ζώδια Δεκέμβριος 2019 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, μήπως έχετε την αίσθηση ότι περιπλανιέστε σε ένα τοπίο στην ομίχλη;

Ο φετινός Δεκέμβριος ανοίγει την αυλαία του με ένα θολωμένο σκηνικό…

Και είναι αλήθεια ότι αυτό δεν ευνοεί την ευκρίνεια της σκέψης σας!

zodia-taro-45

Φαίνεται ότι δεν ξεκουράζεστε όσο θα έπρεπε. Και όσο δεν φροντίζετε για την ευμάρειά σας επαρκώς, δεν πρόκειται να βρείτε σύντομα την ισορροπία σας. Τα σημάδια τα βλέπετε, τόσο στο σώμα σας όσο και στις υποχρεώσεις σας που δεν σημειώνουν πρόοδο. Γι’ αυτό πρέπει να τους δώσετε άμεσα την δέουσα προσοχή!

Μην πιέζετε άλλο τον εαυτό σας να ανταποκριθεί σε προθεσμίες. Μην πασχίζετε να καταφέρετε περισσότερα στα εργασιακά σας. Αφιερώστε τις πρώτες μέρες του φετινού Δεκεμβρίου για να κάνετε μια ανάπαυλα. Κάντε έναν περίπατο, βυθιστείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και μετά χουζουρέψτε με ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Όλη αυτή η παραζάλη που βιώσατε, θα αντιληφθείτε ότι ήταν δημιουργική τελικά. Η περιπλάνηση θα σας έχει βοηθήσει να βρείτε κι άλλες οδούς για τα επαγγελματικά σας, που δεν είχατε φανταστεί νωρίτερα. Η συνειδητοποίηση θα τονώσει την αποφασιστικότητα αλλά και την αυτοπεποίθησή σας… Και το αποτέλεσμα θα είναι να κεντριστεί και ρομαντική σας διάθεση!

Ενδώστε σε αυτή την «ροζ» ατμόσφαιρα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Θα σας ενθουσιάσει η τρυφερότητα που θα λαμβάνετε και θα προσφέρετε στους δικούς σας ανθρώπους. Το συναίσθημα θα φορτίσει τις ενεργειακές σας μπαταρίες, για να ορμήσετε στα καθήκοντά σας με νέα οπτική!

chartomantia-098

Μην αμελείτε την φροντίδα του εαυτού σας κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, αγαπητοί Ιχθύες. Χρειάζεστε την εξάσκηση σε καθημερινή βάση, όπως και τα συχνά διαλείμματα για να ξεκαθαρίζετε την σκέψη σας. Έτσι θα παραμένετε τονωμένοι – και θα βλέπετε τη θετική πτυχή ακόμα και σε θέματα που μπορεί να σας δυσκολεύουν!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Θέστε ξεκάθαρα τα ζητούμενά σας από κάθε είδους συνέργεια, γύρω στις 17 Δεκεμβρίου. Όσο πιο ειλικρινείς φανείτε τώρα, τόσο πιο κατανοητά θα γίνουν τα σημεία που δεν διαπραγματεύεστε. Από την πλευρά σας, πρέπει να φανείτε συνεπείς σε όσα συμφωνήσετε. Και μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε συνεργάτες και συναδέλφους, που συμβάλλουν σε κάθε είδους πρόοδο των εγχειρημάτων σας!

Στήριξη θα λαμβάνετε από πολλές πλευρές μετά τις 23 Δεκεμβρίου. Ένα άτομο σε θέση ισχύος θα κάνει πολλά πράγματα ευκολότερα για εσάς. Φροντίστε να το ευχαριστήσετε καταλλήλως. Ακόμα και οι ανώτεροι στο χώρο εργασίας, θα είναι πιο συνεργατικοί και θετικά προσκείμενοι σε εσάς αυτές τις μέρες!

dream

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Με την γιορτινή περίοδο στην κορύφωσή της, είναι η ευκαιρία σας να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Επενδύσατε τον κόπο που απαιτείται για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, άρα πρέπει να επιβραβεύσετε και τον εαυτό σας!

Αφήστε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα τις τελευταίες μέρες αυτού του μήνα – και του έτους. Είναι μέρες για την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους. Αφιερώστε τους ποιοτικό χρόνο και διασκεδάστε μαζί όσο μπορείτε περισσότερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66