ζώδια Δεκέμβριος 2019 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-pathos

ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, πόσο καιρό έχετε να νιώσετε ενθουσιώδεις για ένα εγχείρημα ή ένα πρόσωπο;

Η αλήθεια είναι ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, σας έχει απορροφήσει η αγωνία της καθημερινότητας.

Ο φετινός Δεκέμβριος σας υπόσχεται ότι, επιτέλους, θα στρέψετε το βλέμμα ψηλά… Θα θυμηθείτε πόσο ζεστά λάμπει ο ήλιος – και σας φωτίζει από μέσα προς τα έξω!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η αυλαία του μήνα ανοίγει με εσάς να σκέφτεστε και να νιώθετε μονοδιάστατα: Το ρομάντζο είναι το μόνο που υπάρχει στη ζωή σας – και όχι η δουλειά, για αλλαγή! Η ατμόσφαιρα έχει γεμίσει λουλούδια που μοσχοβολούν και πουλάκια που κελαηδούν. Κι εσείς αποζητάτε μόνο αυτή την αγκαλιά, τα φιλιά της και τη ζέση της!

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, το πιο πιθανό είναι να δυσκολεύεστε να ακολουθήσετε την εργασιακή σας ροή. Ίσως να αμελείτε κάπως να διατηρήσετε τη σειρά στις υποχρεώσεις σας, να διεκπεραιώνετε έγκαιρα τη λίστα των καθηκόντων σας. Και το πιο ιδιαίτερο για την ιδιοσυγκρασία σας, είναι ότι δεν σας πειράζει!

taro-zodia-76

Αγαπητοί Ζυγοί, μην προσπαθήσετε καν να βγείτε από αυτό το ροζ συννεφάκι σας. Κανείς δεν σας κατηγορήσει για την απόδοσή σας, γιατί έχετε αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου την αξιοπιστία σας. Και όλοι γνωρίζουν ότι η ισορροπία στην προσωπική ζωή, είναι βασικός παράγοντας για να είναι ο καθένας πιο παραγωγικός και επαγγελματικά. Το αντίθετο είναι που κάνει τους πάντες νωθρούς και βαλτωμένους!

Αν χωρά κάτι ακόμη στο μυαλό σας και μετά τις 10 Δεκεμβρίου, είναι η ποιότητα των υπολοίπων σχέσεών σας. Οι επαγγελματικές συμπράξεις, οι δημιουργικές ομάδες αλλά και οι οικογενειακοί δεσμοί, θα λάβουν επίσης αίσια ώθηση από όλη αυτή τη θετική σας διάθεση. Όσο περισσότερο αξιοποιείτε αυτή την ενέργεια, τόσο πιο ισορροπημένες και αποδοτικές αποφάσεις θα παίρνετε σε όλους τους τομείς!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zodia-zwdia-88-1

Η έμπνευση και η καινοτόμα σκέψη σας, θα σας πάνε στην κορυφή των εργασιακών συνεργειών. Αποδεχθείτε τον ηγετικό ρόλο και θα οδηγήσετε την ομάδα σε πιο επιτυχείς διαδρομές γύρω στις 16 Δεκεμβρίου. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι βέβαιο ότι θα διανοίξετε καινούργια μονοπάτια στον τομέα σας… Σίγουρα θα αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση!

Μέσα σε όλη αυτή τη ρόδινη ατμόσφαιρα, δεν πρέπει να αμελήσετε την ευημερία σας. Να είστε συνεπείς με την εξάσκηση και την προσεγμένη διατροφή σας, ειδικά γύρω στις 25 του μήνα. Η σωματική σας τόνωση ενισχύει και την πνευματική σας διαύγεια: Γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές σε φαγητό και ποτό τις μέρες των γιορτών. Επιπλέον, φροντίστε να κοιμηθείτε και να διασκεδάσετε αρκετά στη διάρκεια των αργιών!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Κάθε κοινωνική δραστηριότητα θα έχει εξαιρετική επίδραση στο μέλλον σας. Γι’ αυτό ασχοληθείτε με τη διεύρυνση του κύκλου σας όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Η αυλαία του θα αποτελέσει αυλαία και της φετινής χρονιάς – κι εσείς έχετε τα φόντα να την ρίξετε με το πιο θετικό πρόσημο. Είναι βέβαιο ότι είστε στο μεταίχμιο αλλαγών και καινούργιων πραγμάτων για τη ζωή σας. Εστιάστε σε αυτό τον λαμπρό ορίζοντα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia