Ζώδια Δεκέμβριος 2018 – Τολμηρός στην Αγάπη και τις Σχέσεις!

allo-erwtas-allo-katanoisi

Ζώδια Δεκέμβριος 2018

Άραγε, γίνεται να προστατεύετε τον εαυτό σας και να αγαπάτε ταυτόχρονα;

Ο τελευταίος μήνας της φετινής χρονιάς πρόκειται να είναι γεμάτος εντάσεις και ευκαιρίες για όλους…

Η πρόθεσή του είναι να κατανοήσετε τι πρέπει να αλλάξετε, προκειμένου να προσεγγίσετε τον καλύτερο δυνατόν εαυτό σας. Έτσι θα μπορέσετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε όπως λαχταράτε!

zodia-taro-45

Είναι σημαντικό να μελετάτε το ωροσκόπιό σας στο τέλος της χρονιάς. Πρόκειται για την ιδανική στιγμή να κάνετε τον απολογισμό και τις διορθώσεις σας. Με τον Τοξότη να κυριαρχεί στη διάρκεια αυτού του μήνα, θα καταφέρετε να δείτε πέρα και πίσω από όσα τεκταίνονται. Έτσι θα μπορέσετε να ωριμάσετε και να προχωρήσετε, χωρίς να επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος!

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, της πνευματικότητας και της αυταπάτης. Ακριβώς πριν την είσοδο του Δεκεμβρίου, ο θεός των θαλασσών επιστρέφει σε ορθή πορεία μετά από έξι μήνες κίνηση με την όπισθεν. Αυτή η μετάβαση θα σας δείξει ότι ενίοτε φαντάζεστε τα πράγματα διαφορετικά απ’ αυτό που είναι – ειδικά όσο αφορά τις σχέσεις σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδια Δεκέμβριος 2018

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις σας είναι καταδικασμένες, καθώς τώρα θα τις κοιτάξετε ρεαλιστικά… Σημαίνει ότι μπορείτε να αγαπάτε την πραγματική τους υπόσταση, όχι την φαντασίωση που μπορεί να πλάθετε.

Για πολλούς λίγους, ο Δεκέμβριος θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους: Θα εφαρμόσετε όσα μάθατε τους τελευταίους μήνες που έσφυζαν από ανάδρομες φάσεις, ώστε να μην αναπαράγετε τις ίδιες καταστάσεις!

Κάποιοι μπορεί να αντιτάξουν ότι δεν υφίσταται η έννοια του «λάθους», γιατί κάθε βίωμα εξυπηρετεί έναν σκοπό… Ακόμα κι αν είναι το μάθημα για κινήσεις που δεν πρέπει να επαναλάβετε.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Δεκέμβριος 2018

Ωστόσο, εν γνώσει τους κάποιοι κάνουν επιλογές που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους, επειδή δεν θέλουν να δουν την αλήθεια τους. Πολλά έχουν βρει στην επιφάνεια τους τελευταίους μήνες. Πολλές αλήθειες έχουν αποκαλυφθεί για να τις συνειδητοποιήσετε και να τις επεξεργαστείτε, ώστε να ωριμάσετε στις πτυχές που έπρεπε. Αναδύθηκαν συνήθειες και υπονομευτικές κινήσεις, προκειμένου να αποφύγετε να κάνετε τη «δουλειά» που έπρεπε.

Είναι γεγονός ότι αυτή η χρονιά αφορούσε κατά πολύ τις ερωτικές σας σχέσεις. Όμως μεγάλο μέρος των διεργασιών που κάνετε και θα συνεχίσετε να κάνετε, αφορά και τον εαυτό σας. Οι σχέσεις που διαμορφώνετε, λένε περισσότερα για το ποιοι είστε και πώς νιώθετε για τον εαυτό σας, από κάθε άλλη επιλογή ή απόφασή σας. Συχνά επιλέγετε τις διαδρομές που είναι πιο εύκολες ή πιο προσιτές.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Δεκέμβριος 2018

Επιλέγετε ανθρώπους που θα σας πληγώσουν ή θα ενισχύσουν συναισθήματα κατωτερότητάς σας. Επιλέγετε ανθρώπους που σας αφήνουν τα περιθώρια να συνεχίσετε την συνήθη πορεία σας. Και μπορεί κάθε αγάπη να έχει μια θέση στη ζωή σας, αυτές οι αγάπες δεν θα είναι ποτέ οι μεγάλες που σας καθορίζουν!

Όλοι θέλετε αυτή την μεγαλειώδη αγάπη. Θέλετε την ανώτερη, αιώνια, ολοκληρωτική αγάπη… Αλλά ενίοτε ξεχνάτε ότι το μεγαλείο δεν είναι εύκολο. Μια αγάπη μπορεί να οριστεί ολοκληρωτική όταν μπαίνει και σαρώνει όλη τη ζωή σας, σας δείχνει τις ανεξιχνίαστες

πτυχές σας! Και εναπόκειται σ’ εσάς μετά να ανασυσταθείτε, για να είστε αντάξιοι του συμβολαίου ψυχών που πρέπει να υπογράψετε!

Αυτή τη μεγαλειώδη αγάπη δεν την βρίσκει κανείς στην εφηβεία του, σπάνια και μετά τα είκοσι. Ακόμα κι αν την βρει, δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε εκείνο το στάδιο της ζωής του.

taro-6-9

Ζώδια Δεκέμβριος 2018

Άρα, όταν τελικά βρεθεί μπροστά σας αυτός ο άνθρωπος, έχετε ήδη πληγωθεί αναρίθμητες φορές. Έχει ραγίσει η καρδιά σας κι έχετε εξαντληθεί από την αγάπη. Υποσυνείδητα, προφυλάσσετε τον εαυτό σας από το μοναδικό πράγμα που πάντα λέγατε ότι θέλατε… Μπορεί και να πλάθετε φραγμούς που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν!

Τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου αναμένεται μια Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μεγάλο μέρος της ενέργειας αυτού του ζωδίου θα αναμιγνύεται με των υδάτινων Ιχθύων. Ο κάθε μήνας επηρεάζεται από τους πλανήτες και τα ζώδια που κυριαρχούν, χωρίς να αποκλείεται η ισχυρή επιρροή από διαφορετικές ενέργειες. Στη διάρκεια του Δεκεμβρίου θα κυριαρχεί η Φωτιά και το Νερό.

chartomantia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 2018

Θα υπάρχουν αρκετές καίριες μεταβάσεις και πλανητικές όψεις, που θα περιλαμβάνουν τον Τοξότη και τους Ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι όσο σημαίνουσα είναι η αγάπη, άλλο τόσο είναι η ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Πρόκειται για δύο ζώδια που διαθέτουν εξαιρετικά πνευματικές ιδιοσυγκρασίες. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ότι υπάρχει κάποιος απώτερος σκοπός για την αγάπη σας, πέρα από την απλή αποδοχή της!

Θα νιώθετε όλοι μια έλξη προς καθετί αντισυμβατικό, χωρίς να σημαίνει ότι θα κινήσετε για άλλες ηπείρους για τους επόμενους έξι μήνες… Περισσότερο αφορά στο να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βιώσει την αγάπη με τον τρόπο που πάντα ονειρευόσασταν!

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Δεκέμβριος 2018

Οι Ιχθύες αφορούν την αγάπη άνευ όρων, ο Τοξότης αφορά την εμπειρία όλων όσων έχει να προσφέρει η ζωή. Αυτό τον μήνα καλείστε να τα εντάξετε αυτά στη ζωή σας… Με συναίσθηση ότι δεν μπορείτε να προστατέψετε την καρδιά σας και ταυτόχρονα να είστε ορθάνοιχτοι στην αγάπη!

Υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο να είστε αφελείς και να χαζέψετε από αγάπη: Δεν μπορείτε να προστατευθείτε από το να πληγωθείτε, γιατί τότε δεν έχετε αγαπήσει πραγματικά.

300x300a

Αντ’ αυτού, μπορείτε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και το ταίρι σας αλλά χωρίς περιορισμούς. Γιατί ο μόνος τρόπος να βιώσετε την μεγαλειώδη αγάπη, είναι να είστε ανοικτοί σ’ αυτήν – ακόμα και στις πληγές της… Με πίστη πως όπως κι αν καταλήξετε, αυτή ήταν η προοπτική της!

Είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά. Αλλά δεν μπορείτε επίσης να είστε κατάκοποι από την αγάπη και να αναμένετε ότι θα καταλήξετε ευτυχισμένοι.

Γιατί κάποιες φορές αρκεί να συνειδητοποιήσετε ότι η υπερπροστασία σας κρατά μακριά από όσα λαχταρήσατε… Περιλαμβανομένης της αγάπης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot