ζώδια για ελεύθερους 29/04 Δευτέρα

evdomadiaies-2430314

ζώδια για ελεύθερους 29/04 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Αργά ή γρήγορα είναι μοιραίο να βρείτε την καλύτερη προσέγγιση για το πώς μπορείτε να αποπλανήσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Αλλά για τώρα εξασκείστε τις δεξιότητές σας στο φλερτ. Να είστε προσιτοί και θετικοί. Χαμογελάστε και αφήστε στη γοητεία σας να κάνει τα υπόλοιπα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα σας φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη η βαθιά σας κατανόηση προς τους άλλους. Κάποιο πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί χάρις στην συμπόνοια σας και στην μοναδική σας προοπτική. Οι άλλοι εκτιμούν ιδιαίτερα την άποψή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποια μπερδεμένα σχόλια από έναν στενό σας φίλο θα σας αφήσουν να αναρωτιέστε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον. Αντί να βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, βασιστείτε στο ένστικτό σας. Συμβαίνουν περισσότερα από όσα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να παρεξηγηθείτε πολύ εύκολα. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση και προχωρήστε. Μόνο και μόνο επειδή θεωρείτε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κολλάτε σε συγκεκριμένα θέματα. Ξεχάστε το!

Ζώδια Λέων

Όσο και αν θα θέλατε να επηρεάσετε τους άλλους να τρώνε υγιεινά και να ασκούνται προσπαθήστε να μην κάνετε το επόμενό σας ραντεβού να βαρεθεί μέχρι θανάτου με τις νουθεσίες σας περί υγιεινής ζωής. Όλοι εκτιμούν το ότι ενδιαφέρεστε για την υγεία σας αλλά αν διαρκώς τους πρήζετε για βιταμίνες και δίαιτες θα τους δώσετε την εντύπωση ότι είστε ρηχοί και κολλημένοι.

Ζώδια Παρθένος

Το ότι δεν έχετε μπορέσει να βρείτε ακόμη την αδερφή-ψυχή σας μέσω τυφλών ραντεβού και κοινωνικών δικτύων, δε σημαίνει ότι όλα έχουν χαθεί. Μπορεί να βρείτε κάποιον/α ξεχωριστό/ή από τις επαγγελματικές σας επαφές. Πηγαίνετε στα πάρτι της εταιρείας σας με άλλη διάθεση.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε περίεργα με κάτι που ξεστομίσατε χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Αντί να υποκρίνεστε ότι δεν έγινε τίποτα, απολογηθείτε. Να είστε ειλικρινείς στη συγγνώμη σας και την επόμενη φορά καλό θα ήταν να σκέφτεστε πριν μιλήσετε.

chartomantia-098

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα η επικοινωνία σας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Σκεφτείτε προσεκτικά τι θα πείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας. Καταγράψτε τις ιδέες σας και σκεφτείτε τα καλύτερα επιχειρήματα πριν αρχίσετε να μιλάτε με κόσμο.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα πείτε σε κάποιον/α ακριβώς πώς αισθάνεστε για αυτούς με ακριβή και ευθύ τρόπο. Μην τρελαίνεστε. Μιλήστε ξεκάθαρα μέσα από την καρδιά σας και αφήστε τις αοριστίες έξω από την κουβέντα.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα η ενεργητικότητά σας σας βγαίνει σε καλό όταν κάποιος/α ξεχωριστός/ή έχει ανάγκη από λίγο κέφι. Αφήστε το χαμόγελο και την αίσθηση του χιούμορ σας να ανάψουν τη φλόγα ανάμεσά σας. Το αντικείμενο του πόθου σας θα εκτιμήσει την προσοχή που θα τους δείξετε και τον ενθουσιώδη χαρακτήρα σας.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Οι υποσυνείδητες σκέψεις έχουν τον τρόπο τους να εισχωρούν στις καθημερινές σας δραστηριότητες και σκέψεις. Αντί να τις καταπιέζετε, επικεντρωθείτε στα επαναλαμβανόμεναμοτίβα προκειμένου να δείτε αν μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε το μήνυμα που θέλουν να σας δώσουν.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα σας είναι εύκολο να ξεχάσετε επιτέλους κάτι που σας απασχολούσε εδώ και πολύ καιρό. Έχει περάσει ήδη αρκετός χρόνος από ένα συγκεκριμένο γεγονός ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον στενό σας φίλο. Αντί να κρατάτε κακίες, προσπαθήστε να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Δεν είναι ώρα για καβγάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra