ζώδια Δίδυμοι Οκτώβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zvdia-didymos

Αγαπητοί Δίδυμοι, με τη στήριξη της Δήμητρας μπαίνετε στον Οκτώβριο γεμάτοι προσδοκίες και δυναμική διάθεση!

Τα συναισθήματά σας θα είναι γνήσια, ευαίσθητα και τρυφερά σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται για την ιδιοσυγκρασία σας, με αυτή την οπτική θα χειριστείτε ακόμα και την επαγγελματική αρένα!

zodia-taro-45

Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη διάρκεια του δεύτερου μήνα του Φθινοπώρου, θα αποτελέσει έναυσμα για να συλλογιστείτε πιο σοβαρά κάποια πράγματα. Είναι μια περίοδος που δεν πρέπει να απορροφηθείτε από το συναίσθημα ούτε να αποξενωθείτε από αυτό!

Επιλέξτε να δείτε τα πάντα με άλλη οπτική από αυτή που συνηθίζετε, για να χαίρεστε την κάθε στιγμή πέρα από τη σοβαρότητα που θα την διέπει. Να είστε εφευρετικοί, να ελίσσεστε, να κινήστε γρήγορα και να παίρνετε την πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή στην κάθε επιλογή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Μέσα στον Οκτώβριο θα είναι συνετό να είστε προσεκτικοί για την ποιότητα των σχέσεών σας, τόσο σε εργασιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Χωρίς να προβλέπεται ότι θα είναι προβληματικές, καλείστε να είστε έτοιμοι για κάθε συνέπεια των κινήσεών σας. Μείνετε μακριά από κάθε είδους πρόκληση, είτε από δική σας πλευρά είτε προερχόμενη από άλλους. Θα λειτουργήσετε καλύτερα αν μείνετε παρατηρητές, παρά αν εμπλέξετε τον εαυτό σας σε αχρείαστες εντάσεις.

ζώδια Δίδυμοι Οκτώβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Η επαγγελματική και οικονομική αρένα αναμένεται να κυλήσει ήπια μέσα στον Οκτώβριο. Επικεντρωθείτε σε αυτά που πραγματικά έλκουν το ενδιαφέρον σας. Δεν θα είστε το ίδιο αποδοτικοί αν τα θέματα που θα χειριστείτε δεν κεντρίζουν τις διανοητικές σας ικανότητες. Φυσικά δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέγετε εσείς με τι θέλετε να ασχοληθείτε… Γι’ αυτό φροντίστε να φορτίζετε συχνά τις πνευματικές σας μπαταρίες, με όσα εξάπτουν τη δημιουργικότητά σας. Έτσι θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να διεκπεραιώνετε και όλα τα υπόλοιπα στα μεσοδιαστήματα!

astrologia-090

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Δίδυμοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Οκτώβριο επιλέξτε τις πιο φιλόδοξες διαδρομές, ακόμα κι αν δεν είναι οι πιο πολλά υποσχόμενες. Είναι γνωστό ότι δεν φέρνει το χρήμα την ευτυχία. Γι’ αυτό οι ενασχολήσεις που δεν σας εκφράζουν, θα σας προκαλούν πιέσεις και θα βλάψουν την σωματική σας ισορροπία.

Αυτά είναι σημεία που δεν μπορείτε να αγνοήσετε τώρα, προκειμένου να τα βελτιώσετε το συντομότερο δυνατόν. Είναι βέβαιο ότι ο Οκτώβριος έχει πρόθεση να εντείνει τη διαίσθησή σας, όσο αφορά την επαγγελματική αρένα. Αδράξτε τις ευκαιρίες, ακούστε τις συμβουλές των άλλων αλλά μην έχετε τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν!

ζώδια Δίδυμοι Οκτώβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Όσοι Δίδυμοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα είναι συνετό να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Ένα όμορφο φυτό, φρέσκα λουλούδια, ένα ασυνήθιστο φωτιστικό, θα βελτιώνει καθημερινά τη διάθεση σε εσάς και τους γύρω σας. Έτσι θα έχετε μια ισορροπημένη απόδοση στα καθήκοντά σας, ενώ θα κεντρίσετε και τη διαίσθησή σας για καθετί καινούργιο που θα προκύψει!

Η ανάγκη σας θα είναι να είστε συνεχώς σε δράση. Αυτό θα το καταφέρετε αν δεν αναμένετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας. Χρειάζεται υπομονή και επιμέλεια για να δείτε να εξελίσσονται όλα προς την πορεία που επιθυμείτε. Το πιο θετικό στοιχείο στη διάρκεια του Οκτωβρίου, είναι ότι δεν θα προκύψουν κρίσιμες καταστάσεις. Αρκεί να είστε προσηλωμένοι στους στόχους και τις υποχρεώσεις σας, για να μπορέσετε σύντομα να πραγματώσετε ακόμα και κάποιες «φιλόδοξες εναλλακτικές» που σκέφτεστε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream