Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

zvdia-didymos

Δεκέμβριος 2020 Δίδυμοι Ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά, μπαίνει στον φλογερό Τοξότη την 1η Δεκεμβρίου.

Έτσι οι πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα αναμένονται συναρπαστικές, ειδικά στον τρόπο αλληλεπίδρασής σας.

Θα κάνετε αυθόρμητες συζητήσεις ακόμα και με ξένους ενώ θα προσβλέπετε σε ένα λαμπρότερο μέλλον. Φαίνεστε αισιόδοξοι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Έπεται ένα τρίγωνο ανάμεσα σε Αφροδίτη και Ποσειδώνα λίγο αργότερα, στις 5 Δεκεμβρίου. Αυτό θα σας βάλει σ’ έναν ονειρικό κόσμο, ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας…

Είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, αυτό το καινούργιο φανταχτερό αυτοκίνητο ή το ακριβό έργο τέχνης; Το όραμά σας είναι κάπως θολό, κάτι καθόλου καλό για τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

zwdia-66

Ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει ορθόδρομος στις 15 του μήνα, ζητώντας σας να κάνετε μια σοβαρή αναζήτηση ψυχής. Μην φοβάστε να σκάψετε βαθιά, να φτάσετε στην καρδιά των θεμάτων που σας ενοχλούν τελευταία. Έρχονται καλύτερες μέρες, αν αντιμετωπίσετε – και κατακτήσετε τις πιο σκοτεινές στιγμές από το παρελθόν σας!

Ο Ήλιος μετακινείται από τον περιπετειώδη Τοξότη στον υπεύθυνο Αιγόκερω, στις 21 Δεκεμβρίου: Η μετάβαση σηματοδοτεί τη στιγμή να σηκώσετε τα μανίκια και να στρωθείτε στη δουλειά. Δεν φοβάστε να «λερώσετε» τα χέρια σας τώρα: Συνειδητοποιείτε ότι όσο πιο σκληρά δουλέψετε, τόσο περισσότερο θα ανταμειφθείτε!

zwdia-9-zvdia-9

Δεκέμβριος 2020 Δίδυμοι προβλέψεις καριέρας

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου γίνεται στο ζώδιό σας, παρέχοντάς σας μεγάλη ενέργεια και προσαρμοστικότητα στο πρώτο μισό του μήνα. Οι κοινωνικές συγκεντρώσεις μπορεί να είναι λίγες και πολύ οικογενειακές… Αλλά σχεδόν όλοι θα έχουν διάθεση για περισσότερη κουβέντα αυτή την περίοδο!

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, μπαίνει στον πύρινο Τοξότη την 1η Δεκεμβρίου. Η κίνησή του θα συμβάλει στην ηρεμία του επικοινωνιακού χάους, με λιγότερες καθυστερήσεις στην πραγματοποίηση συμφωνιών και στη δημιουργία νέων επαγγελματικών συμβάσεων.

Θα υπάρχει περισσότερη σαφήνεια, αυξημένη διαίσθηση και πιο έντονες αντιλήψεις καθώς οι μέρες προχωρούν… Αλλά θα υπάρχουν και κάποιες επιπλοκές, που θα οφείλονται στον εγωισμό!

taro-6-9
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου, θα σας κάνει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σας… Κάτι που απροσδόκητα φέρνει περισσότερη εστίαση από όση είχατε στο παρελθόν!

Η Ηλιακή Έκλειψη την ίδια μέρα, θα ενισχύσει τις επιθυμίες που έχετε για το ταίρι σας ή για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να τολμήσετε να ζητήσετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το πόσο έντονα αισθάνεστε γι’ αυτό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia