ζώδια Δεκέμβριος 2019 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-oroskopos

ζώδια Αγαπητοί Καρκίνοι, πόση πίεση μπορείτε να αντέξετε;

Φαίνεται ότι κάποια πρόσωπα ή πράγματα σας βρίσκουν κάθετα αντίθετους…

Άραγε, θα καταφέρετε μέσα στον φετινό Δεκέμβριο να βρείτε τις ενδεδειγμένες ισορροπίες;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο μήνας ανοίγει την αυλαία του με ένταση για εσάς. Κάποια δεδομένα σε σχέση με την ιεραρχία στον εργασιακό σας χώρο, προκαλούν μάχες ισχύος. Από τη μία πλευρά θα θέλατε να είστε εσείς το «αφεντικό», για να λειτουργήσετε πιο αποδοτικά. Από την άλλη, είναι εμφανές ότι ο προϊστάμενός σας γνωρίζει καλά την αξία σας… Κατ’ επέκταση, ενεργείτε ως αφεντικό αλλά το γνήσιο παίρνει τον έπαινο!

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του φετινού Δεκεμβρίου, πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας. Δεν θα ανέχεστε για πάντα συμπεριφορές που δεν εγκρίνετε. Ίσως έχει φτάσει η στιγμή να επενδύσετε στην ουσιαστική δύναμή σας: Τον εαυτό σας!

taro-zodia-76

Θα τολμήσετε να ξεκινήσετε ένα ατομικό επαγγελματικό εγχείρημα; Η σκέψη είναι εξαιρετικά δελεαστική, μιας και δεν θα έχετε κανέναν πάνω από εσάς να μοιράζει διαταγές. Ωστόσο, οι ευθύνες είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν κατακόρυφα. Και όσο κι αν πιέζεστε τώρα, τελικά δεν φέρετε την ευθύνη. Αλλά ως ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε και αυτό τον παράγοντα. Ζυγίστε τα όλα με σύνεση!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Καρκίνοι, όπου υπάρχει τριβή προκαλείται φωτιά. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρνητικό. Μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολλούς τομείς… Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, αν λαδώσετε επαρκώς όλο το «μηχανικό» σύστημα, θα μειώσετε την τριβή. Όλα τότε θα κυλούν πολύ πιο ομαλά και ήρεμα. Η επιλογή είναι δική σας!

chartomantia-098

Δοκιμάστε κάτι καινούργιο κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Όσο πιο δελεαστικό και ακραίο είναι, τόσο το καλύτερο. Είστε στην ιδανική διάθεση για να παραμερίσετε λίγο τη δουλειά και να στραφείτε σε δραστηριότητες που σας συναρπάζουν. Το ρομάντζο θα έρθει να σας χτυπήσει την πόρτα – και εσείς πρέπει να του ανοίξετε, φυσικά!

Είναι απόλυτα υγιές να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Στην προσωπική σας ζωή, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Στην επαγγελματική αρένα, να θέσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Θα εκτιμηθεί κάθε πρωτοβουλία σας, χωρίς να αποκλείεται να κερδίσετε και κάτι επιπλέον από αυτές!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Είναι γεγονός ότι έχετε κουραστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό οφείλετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, προκειμένου να αποσυμπιεστείτε. Ένα μασάζ, μια έντονη εξάσκηση, ένα τονωτικό αφρόλουτρο, θα κάνουν θαύματα στη φόρτιση της ενέργειάς σας. Στραφείτε σε αυτή την κατεύθυνση γύρω στις 21 Δεκεμβρίου. Επιστρέψτε στην καθημερινή άσκηση, φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας. Χρειάζεστε ύπνο, ξεκούραση και θαλπωρή!

taro-6-9

Οι αργίες των γιορτών είναι η ιδανική ευκαιρία για να βρείτε ξανά την ισορροπία σας. Σώμα και πνεύμα θα εναρμονιστούν και θα επιστρέψετε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Περάστε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, μεταξύ 24 και 28 Δεκεμβρίου.

Ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του, όπως και αυτή η χρονιά. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε ανθρώπους που ξέρετε ότι χρειάζονται τη βοήθειά σας. Κάντε μια σύντομη ανασκόπηση όσων είχατε σχεδιάσει γι’ αυτή τη χρονιά – και μέχρι πού τα προχωρήσατε. Μετά κλείστε την επαγγελματική σας πτυχή και βγείτε να διασκεδάσετε. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να ξεφαντώσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66