ζώδια Δίδυμοι Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

didymoi-synastria

Μια σημαντική και πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τη ζωή σας προβλέπεται να είναι αυτή, αγαπητοί Δίδυμοι.

Ο Απρίλιος σας καλεί να αξιοποιήσετε και να απολαύσετε την ηρεμία που σας φέρνει, χωρίς να επηρεάζεστε από όσα τεκταίνονται γύρω σας!

ζώδια Δίδυμοι Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Τόσο απλά και ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για εσάς, παρά την φρενίτιδα που μπορεί να επικρατεί στον περιβάλλοντα χώρο. Η Δήμητρα, η θεά της σποράς και κινητήρια δύναμη των Διδύμων, θα βρεθεί σε αίσια θέση απέναντί σας. Αυτή η θέση θα ενισχυθεί και από το κυρίαρχο πόστο που θα καταλάβει η Σελήνη στη διάρκεια του φετινού Απριλίου. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να εγγυηθούν τη συναισθηματική και πνευματική σας γαλήνη!

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, μην αναμένετε ότι αυτός θα είναι ένας αδιατάραχτος μήνας… Αν και δεν θα προκύψουν εμπόδια στην πορεία σας, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και συνετοί στην κάθε κίνησή σας. Θα αποφύγετε τις αρνητικές επιδράσεις από τους γύρω σας, όσο παραμένετε σε επαγρύπνηση. Είναι καίριας σημασίας να κατανοείτε εκ των προτέρων τα κίνητρα του καθενός πίσω από κάθε πράξη του. Άρα διατηρείτε την ηρεμία και τη διαύγεια της σκέψης σας, προκειμένου να σημειώσετε ακόμη και ανέλπιστες επιτυχίες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να είναι ενδιαφέρουσες, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Είναι εξαιρετική περίοδος για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες και τα θέλω σας, για να πάρετε δομημένες αποφάσεις. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να το τολμήσετε τώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πετύχει κάθε εγχείρημά σας, για το οποίο έχετε συλλέξει όσα χρειάζονται. Οι άλλοι θα θεωρούν ότι κάνετε αιφνίδιες κινήσεις, ενώ εσείς θα εφαρμόζετε όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό!

Ακόμα κι όταν θα φαίνεται να κινήστε αυθόρμητα, εσείς θα παρατηρείτε τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική αρένα: Να δράσετε με όλο το πάθος και τη ζέση σας, αρκεί το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο. Το αστρικό περιβάλλον θα εξυπηρετήσει την επίλυση διαφωνιών μέσα στις σχέσεις σας, με τη λήψη δυναμικών αποφάσεων. Μην διστάσετε να ασκήσετε διακριτικές πιέσεις όπου χρειάζεται, με οδηγό σας πάντα τη διάθεση να σημειώσετε πρόοδο. Αυτό θα είναι το εργαλείο που θα σας φέρνει συνεχώς σε πλεονεκτική θέση!

ζώδια Δίδυμοι Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί αρχικά να μην σας φανούν ιδιαίτερα σημαντικές… Αλλά όσο περνά ο καιρός, θα αντιλαμβάνεστε ότι ίσως να είχατε υποπέσει σε καίρια λάθη αν δεν τις είχατε προσέξει! Επίσης, τώρα θα σας δοθούν ευκαιρίες να βελτιώσετε τα όποια μελανά σημεία μπορεί να έχουν οι σχέσεις σας. Σε καμία περίπτωση μην αμελήσετε τις θέσεις των άλλων πλευρών, ακόμα κι όταν σταθμίζετε όσα είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Ακούστε όσα πουν άνθρωποι που εμπιστεύεστε, πριν πάρετε τις δέουσες αποφάσεις!

Αν πρέπει να διαπραγματευτείτε για κάτι αυτές τις ημέρες, πρώτα πρέπει να έχετε κατανοήσει τις θέσεις της άλλης πλευράς. Αν δεν υπάρχει συνεργατική διάθεση, απλά αρνηθείτε να μετάσχετε σε διάλογο. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν άλλες, ίσως και πιο αίσιες ευκαιρίες για να εκφράσετε την άποψή σας. Με άλλα λόγια, να ελιχθείτε αλλά να μην ενδώσετε στη θέληση των άλλων. Να είστε ελαστικοί και πάντα να αξιολογείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Αυτό να το προσέξετε ιδιαιτέρως στον εργασιακό χώρο, αν βρεθείτε σε αντιπαράθεση με υψηλότερα ιστάμενους!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου δεν αναμένεται να σας εκπλήξει ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι θα διέπεται από πολλά καινούργια στοιχεία. Τώρα να στρέψετε την προσοχή σας στα τρέχοντα καθήκοντα, για να προλαβαίνετε να χειρίζεστε τις αλλαγές που θα προκύπτουν. Δεν πρέπει να σας αγγίξουν πιθανές προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, παραμείνετε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα και τους στόχους σας. Αν αποζητάτε μια αλλαγή, θα την πετύχετε με σύμπνοια και φιλική διάθεση!

ζώδια Δίδυμοι Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Δίδυμοι έχετε δική σας επιχείρηση, να είστε δεκτικοί σε νέες τάσεις που θα σχολιάζονται από συνεργάτες σας. Αλλά αν εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ας είστε πιο συντηρητικοί. Αρκεστείτε στη δημιουργία κλίματος συνέργειας, που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα και τον χαρακτήρα των άλλων.

Στα προσωπικά σας, πρέπει να παραμείνετε εχέμυθοι και έμπιστοι με όσα σας έχουν εκμυστηρευτεί άνθρωποι του περιβάλλοντός σας. Η εποχή αυτή ενδείκνυται για μεγάλες αγορές και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων οικογενειακής φύσεως. Όλων των ειδών οι σχέσεις σας θα ενδυναμωθούν αυτή την περίοδο, σαν να τις αγγίζει κάποιο μαγικό ραβδάκι… Και δεν αποκλείεται να σας αποχαιρετίσει ο Απρίλιος με κάποιες ανέλπιστες ευχάριστες εκπλήξεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9