ζώδια Δίδυμοι Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

didymoi-synastria

ζώδια Μην πιέζετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, αγαπητοί Δίδυμοι!

Ο φετινός Οκτώβριος δεν θα είναι και η πιο εύκολη περίοδος της ζωής σας… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας ταλαιπωρήσει.

Σημαίνει μόνο ότι θα πρέπει να ισορροπήσετε τα θέλω σας με τις αντοχές σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η αυλαία του Οκτωβρίου ανοίγει και αρχίζετε να διανύετε τις πρώτες του μέρες. Το πιο πιθανό είναι να νιώθετε ενοχλημένοι, αναστατωμένοι, νευρικοί. Σαν κάτι να σας εμποδίζει, σαν να θέλετε να κάνετε κάποιες δαπάνες και να μην μπορείτε… Κάτι δεν κυλά όπως θα θέλατε στο βασίλειό σας!

Τα άστρα έχουν μια συμβουλή για εσάς, για αυτές τις μέρες: Απομακρυνθείτε από όλους και όλα. Πηγαίνετε για έναν μακρινό περίπατο, για κολύμπι ή για τρέξιμο. Εξίσου καλή θα είναι και μια συνεδρία γιόγκα. Το σημαντικό είναι να κινήσετε το σώμα σας, να το φορτίσετε με την ενέργεια που του λείπει!

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι ενδορφίνες σας χρειάζονται τόνωση. Πρέπει να γίνετε πιο δραστήριοι, να τους δώσετε κίνηση για να ρέουν απρόσκοπτα. Πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί στις επιλογές σας προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο θα τονώνετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα, τόσο θα ακολουθεί και το πνεύμα σας!

Για κάποιο λόγο, ήσασταν νωθροί το τελευταίο διάστημα. Γι’ αυτό νιώθετε να έχει βαλτώσει η ζωή, η σκέψη και η δράση σας. Χρειάζεστε κίνητρο, που θα το βρείτε μόνο όταν αρχίσετε να απολαμβάνετε την κάθε δραστηριότητά σας. Γι’ αυτό καλείστε να αναζητήσετε την όποια εξάσκηση σας ευχαριστεί: Έτσι θα νιώσετε πιο χαρωποί και ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, θα δείτε και πάλι τη κάθε μέρα σας πιο φωτεινή και αίσια!

tarw-wroskopio-4

Η δημιουργικότητά σας θα αρχίσει να αφυπνίζεται γύρω στις 10 Οκτωβρίου. Το σώμα σας θα έχει ανακτήσει την κινητικότητά του, τα γρανάζια του μυαλού σας αρχίζουν να παίρνουν θετικές στροφές. Όλοι οι τομείς της ζωής σας θα φαντάζουν πιο αίσιοι, κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας για να χειριστείτε ακόμα και δύσκολα θέματα!

Θα σας χρειαστεί αυτή η ετοιμότητα γύρω στις 15 του μήνα. Κάποιος ή κάτι θα βρεθεί στον δρόμο σας, που ίσως να σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Μην αποθαρρυνθείτε από τον στόχο σας, εσείς στρέψτε και πάλι το βλέμμα στη γραμμή τερματισμού. Όταν κοιτάτε εκεί που θέλετε να φτάσετε, με κάποιον τρόπο χάνονται τα ενδιάμεσα εμπόδια από το οπτικό σας πεδίο!

ζώδια Δίδυμοι Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

κρυσταλλομαντεία

Το σύμπαν έχει τον δικό του τρόπο να σας δίνει τα μαθήματα που θεωρεί απαραίτητα. Ακόμα και μια δυσχέρεια στην πορεία σας, έχει σκοπό να σας αποδείξει ότι ξεπερνιέται μόλις επιστρατεύσετε την αποφασιστικότητά σας. Δεν έχει σημασία αν καταφέρνετε να ολοκληρώσετε όλα τα εγχειρήματά σας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Σημασία έχει να τους δώσετε κίνηση και να ξέρετε ποια είναι τα ζητούμενά σας. Η υλοποίηση θα ακολουθήσει!

Παραδόξως, όλες αυτές οι διεργασίες θα σας δίνουν χαρά όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Θα απολαμβάνετε τον οργασμό που επικρατεί στη ζωή σας: Η κινητικότητα και οι εναλλαγές είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας. Γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα, τώρα που έχετε συνειδητοποιήσει ότι διαθέτετε τα φόντα να πετύχετε!

ζώδια Δίδυμοι Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 25 Οκτωβρίου, φροντίστε να δίνετε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Στα καθημερινά σας καθήκοντα ή στις συμφωνίες που έχετε να χειριστείτε, να διαβάζετε με προσοχή ακόμα και τα ψιλά γράμματα. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και να καταλήγετε σε συμπεράσματα!

Πλέον έχει αλλάξει η οπτική σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Και αυτή είναι μια λυτρωτική, απελευθερωτική αίσθηση… Ένα σπουδαίο μάθημα, που το περάσατε με άριστα πριν κλείσει την αυλαία του ο μήνας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66