ζώδια Δίδυμοι Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

didymoi-synastria

Καλή Χρονιά σε όλους σας, αγαπητοί Δίδυμοι!

Ο Ιανουάριος θα είναι η πιο αίσια αυλαία για μια πραγματικά θαυμάσια περίοδο.

Το επικοινωνιακό σας ταλέντο και η ενέργειά σας, θα βρουν την πιο αποδοτική εφαρμογή για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπείτε στο 2019 με ορμή, αποφασισμένοι να υπερπηδήσετε οτιδήποτε προκύψει στην πορεία σας. Η Δήμητρα, η θεά της σποράς και της συγκομιδής, είναι ο πλανήτης που φροντίζει για την άνθιση της ζωτικότητάς σας. Τον Ιανουάριο θα σταθεί στο πλευρό σας από μια ιδιαιτέρως ισχυρή θέση, ικανή να εξουδετερώσει κάθε αρνητισμό του περιβάλλοντα χώρου!

Αυτός ο μήνας θα είναι σημαντικός για εσάς, για έναν ακόμη λόγο. Αν και στη διάρκεια της χρονιάς θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, όσες επαφές γίνουν τώρα θα αποδειχθούν πιο σημαντικές. Καλό θα είναι να είστε προετοιμαστείτε να εργαστείτε σκληρά… Αυτή θα είναι η περίοδος που μπορείτε να οικοδομήσετε τα πιο στιβαρά θεμέλια για μια πετυχημένη και αποδοτική χρονιά!

taro-zodia-76

Το πρώτο δεκαήμερο του 2019 σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη στον ερωτικό τομέα, αγαπητοί Δίδυμοι. Εσείς μπορεί να μην έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να αξιολογήσετε όσα θα συμβαίνουν. Γι’ αυτό δεν πρέπει να διαμοιράζετε την προσοχή σε πάνω από ένα μέτωπα. Ξέρετε την παροιμία «δεν χωράνε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη»! Επιπλέον, οι πρώτες μεγάλης κλίμακας εξελίξεις θα προκύπτουν στον εργασιακό τομέα… Άρα δεν πρέπει να δείξετε αδυναμία για κανέναν λόγο!

ζώδια Δίδυμοι Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι διαπραγματεύσεις σας αυτές τις μέρες, μπορούν να διέπονται από ελιγμούς και συνέργειες αλλά όχι από ψέματα. Ο Ιανουάριος απαιτεί από εσάς ειλικρίνεια, για να παραλάβετε όλα τα εργαλεία που θα σας χρίσουν θριαμβευτές. Χρειάζεστε τακτική και όχι στρατηγική, που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να σχεδιάζετε πολλά εκ των προτέρων. Να αξιοποιείτε όσα έχετε στα χέρια σας και να δείχνετε σύνεση, ώστε να μην μπορεί κανείς να σας εξαπατήσει. Ο στόχος σας είναι το πιο πετυχημένο αποτέλεσμα, για τον εαυτό σας!

tarw-erwtoskopio

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ενδέχεται να είναι λίγο πιο δύσκολο για εσάς. Τώρα θα χρειαστεί να μοιράσετε την προσοχή σας σε περισσότερους από έναν τομείς, αν και επίκεντρο θα είναι η επαγγελματική και η προσωπική σας ζωή. Θα έχετε πολλές δραστηριότητες που θα συνδυάζουν τις δύο πτυχές, όπως η ψυχαγωγία ή υποχρεώσεις με συναδέλφους.

Αν δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια στον προγραμματισμό σας, καλό θα είναι να εντάξετε κάποια. Ειδικά αν έχετε δική σας επιχείρηση, η παρουσία σας θα κάνει μεγάλη διαφορά. Να μην ξεχνάτε ότι οι επαφές είναι καίριας σημασίας για εσάς, όση ανάγκη κι αν έχετε από ξεκούραση. Φυσικά θα υπάρξουν άτομα που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτές τις περιστάσεις… Ωστόσο, θέλετε να υποχρεωθείτε και να σπαταλήσετε ενέργεια και χρόνο στην ανταπόδοση λίγο αργότερα; Η απόφαση εναπόκειται σ’ εσάς!

zwdia-zvdia-alex

ζώδια Δίδυμοι Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα αποτελέσει την λογική κλιμάκωση όλης της προηγούμενης περιόδου. Όσα προαναφέρθηκαν θα φτάσουν στο ζενίθ τους τώρα, αν και εσείς δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι πρόσθετο προς αυτή την κατεύθυνση. Εστιάστε στο να σκέφτεστε και όχι να πράττετε σε αυτή τη φάση!

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι η στιγμή να αξιολογήσετε τα δεδομένα σας και να δώσετε οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις. Αν εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μην διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας ακόμα και έντονα. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποια επιπλέον οικονομικά κέρδη όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην παραμελήσετε την υγεία σας. Να ξέρετε ότι ο Ιανουάριος έχει τη δυναμική να θεμελιώσει την επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw