ζώδια Δεκέμβριος 2019 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

ζώδια Πόσο έτοιμοι και διατεθημένοι είστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, αγαπητοί Σκορπιοί;

Η καθημερινότητα χρειάζεται αποφασιστικές «προσθέσεις» ή «αφαιρέσεις» στο πρόγραμμά σας…

Μεταξύ αυτών, η εξάσκηση αλλά και η εστίαση σε καινούργια πράγματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπείτε στον φετινό Δεκέμβριο με ορμή – και στόχο να κατακτήσετε νέες κορυφές! Η δική σας οπτική για τα πράγματα, είναι αυτή που θα σας χαράξει πιο αποδοτικές διαδρομές. Μην μένετε προσκολλημένοι στις συνήθειές σας, μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε βολικά μέσα σε αυτές. Πρέπει να διευρύνετε τη δράση σας!

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι ιδανικό για να κάνετε αναθεωρήσεις. Η εξάσκησή σας πρέπει να είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν την έχετε ήδη, φροντίστε να την ανανεώσετε ώστε να γίνει πιο δελεαστική. Τούτου λεχθέντος, τα άστρα υπονοούν ότι τον τελευταίο καιρό την αμελείτε κάπως!

taro-zodia-76

Με το ίδιο ρεαλιστικό σκεπτικό καλείστε να επιθεωρήσετε και τα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε κατά πόσο σας ευχαριστεί η εργασιακή σας απασχόληση… Ή μήπως αποζητάτε κάποιον καινούργιο παράγοντα που θα την αναζωογονήσει. Είναι γεγονός ότι η ρουτίνα είναι καίριο στοιχείο, για να μειώνεται το ενδιαφέρον και η δημιουργικότητά σας!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Είναι βέβαιο ότι έχετε καλύτερες προοπτικές και περισσότερα πράγματα να δώσετε στην επαγγελματική αρένα. Αυτό που θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε στην επιφάνεια, είναι η ανανέωση. Μπορεί να αφορά τις πρακτικές που ακολουθείτε όταν εργάζεστε, μπορεί να αφορά και το αντικείμενό σας καθ’ αυτό. Τολμήστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, θα νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να επιστρέφει!

chartomantia-098

Ένας πειρασμός θα κεντρίσει την προσοχή σας γύρω στις 12 Δεκεμβρίου. Σκεφτείτε καλά πριν πάρετε την τελική σας απόφαση, γιατί δεν αποκλείεται να υποκρύπτει κάποιες παγίδες… Το ρίσκο ενδείκνυται, όταν έχετε διερευνήσει επιμελώς όλες τις παραμέτρους εξέλιξής του!

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να μάθουν οι ανώτεροί σας όσα σκέπτεστε ή μελετάτε. Επιπροσθέτως, μην εκφράσετε την αρνητική σας άποψη για τις ιδέες που προτείνουν. Δεν είναι εποικοδομητική πρακτική να σας παρασύρει ο εγωισμός, επειδή εσείς εκθέσατε κάτι καλύτερο. Αντισταθείτε στην παρόρμηση, για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες παρενέργειες!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Η εξάσκηση ή κάθε είδους έντονη δράση, θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε την όποια έντασή σας. Καθαρίστε τη σκέψη σας και αποσυμπιεστείτε γύρω στις 17 Δεκεμβρίου. Έχετε μια λαμπρή πορεία μπροστά σας, που πρέπει να την υποδεχθείτε με διαύγεια και μαχητική προδιάθεση!

zwdia-zodia-astrologia-65
Η αναγνώριση της καλής σας δουλειάς θα έρθει στις 18 και 19 του μήνα. Θα αρχίσει με μια θερμή χειραψία για την απόδοσή σας – και δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και την προαγωγή. Φυσικά αυτό θα αυξήσει την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σας. Οι ιδέες θα ρέουν σε ποσότητα και ποιότητα, διανοίγοντας την πορεία που έχετε οραματιστεί για το μέλλον σας!

Με τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην κορύφωσή της από τις 24 Δεκεμβρίου και μετά, ακολουθήστε το ρυθμό της. Αφεθείτε να σας συνεπάρουν τα αίσια συννεφάκια των επιτυχιών σας, μιας και αποτελούν δικαίωση των κόπων που έχετε καταβάλει. Ακολουθήστε τη μούσα της έμπνευσης, που έχει εγκατασταθεί σταθερά στο πίσω μέρος του μυαλού σας… Οι ιδέες και οι προτάσεις σας ενθουσιάζουν!

Όσο ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του, κλείνει και η φετινή χρονιά μαζί του. Μην αμελήσετε την εξάσκηση και τη σωματική σας δραστηριότητα, για χάρη της γιορτινής κραιπάλης: Βιώσατε τα αποτελέσματα της τακτικής ενεργοποίησης σώματος και πνεύματος. Αυτά πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, για να τα βελτιώσετε μέσα στην επόμενη χρονιά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66