδοκίες σας και όταν γνωρίζετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή να παγώνετε; Σπάστε τον πάγο λέγοντας κάτι λιγότερο προσωπικό – όπως για παράδειγμα για κάποια εκπομπή στην τηλεόραση ή κάποιο κουτσομπολιό στο γραφείο.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν πραγματικά θέλετε να ξεκινήσετε ένα ειδύλλιο, θα πρέπει να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες ώστε να μην απογοητευτείτε. Μείνετε μακριά από οτιδήποτε μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως σήμερα αισθάνεστε νευρικοί και γκρινιάζετε συνεχώς είτε βρίσκεστε στο γραφείο σας είτε στο σπίτι σας; Μπορεί να έχετε εξαντληθεί οπότε καλό θα ήταν να αρχίσετε να σκέπτεστε μήπως πάτε ολιγοήμερες διακοπές. Μπορεί να γνωρίσετε και κάποιον/α καινούργιο/α!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Λέων

Τα καινούργια φλερτ μπορεί να είναι συναρπαστικά αλλά και δύσκολα. Όσο πιο ευέλικτοι είστε τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σας. Επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά ζητήματα αντί σε ανόητες, άνευ σημασίας ενέργειες.

Ζώδια Παρθένος

Όσο δελεαστικό και αν φαίνεται να χρησιμοποιήσετε την ψυχρή λογική για να διαλέξετε τον/την καινούργιο/α σας ερωτικό/ή σύντροφο, αντισταθείτε πριν το μετανιώσετε. Εξάλλου ο έρωτας δεν είναι μαθηματική εξίσωση – είναι μαγεία και συναισθήματα σε ίσες δόσεις.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα σας χαμογελάει η τύχη, οπότε βρείτε κάποιον/α για να τη μοιραστείτε. Η καλή σας τύχη θα σημαίνει πολύ περισσότερα αν τη μεταδώσετε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Αν σας αρέσει κάποιο καινούργιο πρόσωπο καλό θα ήταν να έχετε όλα τα στοιχεία πριν προχωρήσετε παρακάτω. Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην αρχή μιας σχέσης αλλά όσο προχωράει η γνωριμία σας μαζί τους τόσο περισσότερα πράγματα θα ανακαλύπτετε.

Ζώδια Τοξότης

Αν η ερωτική σας ζωή σας κάνει να βαριέστε ίσως την αντιμετωπίζετε με λάθος τρόπο. Πηγαίνετε σε κάποιο καινούργιο μέρος και κάντε παρέα με καινούργια άτομα και δείτε ποιον/α θα γνωρίσετε εκεί.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε ότι προσελκύετε διαρκώς επιπόλαια άτομα ενώ στην πραγματικότητα εσείς ψάχνετε για κάποιον/α πιο προσγειωμένο/η. Ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να κάτσετε να το σκεφτείτε με ηρεμία.

Ζωδια Υδροχόος

Σήμερα συνεχώς σας έρχονται προχωρημένες ιδέες. Αν αποφασίσετε να μοιραστείτε αυτές τις ιδέες με κάποιο καινούργιο πρόσωπο, να είστε σίγουροι ότι θα τους εμπνεύσετε με τον μοναδικό σας τρόπο να κάνετε τα πάντα εύκολα κατανοητά.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποια ριψοκίνδυνα σχέδια μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, προσπαθήστε να σκεφτείτε προσεκτικά τα λόγια και τις πράξεις σας και πώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις πιθανές ερωτικές σας σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66