ζώδια για ελεύθερους 31/03 Κυριακή

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζώδια για ελεύθερους 31/03 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Τα μικρά «λευκά» ψέματα αντισταθμίζουν πολύ περισσότερα πράγματα σε μια συζήτηση από ότι συνειδητοποιούμε. Σήμερα φροντίστε να είστε ειλικρινείς και ευθείς αλλά και ευγενικοί με αυτούς που τους χρειάζεται μια δόση πραγματικότητας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το να σκέφτεστε διαρκώς με ποιον τρόπο θα βρείτε τον/την κύριο/κυρία τέλειο/α μπορεί να καταντήσει κουραστικό. Να βάζετε ρεαλιστικούς στόχους στην ερωτική σας ζωή και θα βρείτε τον σωστό δρόμο προς τον έρωτα πιο σύντομα από όσο νομίζετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Δε χρειάζεται να είστε ντυμένοι σαν Άγιοι Βασίληδες για να φαίνεστε πρόσχαροι. Η χαλαρή προσέγγιση απέναντι στα προβλήματα εμπνέει και τους άλλους να ηρεμήσουν και να χαμογελάσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Προσέξτε τι ψάχνετε σήμερα, διότι μπορεί και να το βρείτε. Φυσικά μπορεί να μην μπορείτε να το διακρίνετε με την πρώτη ματιά. Αναζητήστε ενδείξεις στη γλώσσα του σώματος των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να αποφασίσετε για το τι θα κάνετε στη συνέχεια.

Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή ενισχύεται σήμερα, οπότε ετοιμαστείτε να βγείτε εκεί έξω και να ανακατευτείτε με κόσμο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπείτε στο επίκεντρο της προσοχής αντί να περιμένετε στα παρασκήνια.

Ζώδια Παρθένος

Βιάζεστε να πάτε ένα φλερτ στο επόμενο επίπεδο και να καταλήξει σε μια ολοκληρωμένη σχέση, αλλά να θυμάστε ότι το ταξίδι μετράει και όχι ο τελικός προορισμός. Αφήστε τον έρωτα να εξελιχθεί με τους δικούς του ρυθμούς.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Οι εκφραστικοί σας τρόποι μπορεί να αποκαλύπτουν για εσάς περισσότερα από όσα θα θέλατε να αποκαλύψετε. Εξασκηθείτε στο πώς να παραμένετε ανέκφραστοι μέχρι να εμπιστευτείτε το άτομο που έχετε απέναντί σας. Μπορείτε να μιλάτε αρκεί να μην το παρακάνετε με τους θεατρινισμούς.

Ζώδια Σκορπιός

Η σοφία των μεγαλύτερων από εσάς σας φαίνεται χρήσιμη σήμερα που έρχεστε αντιμέτωποι με ένα ερωτικό δίλημμα. Ζητήστε τη συμβουλή των γονιών σας ή του/της μεγαλύτερου/ης αδερφού/ής σας για το πώς θα χειριστείτε ένα ερωτικό μπέρδεμα.

Ζώδια Τοξότης

Μια χαλαρή προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή είναι η καλύτερη απόφαση που μπορείτε να πάρετε σήμερα. Πολλά όρια και εμπόδια προκαλούν ασφυξία σε οποιαδήποτε προσπάθεια αυθόρμητου πάθους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δοκιμάσει κάτι καινούργιο.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες που έχετε από την ερωτική σας ζωή μπορεί να σας απογοητεύσουν. Είναι αναμενόμενο να είστε ξετρελαμένοι με κάποιον αλλά δεν πρέπει να αφήνετε τις ονειροπόλες ιδέες σας να σταθούν εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα σας αφήνει ελάχιστο χρόνο για κοινωνικές συναναστροφές. Οπότε σήμερα πάρτε μερικούς φίλους και βγείτε έξω για να περάσετε καλά. Το έχετε τόσο ανάγκη. Κατευθυνθείτε στο πιο δημοφιλές στέκι.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος. Παρόλο που κάποιος/α λέει κάτι, οι εκφράσεις του προσώπου τους μπορεί να προδίδουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Φυλάξτε τα συμπεράσματα σας για να τους τα αναφέρετε κάποια άλλη πιο κατάλληλη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw