Ζώδια για ελεύθερους 30/11 Παρασκευή

skylos-antras

Ζώδια για ελεύθερους 30/11 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Είστε μάλλον δυσαρεστημένοι με τα οικονομικά σας, αλλά πριν πανικοβληθείτε και προσλάβετε έναν οικονομικό σύμβουλο, ελέγξτε τα έξοδά σας.

Ίσως ήρθε η ώρα να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα – ή μπορεί να είναι καιρός να σταματήσετε να βγαίνετε ακριβά ραντεβού!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δεν φοβάστε να μιλάτε με αγνώστους και η σημερινή μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες. Συζητήστε με όποιον/α γνωρίζετε. Δεν μπορείτε να ξέρετε ποιος μοιράζεται τις ιδέες σας ή ποιες ιδέες μπορεί να σας έρθουν αν δεν βγείτε εκεί έξω και συναναστραφείτε με κόσμο.

Ζώδια Δίδυμοι

Δεν θα σας βγει σε καλό το να βγείτε έξω σήμερα. Ακυρώστε ό,τι σχέδια έχετε κάνει για ποτό, καθίστε μπροστά από την τηλεόραση και χαλαρώστε. Το σύμπαν προσπαθεί να σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση, οπότε περιμένετε περαιτέρω οδηγίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Κάποιος φίλος σας περνάει μια στιγμή κατά την οποία κάποιος θα πρέπει να του πει «ότι εγώ στα έλεγα», αλλά δε χρειάζεται να του τρίψετε το λάθος του στη μούρη. Απλώς ακούστε τους χωρίς επικριτική διάθεση και ελπίστε ότι έμαθαν κάτι. Σας εμπιστεύονται ανεπιφύλακτα, οπότε μην τους απογοητεύσετε!

Ζώδια Λέων

Τι παίζει στο γραφείο με όλες αυτές τις ματιές γεμάτες υπονοούμενα; Ίσως είναι καιρός να σταματήσετε τα παιχνίδια και να κάνετε την κίνησή σας. Προσκαλέστε αυτόν/αυτή τον/τη σέξι τύπο/κοπέλα έξω για μεσημεριανό γεύμα ή για ένα γρήγορο διάλειμμα για καφέ. Υπάρχει κάτι βαθύτερο εδώ ή απλά σκοτώνετε την ώρα σας;

Ζώδια Παρθένος

Είστε υπέρ του μυστηρίου και της ίντριγκας, οπότε μην αποκαλύπτετε πολλά για τον εαυτό σας – ειδικά όταν πρόκειται για μια καινούργια επαφή. Κάντε ασαφείς παρατηρήσεις και αφήστε τους να μαντέψουν. Θα τους ιντριγκάρει που θα πρέπει να αποδείξουν πόσο καλοί είναι για εσάς.

Ζώδια Ζυγός

Μια στενή σχέση δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Κάτι πολύ έντονο μπορεί να κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, οπότε προσέξτε τις λεπτομέρειες. Εξετάστε σε βάθος τα πράγματα και ανακαλύψτε το πραγματικό μήνυμα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα αναζητήστε ευκαιρίες για να γίνετε μέλος μιας ομάδας. Αρπάξτε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια επιτροπή, ή ακόμη και σε ένα ομαδικό έργο. Η ανταμοιβή θα έρθει αργότερα – όταν θα βγείτε έξω όλοι μαζί να το γιορτάσετε!

Ζώδια Τοξότης

Μια χαρά τα πάτε με τον καναπέ και την τηλεόραση, αλλά σήμερα καλό θα ήταν να σηκωθείτε και να βγείτε από το σπίτι. Καθαρίστε το κεφάλι σας με μια ωραία βόλτα –εξάλλου πότε δεν ξέρετε, μπορεί ο/η σέξι γείτονας/γειτόνισσα σας να έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αφήστε προς το παρόν στην άκρη τα ζητήματα της ερωτικής σας ζωής και επικεντρωθείτε στους άλλους μόνο για αυτούς. Ακούστε τι λένε και προσπαθήστε να καταλάβετε το βαθύτερο νόημα. Μπορεί να ακούσετε κάτι που έχει απήχηση στη δική σας κατάσταση.

tarw-erwtoskopio

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε πάρει φωτιά σε πνευματικό επίπεδο, οπότε η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να παρακολουθήσετε μια διάλεξη ή μια ανάγνωση βιβλίου. Αφήστε τις διανοητικές σας ικανότητες να εξελιχθούν και να ανθίσουν. Το έντονο πνεύμα σας είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει κάποιον/α με τα ίδια ενδιαφέροντα!

Ζώδια Ιχθύες

Δύο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα ειδικά τώρα. Εάν αμφιταλαντεύεστε για κάτι που αφορά την ερωτική σας ζωή, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αναζητήσετε συμβουλές. Μοιραστείτε μερικές ιδέες με τους έμπιστους φίλους σας και να είστε σίγουροι ότι θα ακούσετε αυτό που πρέπει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66