ζώδια Δεκέμβριος 2019 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

zd0030

ζώδια Ποιοι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πάντα στο πλάι σας, αγαπητοί Δίδυμοι;

Οι φίλοι που είναι δοκιμασμένοι στον χρόνο, για τη στήριξη και την αφοσίωσή τους!

Στραφείτε σε αυτούς στη διάρκεια του φετινού Δεκεμβρίου, για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανοίγετε την αυλαία του μήνα με μια έντονη έξαψη: Είναι εκείνη η αίσθηση ότι κάτι θέλετε να αλλάξατε, κάτι πρέπει να διαφοροποιηθεί. Η γκάμα είναι τεράστια, από το χτένισμα ή το χρώμα των μαλλιών σας μέχρι μια καινούργια επαγγελματική κατεύθυνση!

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του φετινού Δεκεμβρίου, συζητήστε αυτή την ανάγκη με τους φίλους σας. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν το καλύτερο για εσάς και έχουν πάντα ρεαλιστική οπτική για τα πράγματα. Ένας διάλογος μαζί τους, θα διευρύνει το σκεπτικό σας για να δείτε εναλλακτικές προοπτικές. Αξιοποιήστε τις πολύτιμες συμβουλές τους!

zodia-zwdia-9988

Φυσικά μπορεί εσείς να κάνετε ακριβώς το αντίθετο απ’ όσα σας πουν… Έχετε αυτή την ιδιάζουσα ιδιοσυγκρασία! Ωστόσο, η διεργασία της ανάλυσης θα σας στρέψει προς τη σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή, θα μπείτε στη διαδικασία εντοπισμού των σημείων που δεν σας ικανοποιούν στο παρόν. Τι είναι αυτό που σας προκάλεσε την ώθηση για αλλαγές; Μόλις το συνειδητοποιήσετε, κάθε επόμενη κίνησή σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Ήδη γύρω στις 11 Δεκεμβρίου, θα δείτε να διανοίγονται μπροστά σας ενθουσιώδεις πιθανότητες. Το περιθώριο επιλογών θα φτιάξει πολύ τη διάθεσή σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Δεν αποκλείεται να νιώσετε και ότι υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές στον εργασιακό σας χώρο. Πώς δεν τις είχατε προσέξει ως τώρα; Στρέψτε τη δημιουργικότητά σας προς αυτή την κατεύθυνση, για να αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες!

zodia-zwdia-88-1

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, μην πιεστείτε στις επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι πιθανό να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους, να έχετε την αίσθηση ότι δεν γίνεστε κατανοητοί. Αυτό θα σας προβληματίσει, μιας και είστε το πλέον επικοινωνιακό ζώδιο. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην σας πιάσει πανικός, δώστε χρόνο στον εαυτό σας και τους άλλους. Ενίοτε, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη αναμονή!

Τη στρατηγική της υποχώρησης να ακολουθήσετε και στα εργασιακά σας θέματα. Αν κάτι δεν κυλά όπως θέλετε στα καθήκοντά σας ή με τους συναδέλφους, κάντε ένα βήμα πίσω. Πρέπει να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και – όπως προαναφέρθηκε – να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Στις 19 Δεκεμβρίου ενδέχεται να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα: Να πάρετε ένα ρίσκο ή όχι; Λένε ότι ο τολμών νικά, ότι δεν υπάρχει κέρδος χωρίς ρίσκο. Ωστόσο, ενίοτε το «κέρδος» δεν είναι τόσο σπουδαίο που να αξίζει το ρίσκο. Γι’ αυτό ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, αγαπητοί Δίδυμοι. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση, αν το κέρδος δεν είναι ανάλογο όσων διακυβεύονται!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η σκέψη σας ξεκαθαρίζει θεαματικά από τις 24 του μήνα και μετά. Η μούσα της έμπνευσης σας επισκέπτεται και κάνει πιο λαμπερή την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα. Η δημιουργικότητά σας παίρνει την ανιούσα και εκπλήσσετε ευχάριστα τους δικούς σας ανθρώπους… Τους αξίζει και σας αξίζει να περάσετε υπέροχα αυτές τις μέρες!

Όσο ο μήνας φτάνει προς το τέλος του, προσεγγίζει τη γραμμή τερματισμού σας και αυτή η χρονιά. Ρίξτε μια ματιά πίσω από τον ώμο σας στις 29 και 29 Δεκεμβρίου… Είναι η ιδανική στιγμή να νιώσετε ικανοποίηση, για όσα θαυμαστά έχετε καταφέρει ως τώρα. Θέστε ως στόχο να τα αυξήσετε στο μέλλον – και μετά βγείτε και ξεφαντώστε με τους δικούς σας ανθρώπους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66