ζώδια Δίδυμοι Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

didymoi-synastria

Αγαπητοί Δίδυμοι, μία είναι η βασική προτροπή για εσάς από τα άστρα: Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε τον Μάρτιο!

Θα είναι μία από τις λίγες στιγμές μέσα σε αυτή τη χρονιά, που ο κυβερνήτης σας ο Ερμής δεν θα κατέχει δυσχερή θέση απέναντί σας!

Σε αυτό το αίσιο δεδομένο, τώρα θα προστεθούν κάποια ακόμη. Όπως ότι η ενέργεια του Ήλιου προς εσάς θα είναι ενδυναμωμένη. Επίσης, οι θετικές θέσεις που θα βρεθεί η Σελήνη, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και όσους βρεθούν γύρω σας. Σε γενικές γραμμές, ο Μάριος είναι μια περίοδος που δεν χρειάζεται να σκέφτεστε για το μάλλον. Απλά να κινήστε προς τον ποθητό στόχο με ένα βήμα την κάθε φορά, με όλες τις απαραίτητες δράσεις για να τον προσεγγίσετε!

zodia-taro-45

Το πιο σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας σας τώρα, θα είναι η σύνεση. Μια σωστά επιλεγμένη στιγμή για μια κίνηση, μπορεί να καταστεί το πιο πολύτιμο όπλο σας. Φυσικά, στα υπέρ σας διαθέτετε επίσης την ευγλωττία, την ενσυναίσθηση και το ταλέντο. Ωστόσο, να ξέρετε ότι δεν μπορούν να κατακτηθούν τα πάντα με την πειθώ και μόνο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να είναι η πιο γαλήνια φάση του για εσάς. Προστριβές που μπορεί να σας προβλημάτισαν, θα περάσουν στο παρελθόν. Μόνο μην επαναπαυθείτε και χαλαρώσετε υπερβολικά… Έχετε ακόμη δουλειά να κάνετε, περιλαμβανομένης αρκετής με τον εαυτό σας. Αυτό αφορά λίγο περισσότερο τους Διδύμους που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν εργασία ή να ξεκινήσουν ένα ατομικό επαγγελματικό εγχείρημα!

Αυτές οι μέρες θα σας δώσουν επιτυχίες, αρκεί να μην φανείτε οκνηροί. Αν χρειαστεί, μελετήστε πολύ και μάθετε καινούργια πράγματα που θα βοηθήσουν τις επιθυμητές κινήσεις σας. Παράλληλα, δεν πρέπει να αμελήσετε τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μαζί τους μπορείτε να αποτελέσετε μια άρτια ομάδα. Να σκεφτείτε διεξοδικά κάθε πιθανή επιλογή – αλλά με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Να είστε προετοιμασμένοι να επιστρατεύσετε όλα τα αποθέματα αντοχής και υπομονής σας σε αυτή τη φάση!

ζώδια Δίδυμοι Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να προσθέσει στη δυναμική της ζωής σας: Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ακόμα πιο δραστήριοι και ετοιμοπόλεμοι. Η περίοδος είναι ιδανική για όσους έχετε ξεκινήσει μια ανακαίνιση ή άλλου είδους επισκευαστικές εργασίες. Όσοι Δίδυμοι έχετε δική σας επιχείρηση, να κοιτάτε πάντα προσεκτικά τα πάντα γιατί μπορεί να σας διαφεύγουν πράγματα. Η διορατικότητά σας θα είναι οξυμένη, θα μπορείτε να εντοπίζετε σημαντικά σημεία ακόμα και στα πιο συνηθισμένα και καθημερινά πράγματα!

Η αρένα των προσωπικών σχέσεων δεν θα κυλήσει με τα ίδια δεδομένα: Εκεί σχεδόν τα πάντα θα είναι ξεκάθαρα, γι’ αυτό να ζητάτε διευκρινίσεις για ό,τι δεν σας είναι κατανοητό. Δεν αποκλείονται ανέλπιστες επαφές με άτομα από το εξωτερικό αυτές τις μέρες. Μην τις αναζητήσετε – αλλά να είστε προετοιμασμένοι για την περίπτωση να ξεπροβάλλουν. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, καλείστε να είστε συνετοί και λιτοί!

zwdia-66

ζώδια Δίδυμοι Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι πολύ καλύτερο για εσάς, όσο αφορά τα οικονομικά. Τολμήστε να κάνετε επενδύσεις, αρκεί να μην περιοριστείτε σε συντηρητικές ιδέες αλλά να κοιτάτε προς το μέλλον. Δεν σας τίθενται όρια αυτές τις μέρες, μπορείτε να προχωρήσετε τα εγχειρήματά σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Αν πρόκειται να αλλάξετε εργασία, να το κάνετε με αυτοπεποίθηση από την πρώτη μέρα. Μην αντιπαρατίθεστε με τη διοίκηση, γιατί μπορεί να μην έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να θέσετε τα επιχειρήματά σας!

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικές όσο αφορά την μάθηση. Μόνο μην ξεχνάτε να συνδυάζετε τη θεωρία με την πρακτική. Απευθυνθείτε σε μέντορες του αντικειμένου σας, όπου είναι αυτό εφικτό. Σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα. Οι πιο αποδοτικές αποφάσεις παίρνονται με την πάροδο του χρόνου!

Να είστε τρυφεροί και ειλικρινείς στις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, μην κάνετε εικασίες από νύξεις καταστάσεων και μόνο. Συζητήστε, συμφωνήστε, βρείτε τη χρυσή τομή και θα είστε όλοι ευτυχισμένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA