ζώδια για ελεύθερους 30/04 Τρίτη

noima-zwis

ζώδια για ελεύθερους 30/04 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Το να επιτύχετε τους στόχους σας μπορεί να φαίνεται ανηφορικός δρόμος. Παρά ταύτα σήμερα η τύχη σας μπορεί να γυρίσει. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία προς όφελός σας, παίρνοντας μερικά ρίσκα στην ερωτική σας ζωή, που μέχρι τώρα φοβόσασταν να πάρετε. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Παρόλο που μια αναπάντεχη συνάντηση αρχικά σας προκάλεσε αρνητικά συναισθήματα, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να διαγράψετε το συγκεκριμένο άτομο από τη λίστα των πιθανών ερωτικών σας συντρόφων. Δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία να σας δείξουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο επηρεάζεται εύκολα από τις απόψεις σας. Διαλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας όταν τους δίνετε ερωτικές συμβουλές αλλιώς να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των λεγομένων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Αν σήμερα καταφέρετε να είστε ευέλικτοι θα δείτε πολλές από τις ανησυχίες σας να εξαφανίζονται. Όταν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά πολύ σε όσα μας ενοχλούν χάνουμε τις μικροχαρές της ζωής. Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές αντί να προσπαθείτε διαρκώς να αποφύγετε το αναπόφευκτο.

Ζώδια Λέων

Να είστε υπομονετικοί στην ερωτική σας ζωή. Δεν ξεκινάνε τέλεια όλες οι σχέσεις. Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά και θυσίες. Αν θέλετε να διαρκέσει η επόμενή σας σχέση να είστε πρόθυμοι να θέσετε τις σωστές βάσεις πρώτα.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε κολλήσει στη ρουτίνα σας; Αλλάξτε την καθημερινότητά σας. Πάρτε μια άλλη διαδρομή για να πάτε στη δουλειά σας. Φάτε σε ένα διαφορετικό εστιατόριο. Κάντε παρέα με καινούργια άτομα. Όσο περισσότερα καινούργια πράγματα κάνετε, τόσο λιγότερο θα βαριέστε.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα τα πάτε πολύ καλά με όλους. Αξιοποιήστε το ταλέντο σας στην επικοινωνία. Ζητήστε από κάποιον/α ξεχωριστό/ή να βγείτε ραντεβού. Μπείτε στη μέση για να επιλύσετε μια διαφωνία μεταξύ φίλων. Η γνώμη σας μετράει.

Ζώδια Σκορπιός

Ένα αναπάντεχο ξέσπασμα από κάποιον κοντινό σας φίλο σημαίνει ότι τα προβλήματα έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται. Όταν οι άνθρωποι καταπιέζουν τα συναισθήματα τους καταλήγουν να εκρήγνυνται και να ξεσπάνε. Μην το παίρνετε προσωπικά.

Ζώδια Τοξότης

Είναι μια καλή μέρα για να πιάσετε την κουβέντα σε αγνώστους. Δείξτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα συζητώντας με ανθρώπους έξω από τον συνήθη κοινωνικό σας κύκλο. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα συναντήσετε κάποιον που να αξίζει να φλερτάρετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Παρόλο που τα αρχικά σας σχέδια μπορεί να μην πηγαίνουν καλά, δε σημαίνει ότι έχουν χαθεί όλα. Μάθετε να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται όταν το πρώτο σχέδιο δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και την αίσθηση του χιούμορ σας ό,τι και αν συμβεί.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Κάποιο γοητευτικό πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα μπορεί να ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς, αρκεί να το προσέξετε. Αν ξέρετε τι ψάχνετε είναι πιο εύκολο να το εντοπίσετε. Χαμόγελα, αγγίγματα, αγκαλιές και γέλια υποδεικνύουν ότι αυτό το άτομο θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Ζώδια Ιχθύες

Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές σήμερα και μπορεί να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο. Όταν κάνετε διαρκώς τα ίδια πράγματα, αναπόφευκτα θα κολλήσετε στην ρουτίνα. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να δοκιμάσει καινούργια πράγματα είναι πιο πιθανό να προσελκύσετε κάποιον/α που να ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9