Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-diakopes

Δεκέμβριος 2020 Ζυγός Ένα μαγικό τρίγωνο για εσάς, αναμένεται στις 5 του μήνα…

Το σχηματίζει η ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά, με το Ποσειδώνα των ψευδαισθήσεων!

Θα νιώσετε ότι πρόκειται για μια υπέροχη, ονειρική στιγμή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα βρίσκεστε ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα… Στο μυαλό σας θα στροβιλίζονται σκέψεις για το πώς θα ήταν η ζωή σας, αν είχατε βρει το τέλειο ταίρι ή κερδίζατε το λαχείο. Όνειρα «θερινής νυκτός»!

Η Αφροδίτη μπαίνει στον τολμηρό Τοξότη στις 15 Δεκεμβρίου… Και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα είστε έτοιμοι να πάρετε μεγάλα ρίσκα στον έρωτα και τα οικονομικά σας!

zwdia-3-zodia

Μπορεί να είναι συναρπαστικό να ενεργείτε με την παρόρμηση της στιγμής… Αλλά οι συνέπειες των αυθόρμητων ενεργειών σας, ενδέχεται να μην είναι ορατές για κάποιο διάστημα. Γι’ αυτό απολαύστε τις περιπέτειες σας, όσο διαρκούν!

Ο Ήλιος μπαίνει στον υπεύθυνο Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, ανοίγοντας έναν μήνα σκληρής δουλειάς και σταθερών δεσμεύσεων. Αυτή είναι και η μέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, γνωστή και ως η πιο σκοτεινή του χρόνου. Τώρα προσπαθήστε να εργαστείτε γρήγορα για να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας!

zwdia-9-zvdia-9

Εστιάστε στην καριέρα, την κοινότητα αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα που χρειάζονται προσοχή. Η Πανσέληνος στον συναισθηματικό Καρκίνο σχηματίζεται στις 29 Δεκεμβρίου, προτρέποντάς σας να πάτε όπου πάει η γυναικεία παλίρροια!
Επειδή περιβάλλεται από θετική γυναικεία ενέργεια, να ακούσετε με προσοχή τις συμβουλές από τις γυναίκες της ζωής σας. Μια μεγαλύτερη – η μαμά, η γιαγιά, κάποια φίλη ή συνάδελφος – έχει απίστευτη σοφία!

Δεκέμβριος 2020 Ζυγός προβλέψεις καριέρας

Ήρθε η ώρα να γνωστοποιήσετε τις απόψεις σας! Αν υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας αυτό τον μήνα, θα διαπιστώσετε ότι οι προϊστάμενοι και οι συνάδελφοί σας ακούν. Η μόνη συμβουλή, είναι να μην είστε πολύ επιθετικοί στα αιτήματά σας επειδή ο τόνος σας μπορεί να παρεξηγηθεί!

Την 1η Δεκεμβρίου ο Ερμής περνά στον Τοξότη. Πριν στείλετε ένα εμπνευσμένο e-mail, ελέγξτε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι διατυπώνετε με σαφήνεια το θέμα σας. Μπορεί να φανείτε απαιτητικοί, ενώ στην πραγματικότητα δεν προσπαθείτε να είστε δραματικοί!

zwdia-zodia-astrologia-65

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 του μήνα, ίσως κατά λάθος πείτε αυτό που σκέφτεστε… χωρίς να το διατυπώσετε άκρως επαγγελματικά. Ευτυχώς, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την επόμενη μέρα: Αυτή θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε τέτοιου είδους συζητήσεις ή μηνύματα, αν είπατε κάτι για το οποίο μετανιώσατε αργότερα!

Μην κάνετε πάρτι στη διάρκεια των εορτών, ακόμα κι αν είστε στην άνεση του σπιτιού σας. Φροντίστε να παραμένετε επαγγελματίες ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μόνο αυτή η τακτική θα σας βοηθήσει, στη διάρκεια της Πανσελήνου στον Καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου. Ο προϊστάμενός σας μπορεί να σας προσφέρει μια ευκαιρία, χάρη στην υπεύθυνη φύση σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76