Ζώδια για ελεύθερους 31/01 Πέμπτη

zwdia-afriditi-krios

Ζώδια για ελεύθερους 31/01 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει με κάποιο τρόπο – μη διστάσετε να το συζητήσετε. Κάποιος/α αδέσμευτος/η, ακόμη και μια απλή γνωριμία είναι μια καλή επιλογή. Μείνετε πιστοί στα γεγονότα και προσπαθήστε να μην είστε πολύ συναισθηματικοί.

Θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με μεγαλύτερη σαφήνεια χωρίς παρεμβολές.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα. Βρείτε μια ευκαιρία για να προσγειωθείτε κάπου και να αφήσετε τα πράγματα να ηρεμήσουν. Όταν θα φτάσετε σε αυτό το σημείο θα νιώσετε ότι βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα. Τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάτσετε και να αναδιατυπώσετε τους στόχους της ερωτικής σας ζωής.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε δώσει σε κάποιον/α τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό το άτομο είναι απλώς μέρος της χορωδίας. Όσο εσείς συνεχίζετε να εστιάζετε σε αυτόν/αυτήν, χάνετε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. Επαναξιολογήστε τις προτεραιότητές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε ραντεβού; Σπάστε τον πάγο με μια κίνηση από τα παλιά: Πότε ήταν η τελευταία φορά που παίξατε τη «μπουκάλα» ή «θάρρος ή αλήθεια»; Προτείνετε να παίξετε κάτι τέτοιο. Θα περάσετε υπέροχα. Απλά να θυμάστε ότι μπορεί να βρείτε τον δάσκαλό σας.

Ζώδια Λέων

Μην σπαταλάτε όλη αυτή την καλή ενέργεια στον καναπέ, μπροστά από την τηλεόραση. Βγείτε εκεί έξω και κάνετε γνωριμίες. Σχεδιάστε μια γρήγορη απόδραση με φίλους, καλέστε κόσμο στο σπίτι σας για ένα μαραθώνιο με επιτραπέζια παιχνίδια ή απλά αράξτε με την παρέα σας.

Ζώδια Παρθένος

Σας αρέσει αυτό το άτομο, αλλά ποια είναι η ιστορία τους; Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης για να μάθετε κάποια πράγματα για αυτούς – διακριτικά φυσικά. Καλύτερα να ξέρετε αν τυχόν αυτό το πρόσωπο είναι κατά συρροή δολοφόνος πριν προχωρήσουν τα πράγματα μεταξύ σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε την πρώτη κίνηση. Αυτός/ή ο/ χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα στο γραφείο; Ναι! Κι εκείνοι σας έχουν προσέξει. Να είστε τολμηροί. Περπατήστε χαλαρά στο χώρο ή στείλτε τους ένα e-mail προσκαλώντας τους για καφέ. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από εκεί και πέρα.

Ζώδια Σκορπιός

Εκεί που δεν το περιμένατε, σας αιφνιδιάζει μια ερωτική κατάσταση. Και σας πιάνει απροετοίμαστους. Ποτέ δεν πιστεύατε ότι θα ξαναδείτε αυτό το άτομο. Όταν θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας, ειδικά αν υπάρχουν κάποια αισθήματα πικρίας, προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε. Το σύμπαν απαιτεί μια πιο χαλαρή αντίδραση από εσάς.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα σας κατακλύζει μια αίσθηση σαφήνειας και σκοπιμότητας. Νιώθετε ότι έχετε λάβει ένα κάλεσμα. Μην διστάσετε να συμμετέχετε εθελοντικά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή να ταχθείτε υπέρ κάποιου σκοπού. Θα γνωρίσετε μερικούς πολύ αφοσιωμένους και ενδιαφέροντες ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο.

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε μια μίνι-επανένωση. Το να περάσετε ένα απόγευμα με τους παλιούς σας φίλους θα σας δείξει πόσο έχετε ωριμάσει. Εκτός αυτού, ποτέ δεν ξέρετε ποιος θα εμφανιστεί. Ίσως θα αναζωπυρωθεί εκείνος ο παλιός σχολικός έρωτας.

Ζώδια Υδροχόος

Προσπαθείτε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε κάποιον/α ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα με οποιονδήποτε τρόπο. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν σας προσέχει. Μην τα παρατάτε – να είστε άμεσοι και να δείξετε με σαφήνεια τις προθέσεις σας. Διακυβεύονται πολλά για να βασίζεστε μόνο σε υπονοούμενα.

Ζώδια Ιχθύες

Τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, αλλά να θυμάστε ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στην προσέγγιση που θα ακολουθήσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε λίγη έρευνα. Αποφύγετε να ενδώσετε σε μια τρέλα της στιγμής. Θέλετε κάτι που θα διαρκέσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11