ζώδια Δίδυμοι Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zvdia-didymos

Κάπως προκλητικά αναμένεται να σας χειριστεί ο Νοέμβριος, αγαπητοί Δίδυμοι.

Η περίοδος δεν θα είναι εύκολη, καθώς θα είστε υπό την επίβλεψη της Δήμητρας και του Άρη, πλανήτες της εσοδείας και του πολέμου!

Ταυτόχρονα, αυτό το δεδομένο δίνει υποσχέσεις και εξελίξεις, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την εσωτερική σας ισορροπία.

zodia-taro-45

Ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου θα απαιτήσει από εσάς συναισθηματική γαλήνη, πνευματική συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες στρατηγικές για να μεγεθύνετε τα οφέλη και να μειώσετε τις δυσχέρειες της περιόδου. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να αφουγκράζεστε την ατμόσφαιρα και να συλλέγετε τις περισσότερες πληροφορίες. Έτσι θα μπορείτε την κατάλληλη στιγμή να εστιάζετε τη δυναμική σας στον τομέα που σας ευνοεί!

ζώδια Δίδυμοι Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Το καίριο σημείο στη διάρκεια του Νοεμβρίου, είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αλλιώς βλέπετε τα πράγματα εσείς και άλλη είναι η οπτική των υπολοίπων. Θα καταλάβετε ότι μόνο με ρεαλιστική αξιολόγηση των αντικειμενικών με των υποκειμενικών στοιχείων, θα επιλύσετε ζωτικά προβλήματα γρήγορα και στο σύνολό τους. Να ξέρετε ότι κάθε άλλη περίπλοκος χειρισμός θα καταλήξει μόνο να εντείνει, τόσο την ποσότητα όσο και την ποιότητα των θεμάτων σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Μέσα στο Νοέμβριο δεν έχετε κανένα λόγο να βιάζεστε, για να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Θα πρέπει μόνο να βάλετε σε προτεραιότητα τους τρόπους και όχι την ταχύτητά σας. Ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο για να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

Ο μήνας υποκρύπτει αίσια ατμόσφαιρα για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε την οξύνοια να τις εντοπίσετε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απορρίψετε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι. Εξίσου παρόντες πρέπει να είστε και εσείς στη ζωή τους, γιατί η γαλήνη στο σπιτικό σας θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την πρόοδό σας!

ζώδια Δίδυμοι Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zodia-zvdia-75

Όσοι Δίδυμοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, χρειάζεται τώρα να είστε σε εγρήγορση. Ο Νοέμβριος είναι αίσια στιγμή για να κάνετε κινήσεις με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ενδείκνυται επίσης για να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες και έγγραφα, που θα καθορίσουν την ευημερία της εξέλιξής σας για πολλά χρόνια στο μέλλον!

Πρέπει να είστε αποφασισμένοι να επενδύσετε όλη τη δύναμη και τις πηγές σας στον επιθυμητό στόχο, είτε θα στραφείτε σε άλλες κατευθύνσεις για να βρείτε εναλλακτικούς στόχους. Οι μέσες λύσεις θα αποδειχθούν οι πλέον μειονεκτικές για την εξέλιξή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε να σας καθοδηγήσει ο εγωισμός. Στραφείτε στην ευρύτερη εικόνα και αναζητήστε παραδείγματα… Άτομα που θαυμάζετε για τα επιτεύγματά τους, θα αποτελέσουν την πιο άρτια καθοδήγηση!

ζώδια Δίδυμοι Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Όσοι Δίδυμοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στο Νοέμβριο αρκεστείτε στο να συμμορφωθείτε στα δεδομένα του περιβάλλοντος. Να μελετάτε τις επιλογές σας και να δράτε χωρίς χρονοτριβή και χωρίς να επηρεάζεστε από τρίτους. Οι μόνες συμβουλές που θα είναι υποβοηθητικές για εσάς, θα είναι όσες σας δώσει ένας μέντορας ή ένας ανώτερός σας που εμπιστεύεστε. Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να επιτρέψετε να συντελεστεί κάποια αδικία στον εργασιακό σας χώρο, τόσο προς εσάς όσο και οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Όση αντιπαλότητα κι αν αποζητά ο πολεμιστής Άρης αυτή την περίοδο, είναι βέβαιο ότι δεν δέχεται εγκατάλειψη των στόχων… Γι’ αυτό προσηλωθείτε στους δικούς σας και να κοιτάτε μόνο την επιτυχία σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw