ζώδια Δεκέμβριος 2019 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, νιώθετε τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα;

Ο αέρας γύρω σας βρίθει από ενέργεια, που την προκαλεί η ένταση των ιδεών που γεννάτε συνεχώς!

Με αυτή την ορμή ανοίγετε την αυλαία του φετινού Δεκεμβρίου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλα κυλούν αίσια στο βασίλειό σας. Και καθώς εσείς ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων, να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας: Κατά την πρώτη εβδομάδα του φετινού Δεκεμβρίου, κρατήστε τα μάτια και τα αφτιά σας διάπλατα ανοικτά. Έχετε να μάθετε πολλά και να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες!

Τα άστρα απαιτούν να μην πάτε πουθενά, χωρίς να έχετε μαζί σας ένα μέσο καταγραφής… Θα λέγαμε μολύβι και χαρτί, αλλά θα λειτουργήσει και το τάμπλετ σας. Τα πάντα θα αποτελούν έναυσμα για καινούργιες ιδέες, όλο πιο δημιουργικές και αποδοτικές. Και δεν πρέπει να σας ξεφύγει καμία!

taro-zodia-76

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

Ο οίστρος που σας διέπει, θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για να εξελίξετε τους επαγγελματικούς στόχους σας μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του μήνα. Οι θέσεις, οι απόψεις και τα προγράμματα που θα στήνετε, θα εντυπωσιάσουν τους κατάλληλους ανθρώπους. Με τόση προσοχή εστιασμένη πάνω σας, θα είναι άδικο να μην βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μεγαλεπήβολα οράματά σας!

Πολύ σύντομα θα κάνετε βήματα προόδου στον εργασιακό σας χώρο. Οι όποιες ερωτήσεις ή απορίες σας, θα λαμβάνουν ανέλπιστες απαντήσεις. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η επαφή με άτομα του στενού σας κύκλου… Οι σοφές τους συμβουλές θα αποδειχθούν σημαντικά εργαλεία για τη διεύρυνση του σκεπτικού σας. Φροντίστε να τις αξιοποιήσετε όλες!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Μέσα σε όλη αυτή την εργασιακή δράση, δεν πρέπει να αμελείτε την προσωπική σας ζωή. Να κάνετε συχνά διαλείμματα, για να φορτίζετε τις ρομαντικές σας μπαταρίες με το ταίρι σας. Από εκεί θα αντλήσετε αντοχές αλλά και καινούργιες ιδέες, ειδικά γύρω στις 10 Δεκεμβρίου!

Μετά τις 14 του μήνα, αφοσιωθείτε και πάλι στην επαγγελματική αρένα. Θα σας προσεγγίσουν ευκαιρίες και προτάσεις, που θα πρέπει να μελετήσετε ισορροπημένα και με σύνεση. Αν και θα είστε εστιασμένοι σε όσα τεκταίνονται στην ατομική σας σφαίρα, μην χάνετε την επαφή με το περιβάλλον. Ίσως ένας συνεργάτης ή συνάδελφος χρειάζεται τη βοήθειά σας – και πρέπει να την παράσχετε!

zodia-zwdia-88-1

Κάντε κάτι για να ενισχύσετε το κοινωνικό σύνολο γύρω στις 19 Δεκεμβρίου. Κάθε προσφορά θα σας γεμίσει ηθική ικανοποίηση, αξία πολύτιμη αυτές τις μέρες γιορτής του ανθρωπισμού… Αλήθεια, έχετε σκεφτεί να παράσχετε δωρεάν υπηρεσίες μέσα από την επαγγελματική σας ειδικότητα; Είτε στραφείτε στην εθελοντική παρουσία σας, σε ομάδες που ενισχύουν τους αναξιοπαθούντες της περιοχής σας!

ζώδια Δεκέμβριος 2019 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας τις θαυμάσιες μέρες στις 24 και 25 Δεκεμβρίου. Το σύμπαν και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας έχουν σταθεί στο πλευρό σας σε κάθε προσπάθειά σας. Αυτή είναι η στιγμή να δείξετε πόσο το εκτιμάτε… Και να ανταποδώσετε την αγάπη που έχετε λάβει τόσο απλόχερα και ανιδιοτελώς!

Οι τελευταίες μέρες του μήνα, αποτελούν και τις τελευταίες μέρες αυτής της χρονιάς. Αφιερώστε τις στο να κοιτάξετε λίγο πίσω, για να συνειδητοποιήσετε τη διαδρομή που έχετε διανύσει.

Πρέπει να θυμηθείτε πολλά, ώστε να αντιληφθείτε και τα πολύτιμα μαθήματα που πήρατε. Και φυσικά, να καταγράψετε τις ευχές σας για την επόμενη χρονιά… Μετά μπορείτε να βγείτε να διασκεδάσετε και να χορέψετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66