ζώδια Δίδυμοι Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zvdia-didymos

ζώδια Μια ενδιαφέρουσα περίοδος για την καθημερινότητά σας προβλέπεται να είναι ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Δίδυμοι.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του, θα κατανοήσετε την ανάγκη να κινηθείτε με πιο μειωμένες ταχύτητες απ’ αυτές που είστε συνηθισμένοι…

Αυτό θα είναι το πρακτικό σας εργαλείο για να εντοπίσετε τις αλλαγές που σας προσεγγίζουν – και να τις αξιοποιήσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την ατμόσφαιρα του μήνα θα την ορίσει κατά μεγάλο μέρος το στοιχείο του Αέρα: Είστε κι εσείς Αέρινοι, γι’ αυτό θα αποτελέσει ώθηση για την πορεία σας η ανάληψη της συμπαντικής σκυτάλης από το ζώδιο του Ζυγού. Σίγουρα πρόκειται για ένα πιο αναποφάσιστο ζώδιο από το δικό σας. Γι’ αυτό οι «ριπές» του ανέμου του μπορεί να σας στρέψουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις απ’ αυτές που ορίσατε στην αρχή του μήνα… Αλλά θα έχετε ξεκάθαρη αίσθηση για το πού πάτε!

Κάποιες φάσεις του φετινού Σεπτεμβρίου θα σας δώσουν επαγγελματική ικανοποίηση. Άλλες μέρες του αναμένεται να σας κεντρίσουν κοινωνικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε την σκληρή δουλειά που σας ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό. Επίσης, θα καταφέρετε πλέον να ισορροπήσετε την εργασιακή με την κοινωνική σας ζωή!

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη διάρκεια του μήνα, υποδεικνύει ότι έχετε τα εχέγγυα να σημειώσετε αρκετές επιτυχίες. Θα το νιώσετε πιο έντονα στους τομείς που χρειάζονται οργανωμένο σχέδιο και λογική προσέγγιση. Σε αυτούς θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να κινηθείτε με τον ήρεμο ρυθμό που ορίζει η εποχή. Τώρα η επιμέλεια πρέπει να επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και των υπολοίπων θετικών στοιχείων της ιδιοσυγκρασίας σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις!

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα σας ευνοήσει το γεγονός ότι είστε οι πλέον επικοινωνιακοί και ομαδικοί παίκτες του ζωδιακού κύκλου. Αρχικά, δεν θα προσπαθήσετε καθόλου για να εξασφαλίσετε στήριξη και συμπαράσταση από τα άτομα του προσωπικού και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Θα έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε με κάπως μειωμένη ταχύτητα, αρκεί να εντοπίσετε τις καινούργιες σας διαδρομές και τα καινούργια κίνητρα… Γιατί αν δεν υπάρχει κίνητρο, έχετε την τάση να χάνετε τη διάθεση και τους στόχους σας!

chartomantia-098

Αν υπάρχει κάποιος τομέας της προσωπικής σας ζωής που χρειάζεται φροντίδα, αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα. Δεν έχετε κανέναν λόγο να αμφιβάλετε για τη διατήρηση της ακεραιότητας σας μπροστά σε κάποιες «προκλήσεις» που θα σας προσεγγίσουν… Πρόκειται μόνο για δοκιμασίες του σύμπαντος, προκειμένου να καταλήξετε στις έως τώρα επιλογές σας σε πρόσωπα και πράγματα!

ζώδια Δίδυμοι Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο ο Σεπτέμβριος θα κυλά, θα νιώθετε ότι προσεγγίζετε σε κάτι εξαιρετικά θετικό. Αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, όπως και την ενδυνάμωση επαφών που έχετε ήδη. Αυτές έχουν τη δυναμική να σας δείξουν νέες διαδρομές και να σας ανοίξουν πόρτες που λαχταρούσατε… Γι’ αυτό φορτίστε τις μπαταρίες σας και ορμήστε στη δράση, για να κατακτήσετε τα όνειρά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66