ζώδια δίδυμοι Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να διαγραφεί ως μια εξαιρετικά πετυχημένη περίοδος για τη ζωή σας, αγαπητοί Δίδυμοι!

Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας συνεχώς, γεμίζοντάς σας ενέργεια και διάθεση να κάνετε άλματα σε όλους τους τομείς…

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να κινηθείτε γρήγορα και να εντοπίσετε τους τομείς που θα ραντίσει το ραβδάκι της εύνοιας για να την αδράξετε!

zodia-taro-45

Η κύρια ουράνια προστάτης των Διδύμων, η Δήμητρα της σποράς αλλά και της εσοδείας, είναι ο πλανήτης που φροντίζει για την ανόρθωση και τους θριάμβους σας. Μέσα στον Σεπτέμβριο η θέση της θα είναι επιπλέον ενισχυμένη απέναντί σας, άρα να αναμένετε να είστε γεμάτοι ορμή και αποφασιστικότητα να ξεπεράσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες δοκιμασίες!

Η καθημερινότητά σας θα είναι γενικά πιο εύκολη και ευχάριστη, από την οποία θα απουσιάζει το άγχος και η ένταση της τελευταίας περιόδου. Φροντίστε να μην δημιουργείτε αχρείαστα προβλήματα αλλά να επιλύετε όσα έχουν απομείνει. Φροντίστε να χαμογελάτε περισσότερο όπου έρχεστε αντιμέτωποι με αγένεια και επιθετικές συμπεριφορές. Η επιστράτευση της ειλικρίνειας και της ευγένειας, θα είναι η πιο απλή αλλά αποδοτική στρατηγική για να θωρακιστείτε έναντι κάθε αρνητισμού… Σε γενικές γραμμές, τα άστρα έχουν μία και μόνη συμβουλή για εσάς: αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, απλά να είστε ευτυχισμένοι!

ζώδια δίδυμοι Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου αναμένεται να είναι εξίσου ευνοϊκός και αποδοτικός. Αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ατομική επιτήδευση, θα έχετε αίσια πορεία. Να ξέρετε ότι τα προσωπικά εγχειρήματα πριμοδοτούνται από το σύμπαν, ειδικά αν το αντικείμενό τους ξεφεύγει από τις καθιερωμένες ιδέες. Με δεδομένη τη θετική πορεία σας στην επαγγελματική αρένα, μέσα στον Σεπτέμβριο πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας και την ευεξία σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να του παρέχετε τακτά διαστήματα ήρεμης μετάβασης, από την εντατική εργασία στην απόλυτη χαλάρωση!

Μην πιεστείτε να εργάζεστε συνεχώς, γιατί το πιο πιθανό είναι να εξαντληθείτε. Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει μόνο στο να σπαταλήσετε άδικα την ενέργεια και τον χρόνο σας. Αυτό που θα ευνοήσει περισσότερο την απόδοσή σας στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου, είναι να απέχετε για λίγο στη διάρκεια συγκεκριμένων καταστάσεων. Αν μπορείτε να λείψετε μια ολόκληρη εβδομάδα, θα είναι το ιδανικό. Επιστρέφοντας, θα εκπλαγείτε και οι ίδιοι από τις ικανότητες και τη διαύγειά σας – με την καλή έννοια!

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Δίδυμοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Σεπτέμβριο μπορείτε προχωρήσετε ανεπιφύλακτα τα εγχειρήματα που συλλογίζεστε εδώ και καιρό αλλά δεν καταφέρνατε να πραγματώσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν την επέκταση του αντικειμένου σας ή την κατάληξη μιας σημαντικής καινούργιας συμφωνίας.

Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν θα είναι πολλές και θα ακολουθούν η μία την άλλη με γοργό ρυθμό, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να είστε ξεκούραστοι και αποδοτικοί. Μην διστάσετε να μοιραστείτε τις γνώσεις και την εμπειρία σας με όσους σας ζητήσουν βοήθεια, χωρίς να αποκαλύψετε στοιχεία των δικών σας σχεδίων. Να ξέρετε ότι όσο περισσότερο προσφέρετε αυτή την περίοδο, τόσο περισσότερα θα λαμβάνετε από το σύμπαν!

ζώδια δίδυμοι Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Δίδυμοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχετε όποιο εργαλείο χρειάζεστε για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο! Να είστε σε ετοιμότητα να δράσετε προς πολλές κατευθύνσεις, είτε για κάτι μεγαλεπήβολο και καινοτόμο. Μια αλλαγή πόστου, μια αύξηση ή μια γενικότερη βελτίωση των εργασιακών σας συνθηκών, θα επέλθει εύκολα αν την προσεγγίσετε με δημιουργικό πνεύμα. Φροντίστε να μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί από τα ζητούμενά σας, επιστρατεύστε τα κίνητρα και τον παρορμητισμό σας και πιστέψτε στη σημασία της συμβολής σας στο ευρύτερο περιβάλλον σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66