ζώδια για ελεύθερους 29/08 Τετάρτη

erwtikes-14414

ζώδια για ελεύθερους 29/08 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Μια πρωτότυπη προσέγγιση και λίγη φρέσκια ενέργεια είαι ότι χρειάζεστε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας για να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Αισθάνεστε βολικά στη σχέση σας, ίσως υπερβολικά βολικά. Τώρα χρειάζεστε μια νέα αρχή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ένα ακριβό και μοναδικό μηχάνημα αξίζει ειδική μεταχείριση και διαρκή φροντίδα. Οπότε γιατί εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας υποθέτετε ότι η σχέση σας μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς καθημερινή συντήρηση;

Ζώδια Δίδυμοι

Υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να υπάρξει μια σχέση; Πολλοί άνθρωποι μπορεί να σκέφτονται έτσι, αλλά αυτό που λειτουργεί για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να διαφέρει πολύ από τις ιδέες τους. Αν δεν έχει χαλάσει, μην το πειράξετε.

Ζώδια Καρκίνος

Θα πρέπει να ακούσετε τη συνείδησή σας. Εσείς και ο/η σύντροφος σας έχετε διάφορους λόγους για να νοιαστείτε. Κάποιοι από αυτούς διασταυρώνονται. Γιατί δε χρησιμοποιείτε τον χρόνο, τα χρήματα και τις ικανότητές σας για να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος;

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Καινούργιοι τρόποι για να λύσετε παλιά προβλήματα; Τα έχουμε κάνει αυτά. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις νέες και συναρπαστικές προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας. Αυτό πραγματικά θα σας ενδυναμώσει για να προσπαθήσετε περισσότερο.

Ζώδια Παρθένος

Εσείς οι δύο έχετε μπροστά σας μια ιδέα με μεγάλες δυνατότητες, αλλά χρειάζεστε όλη σας την ενέργεια για να την αξιοποιήσετε όπως πρέπει. Αδειάστε το πρόγραμμά σας ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα αφοσιωθείτε πλήρως σε αυτό.

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να μη γνωρίζετε άμεσα την απάντηση, αλλά ξέρετε ότι βρίσκεται κάπου εκεί έξω. Αν ο/η σύντροφός σας έχει μια ιδέα, ακούστε τη, αλλά μη νομίζετε ότι θα πρέπει να συμφωνήσετε αμέσως. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να δείτε αυτή τη σχέση από μια εντελώς καινούργια προοπτική. Όταν το κάνετε, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη σχέση σας σε πολλαπλά επίπεδα και με διάφορους τρόπους. Το μάθημα που θα πάρετε θα σας αλλάξει τη ζωή.

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ως έχει. Πώς θα κάνετε πρόοδο εσείς οι δύο αν συνεχίσετε να υπεκφεύγετε από το θέμα; Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακούτε και να λέτε τη σκληρή αλήθεια. Αν αυτό χρειάζεται, κάντε το.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε τόσο έξυπνοι – σίγουρα μπορείτε να βρείτε πολλούς τρόπους για να βρείτε λίγα μετρητά. Μερικές από αυτές τις ιδέες μπορεί να πάρουν περισσότερο χρόνο από ότι είχατε αρχικά προγραμματίσει, αλλά εσείς οι δύο ξέρετε ότι η προσπάθεια σας θα αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε συγκεκριμένες ιδέες για το πώς θα κάνετε κάτι, που μπορεί να μην είναι σύμφωνες με τους συμβατικούς τρόπους – ή με το ταίρι σας. Συζητήστε το. Βρείτε κοινό έδαφος. Τα πάντα είναι εφικτά αν κάνετε μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Χαλαρά, ήρεμα, χωρίς άγχος… η ωριμότητα σας πάει. Θα πρέπει να είστε έτσι πιο συχνά. Στον/στην αγαπημένο/η σας πραγματικά αρέσει αυτή η χαλαρή σας στάση. Και αρχίζει να αρέσει πολύ και σε εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66