Ζώδια Δεκέμβριος ‘20 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

Δεκέμβριος ‘20 Ιχθύες Ο Ερμής αφήνει τον Σκορπιό και περνά στον ενθουσιώδη Τοξότη, την πρώτη κιόλας μέρα του τελευταίου μήνα της χρονιάς.

Άμεσα θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο εξωστρεφείς… Και αν είστε ελεύθεροι, το φλερτ με καινούργια άτομα θα είναι πιο εύκολο απ’ όσο τον περασμένο μήνα!

Αν έχετε σχέση, αποκαλύψτε στο ταίρι σας μια φαντασίωσή σας και θα δείτε ν’ ανάβουν σπινθήρες ανάμεσά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στις 5 Δεκεμβρίου σας ενθαρρύνει να ονειρευτείτε, που είναι από τα αγαπημένα σας χόμπι. Μιας και ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης σας, αισθάνεστε ιδιαίτερα άνετα με αυτή την ονειρεμένη ενέργεια που σας περιβάλλει. Αν κάποια στοιχεία επαναλαμβάνονται στα όνειρά σας, συμβουλευτείτε ένα ονειροκρίτη για να μάθετε αν έχουν βαθύτερη έννοια.

Η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ερμή στον Τοξότη στις 15 Δεκεμβρίου. Η όψη σας ενθαρρύνει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να ζήσετε μια ρομαντική περιπέτεια. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε την πρώτη κίνηση, Ιχθύες; Κάντε τη τώρα, πριν χάσετε το θάρρος σας!

zwdia-zvdia-alex

Η Πανσέληνος αναδύεται στον συμπονετικό Καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου. Αν λυπάστε κάποιο άτομο, δεν είναι υποχρεωτικό να ασχοληθείτε ρομαντικά μαζί του. Αν μπερδέψετε τη συναισθηματική εγγύτητα με το ρομαντισμό, μπορεί να οδηγηθείτε σε μακροχρόνια απογοήτευση και λύπη. Αν έχετε ήδη σύντροφο, φροντίστε τις ανάγκες του χωρίς να παραμελείτε τις δικές σας.

Ζώδια Δεκέμβριος ‘20 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις ευεξίας

Θα συμβούν πολλά με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη την 1η Δεκεμβρίου: Πολλές υποχρεώσεις, αγορές δώρων, δουλειές που πρέπει να κάνετε. Είναι δελεαστικό να βάλετε το γυμναστήριο τελευταίο στη λίστα προτεραιοτήτων σας…

zwdia Maketa BUDDHA-8065
Ωστόσο, θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν ασκηθείτε λιγάκι πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας. Ασκηθείτε κατά τη διάρκεια της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη στις 14 του μήνα. Μπορεί να οδηγήσει σε μια ερωτική περιπέτεια. Εξάλλου, το σεξ είναι από τις καλύτερες προπονήσεις!

Ο Χείρων γυρίζει σε ορθή πορεία στις 15 Δεκεμβρίου και μπορεί να σας κεντρίσει να αγοράσετε κάποια όργανα γυμναστικής. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, όταν ο Κρόνος μπει στον Υδροχόο την επόμενη μέρα!

Ζώδια Δεκέμβριος ‘20 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

taro-6-9

Οι διακοπές είναι αγχωτικές, οπότε επικεντρωθείτε στην προσωπική σας φροντίδα αν νιώθετε ανήσυχοι. Αν πρέπει να μείνετε στο κρεβάτι, παρακολουθήστε ταινίες και πιείτε ένα ζεστό κακάο καθώς ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο στις 19 του μήνα!

Βρείτε τις ισορροπίες σας κάνοντας γιόγκα ή τάι – τσι, όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω στις 20 Δεκεμβρίου. Η γυμναστική θα βοηθήσει να παραμείνετε επικεντρωμένοι πριν κάνετε μεγάλες αλλαγές, καθώς μπαίνει και ο Ήλιος στον Αιγόκερω την επομένη.

Πάρτε βαθιές ανάσες και να θυμάστε να διασκεδάζετε… Το ζητά η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 29 του μήνα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, Ιχθύες… Αλλά τα καταφέρατε θαυμάσια!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia