ζώδια Δεκέμβριος 2019 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το άγχος έχει μόνο αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα του καθενός.

Οδηγεί στο να χάνετε τον ύπνο σας, να συνοφρυώνεστε και να θολώνει η κρίση σας.

Θα συνειδητοποιήσετε πόσο βλάπτετε τον εαυτό σας έτσι, με την είσοδο κιόλας του φετινού Δεκεμβρίου!

zodia-taro-45

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Η αυλαία του μήνα ανοίγει με εσάς προβληματισμένους. Το νιώθετε ότι δεν λειτουργείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, επειδή σας καταβάλει το άγχος. Γιατί αφήνετε αυτό το τέρας να υποβαθμίζει τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σας; Σταματήστε αμέσως, με γνώμονα τη γνωστή παλιά έκφραση: Μην στενοχωριέστε για όσα μπορούν να αλλάξουν και για όσα δεν μπορούν να αλλάξουν!

Αυτό που πρέπει να κάνετε μέσα στην πρώτη εβδομάδα του μήνα, είναι να χωρίσετε όλα τα θέματά σας σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η διεργασία θα διευρύνει πολύ το οπτικό σας πεδίο, γιατί να νιώσετε ότι έχετε πολλές επιλογές. Και μετά, πηγαίνετε για μια συνεδρία γιόγκα ή ένα μασάζ: Θα βρείτε ξανά την ισορροπία σας και θα μαλακώσει η ένταση στον αυχένα σας!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η πρόληψη είναι καλύτερη από κάθε θεραπεία. Μπορείτε να αποφύγετε την υπερβολική πίεση στην καθημερινότητά σας, με τη βοήθεια ενός ειδικού. Χρειάζεται να συζητήσετε με έναν ψυχολόγο ή έναν επαγγελματικό σύμβουλο. Δεν αποκλείεται η συνεχής ανησυχία σας να σχετίζεται με θέματα στον εργασιακό σας χώρο, που δεν έχετε εντοπίσει συνειδητά!

Γύρω στις 8 Δεκεμβρίου ασχοληθείτε και πρακτικά με το περιβάλλον σας, σε επίπεδο πραγμάτων και προσώπων. Το καθάρισμα και η τακτοποίηση των χώρων σας, θα ανανεώσει τη διάθεσή σας. Θα νιώσετε ελαφρύτεροι και πιο χαρούμενοι από το αποτέλεσμα. Η εποχή ενδείκνυται για να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μιας και θα κάνετε την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού: Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!

xartomanteia

Στη συνέχεια, πρέπει να ρίξετε μια ρεαλιστική ματιά στα άτομα που έχετε γύρω σας. Κάποιες σχέσεις σας χρειάζονται αναθεώρηση, μιας και η αρνητική τους επίδραση μειώνει την αισιοδοξία αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Όσοι άνθρωποι σας πηγαίνουν πίσω, είναι καιρός να βγουν από τη ζωή σας!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Αποκτήστε περισσότερη επαφή με το συναίσθημά σας γύρω στις 14 Δεκεμβρίου. Προσεγγίστε πιο αυθόρμητα και χαρωπά όσα κάνετε στην καθημερινότητά σας. Όσο προγραμματίζετε την κάθε κίνησή σας, βάζετε περιττό άγχος στο μυαλό σας. Αρχίστε να κάνετε ένα βήμα πίσω, σε καταστάσεις που φαίνονται εξ αρχής ανούσιες. Όσο δύσκολο κι αν σας ακούγεται, είναι εφικτό και θα έχει εξαιρετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας!

Δικτυωθείτε περισσότερο μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Η επαγγελματική σας ζωή θα ωφεληθεί πολύ με μια διεύρυνση του κύκλου επαφών σας. Αξιοποιήστε και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, για να προωθήσετε τα όνειρα και τα σχέδιά σας. Παράλληλα, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να διασκεδάσετε και να κάνετε πολλές καινούργιες κοινωνικές γνωριμίες!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 22 Δεκεμβρίου, η σκέψη σας θα αρχίσει να απομακρύνετε από τις επαγγελματικές δεσμεύσεις. Το ρομάντζο θα κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη ζωή σας, ανεβάζοντας την ερωτική σας διάθεση. Θα είστε και θα φαίνεστε εξαιρετικοί, συνειδητοποιώντας ότι ήταν εφικτή η διαδρομή που έπρεπε να διανύσετε για να φτάσετε ως εδώ!

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, ίσως θελήσει να σας επισκεφθεί ξανά το άγχος… Φροντίστε να του κλείσετε την πόρτα στα μούτρα! Έχετε πάρει τα μαθήματά σας, έχετε βρει τις πρακτικές που σας βοηθούν να αποβάλετε τις αγωνίες και τις ανησυχίες από την καθημερινότητά σας. Μην επιστρέψετε σε μονοπάτια που ήταν αδιέξοδα στο παρελθόν… Στρέψτε το βλέμμα σας στη γιορτινή ατμόσφαιρα, αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Αυτές είναι μέρες αγάπης – κι εσείς έχετε το ερωτικό σας ταίρι για να διοχετεύσετε τη δική σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66