ζώδια Δεκέμβριος 2019 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

ζώδια Η ευγενής και ανιδιοτελής φύση σας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη, αγαπητοί Παρθένοι.

Ωστόσο, είναι πιθανό κάποιες φορές να το παρακάνετε: Να προσφέρετε στους άλλους παραπάνω στήριξη απ’ όση αντέχετε, είτε να εκμεταλλεύονται οι άλλοι τη διάθεσή σας να βοηθήσετε.

Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν – κι αυτό θα γίνει αυτό τον μήνα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με την είσοδο του φετινού Δεκεμβρίου, θα έρθετε αντιμέτωποι με μια καίρια πρόκληση. Θα κληθείτε να «μετρήσετε» τα υπέρ και τα κατά, της καλής σας προαίρεσης να παράσχετε συνεχώς χείρα βοήθειας στους άλλους!

Αλήθεια, πόσες ώρες από την προσωπική σας ζωή χάνονται προκειμένου να είστε δίπλα σε κάποιον άλλο; Πόσες φορές παραμερίσατε την εξάσκηση η άλλη ενασχόλησή σας για τον ίδιο λόγο; Πόσοι απ’ αυτούς που σας ζήτησαν ενίσχυση, ήθελαν απλά να τελειώσουν πιο γρήγορα για να στραφούν σε δικές τους άλλες δραστηριότητες;

taro-zodia-76

Κάπως έτσι είναι η ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Παρθένοι. Και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, πρέπει να την συνειδητοποιήσετε και να κάνετε τις δέουσες αλλαγές. Γιατί και η καλοσύνη και η προθυμία έχουν τα όριά τους… Ειδικά όταν τελικά αποβαίνουν σε βάρος του προγράμματος και της ζωής σας!

Σε όλο αυτό το σκληρό σκεπτικό, πρέπει να προσθέσετε κάτι ακόμη: Αν πραγματικά κάποιοι εκτίμησαν την αρωγή σας. Σας απόδωσαν τα εύσημα για την καλή σας δουλειά; Αναγνώρισαν ότι πέτυχαν έναν στόχο, επειδή συμβάλατε εσάς; Λάβατε κάποια υλική αποζημίωση, από τα κέρδη που αποκόμισαν άλλη με τη δική σας συνεισφορά; Ίσως τελικά να είναι καλύτερο για όλους, να προτιμάτε το γυμναστήριό σας ή το ραντεβού σας!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-9-zvdia-9

Αφού περάσετε από αυτή τη διεργασία, αρχικά θα νιώθετε κάπως άβολα. Αλλά μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου θα έχετε αρχίσει να βρίσκετε την ισορροπία σας, να βάζετε τα πράγματα σε τάξη. Θα συνειδητοποιήσετε ότι σας δίνει μεγάλη ανακούφιση, να ολοκληρώνετε τη δουλειά σας και να φεύγετε. Θα έχετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους!

Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια συννεφάκια στο περιβάλλον σας αυτές τις μέρες. Σε κάποιους δεν θα αρέσουν οι καινούργιες πρακτικές σας και μπορεί να δυσκολέψουν τη μεταξύ σας επικοινωνία. Μην πτοηθείτε και μην ενδώσετε σε ψυχολογικές πιέσεις… Είναι μια περαστική φάση, που θα εξομαλυνθεί μόλις επιλυθούν και οι τελευταίες παρερμηνείες!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Θα είστε πιο ξεκούραστοι και αποδοτικοί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Θα δείτε να σημειώνουν πρόοδο όλα τα θέματα που χειρίζεστε, ενώ και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Οι ευχάριστες ειδήσεις θα αναπτερώσουν την αισιοδοξία σας, για κάθε εγχείρημα που θέλετε να προωθήσετε. Όλη αυτή η αισιόδοξη ατμόσφαιρα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, με απτές «αποδώσεις» και στη ρομαντική αρένα!

Όσο αλλάζετε εσείς την οπτική σας για τη ζωή, τόσο θα αλλάζει και ο τρόπος που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Υπήρχε κάτι που σας φόβιζε ή διστάζατε να τολμήσετε στον εργασιακό σας χώρο; Μπορεί να αποτελούσε και αιτία να μην έχετε την εξέλιξη που θα θέλατε… Στις 20 και 21 του μήνα, να πάρετε το ρίσκο και να κάνετε αυτό το βήμα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Οι ευχάριστες ειδήσεις συνεχίζουν να σας προσεγγίζουν, χάρη στις αλλαγές που τολμήσατε στην καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό στη διάρκεια των γιορτινών αργιών, αφιερώστε λίγο χρόνο στην αγαπημένη σας ενασχόληση: Να οργανωθείτε και να βάλετε προτεραιότητες!

Η χαρά και η ευτυχία που θα διέπουν τις τελευταίες μέρες του μήνα, θα αποτελέσουν ένα ακόμη έναυσμα για την αποφασιστικότητά σας. Είστε έτοιμοι πλέον να κλείσετε όσα σας πίεζαν στο παρελθόν, η οπτική σας για το μέλλον είναι αισιόδοξη και συνεχώς ανοδική. Έχετε όλα τα φόντα να πραγματώσετε κάθε όνειρό σας, γι’ αυτό ορμήστε προς αυτή την κατεύθυνση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia