Ζώδια για ελεύθερους 31/05 Παρασκευή

erwtikes-3314

Ζώδια για ελεύθερους 31/05 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Αν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα στον ερωτικό τομέα, οι καλοπροαίρετες προσπάθειές σας να καταλάβετε τι συμβαίνει, θα σας κάνουν μόνο να μπερδευτείτε περισσότερο.

Αφιερώστε το χρόνο σας για να βελτιώσετε το ερωτικό σας κάρμα προσφέροντας τη βοήθεια σας σε κάποιον άλλον.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα μπορεί να σας έρθει στα ξαφνικά μια επαναστατική ιδέα για την ερωτική σας ζωή, αρκεί να είστε δεκτικοί. Με ποιο τρόπο; Αναγνωρίστε και αποδεχτείτε ότι έχετε άγνοια για κάτι.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι ελπίδες σας για ένα «καυτό» ραντεβού ή μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μάλλον θα χαθούν. Μπορείτε να το διαχειριστείτε με αυτοπεποίθηση, ειδικά αν είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε με τον δικό σας μοναδικό, υπέροχα δημιουργικό τρόπο.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα είστε σε απόλυτη αρμονία με τους γύρω σας είτε πρόκειται για τους αγαπημένους σας φίλους, ένα καυτό ραντεβού ή έναν/μία γοητευτικό/ήάγνωστο/η. Ενθαρρύνετε τους να κάνετε μια συναρπαστική φιλοσοφική συζήτηση και εξερευνήστε το άγνωστο.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Λέων

Θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάτι σχετικό με την ερωτική σας ζωή, και τώρα είναι η ώρα να κάνετε λίγη αποτελεσματική έρευνα. Ωστόσο, πριν φτάσετε σε σημείο να αρχίσετε να παρακολουθείτε το αντικείμενο του πόθου σας, πάρτε μια απόφαση με βάση το ένστικτό σας.

Ζώδια Παρθένος

Η αργή πρόοδος στην ερωτική σας ζωή σας τρελαίνει, αλλά αν γίνεστε επικριτικοί δεν θα καταφέρετε να επιταχύνετε τα πράγματα. Κάνετε κάτι καθαρά θετικό – στείλτε ένα e-mail σε κάποια γνωριμία από το διαδίκτυο ή βοηθήστε έναν φίλο.

Ζωδια Ζυγός

Συμβαίνουν τόσα πολλά στη ζωή σας τώρα και δεν μπορείτε να δώσετε την απαραίτητη προσοχή σε κανένα από αυτά. Χρησιμοποιήστε τις εξαιρετικές σας ικανότητεςγια να εξισορροπήσετε την κατάσταση – κατακτήστε τη δική σας ισορροπία, βοηθώντας κάποιον άλλο να βρει τη δική του.

chartomantia-098

Ζώδια Σκορπιός

Τέχνη και τέχνασμα, πραγματικότητα και φαντασία, όλα τα πράγματα έχουν διττή φύση –και όλα μπερδεύονται με απολαυστικό τρόπο. Βρείτε κάποιον/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα για να το γιορτάσετε με ένα ξεχωριστό ραντεβού.

Ζώδια Τοξότης

Αν σήμερα βγείτε ραντεβού με κάποιον/α, ζητήστε να σας πουν πράγματα από το παρελθόν τους – θα μάθετε πολλά. Εάν όχι, παρακολουθήστε μαζί μια παλιά κινηματογραφική ταινία ή διαβάστε μια κλασική ιστορία αγάπης και αναζητήστε εκεί το νόημα.

Ζώδια Αιγόκερως

Η συνήθεια σας να ανησυχείτε διαρκώς για τους άλλους σας οδηγεί σε μια νέα ερωτική επαφή. Είστε πολύ χαρούμενοι που θα βοηθήσετε, ειδικά αν καταλήξει με τόσο θετικό τρόπο.

zwdia-66

Ζωδια Υδροχόος

Η ελευθερία έχει και τα καλά της, και ένα από αυτά είναι ότι μπορείτε να γιορτάζετε την κάθε μέρα όπως θέλετε. Εκτιμήστε τον εαυτό σας, κάντε του ένα δώροκαι προσεγγίστε με θετική διάθεση κάθε σας επιθυμία.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα έχετε στη διάθεσή σας σχεδόν απίστευτες δυνάμεις μεταμόρφωσης. Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας, επικοινωνήστε με τον εσώτερο εαυτό σας και αλλάξτε ολόκληρο τον κόσμο γύρω σας, ειδικά την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia