Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Δεκέμβριος 2020 Αιγόκερως Ο συνδυασμός του Ερμή με τον ομιλητικό Τοξότη την πρώτη μέρα του μήνα, μπορεί να σας βοηθήσει…

Τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.

Δεν θα φοβάστε να πείτε αυτό που αισθάνεστε και θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σας αρέσει να μαθαίνετε όσα περισσότερα μπορείτε ως μέρος της επικοινωνιακής σας διαδικασίας… Και τώρα θα είστε πιο ανοιχτοί στην οπτική των άλλων. Ο Χείρωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον ισχυρό Κριό στις 15 Δεκεμβρίου, οπότε ετοιμαστείτε για μια βαθιά αναζήτηση ψυχής!

Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη τώρα, αν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε τους δαίμονες σας. Η προοπτική αντιμετώπισης των οδυνηρών αναμνήσεων, δεν είναι διασκεδαστική. Αλλά μην την αφήσετε να σας εμποδίσει να κάνετε το πρώτο βήμα… Κάντε το τώρα, με σύμμαχο τον Χείρωνα!

tarw-zwdia

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 21 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο σοβαροί. Με τις χριστουγεννιάτικες διακοπές ακριβώς στη γωνία, είναι η ευκαιρία σας να ολοκληρώσετε πολλά από τη λίστα υποχρεώσεών σας. Έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε τις επόμενες εβδομάδες. Αν χρειαστείτε κάπου βοήθεια, ζητήστε τη!

Υπάρχει μια σύνοδος μεταξύ Δία/Κρόνου στον ατομιστή Υδροχόο, στις 21 Δεκεμβρίου. Αυτή είναι μία τις πιο σημαντικές όψεις της χρονιάς. Οι δυνατότητες μεταμορφώσεων είναι τεράστιες τώρα. Γι’ αυτό διερευνήστε πιθανές σημαντικές αλλαγές, σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Δεκέμβριος 2020 Αιγόκερως προβλέψεις καριέρας

Ο Κρόνος που σας κυβερνά, κάνει την έκπληξη αυτό τον μήνα: Μετακινείται στον χρηματοοικονομικό σας τομέα στις 16 Δεκεμβρίου. Αυτή η αλλαγή θα είναι εμφανής, με δύο διαφορετικούς τρόπους: Μπορεί να δείτε σημαντική αλλαγή στο τραπεζικό σας λογαριασμό, λόγω της αδυναμίας σας να εξοικονομήσετε χρήματα αυτή τη στιγμή.

Μπορεί επίσης να μην αισθάνεστε άξιοι ή αρκετά έξυπνοι, για να ανταγωνιστείτε τους συναδέλφους σας στη δουλειά. Αντί να λυπάστε τον εαυτό σας, συνεργαστείτε μαζί τους αντί να στρέφεστε εναντίον τους!

zodia-zvdia-75

Τα καλά νέα έρχονται στις 19 Δεκεμβρίου, όταν ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο. Τώρα θα νιώσετε πως έχετε περισσότερο έλεγχο στις καταστάσεις, περιλαμβανομένων των οικονομικών σας. Ο Δίας και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται για πρώτη φορά σε 19 χρόνια, με μια υπέροχη σύνοδο στις 21 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο. Πλέον θα αρχίσετε να βλέπετε την ευημερία που λαχταράτε τόσο!

Ο μήνας τελειώνει με μια συναισθηματικά έντονη Πανσέληνο στον Καρκίνο, στις 29 Δεκεμβρίου. Αυτή θα σας ωθήσει να εστιάσετε στη συνεργασία, όχι μόνο με πελάτες αλλά και με συναδέλφους. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι μπορείτε να συνεργαστείτε ως ομάδα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra