Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Pisces09

Δεκέμβριος 2020 Ιχθύες Ο Ερμής αφήνει τον μυστικοπαθή Σκορπιό και μπαίνει στον εξωστρεφή Τοξότη την 1η Δεκεμβρίου.

Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε λιγάκι.

Δεν ανησυχείτε πλέον για το τι σκέφτονται οι άλλοι για όσα πείτε, κάτι που είναι αρκετά απελευθερωτικό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους γύρω σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στις 5 Δεκεμβρίου, επιτρέπει να απολαύσετε τις σέξι ονειροπολήσεις σας… Αλλά ταυτόχρονα σας απογοητεύει, αν τα πράγματα δεν λειτουργήσουν στην πραγματική ζωή με τον τρόπο που τα φανταστήκατε.

Αυτό είναι το μειονέκτημα του κόσμου της φαντασίας, Ιχθύες. Είναι διασκεδαστικός όσο διαρκεί… αλλά δεν διαρκεί για πάντα! Η Αφροδίτη που επικεντρώνεται στα χρήματα, κάνει σύνοδο με τον Ερμή στον τολμηρό Τοξότη στις 15 του μήνα. Η συγκυρία θα σας ενθαρρύνει να πάρετε περισσότερα οικονομικά ρίσκα από όσα συνήθως!

zwdia-66

Αν μια καλή επιχειρηματική ευκαιρία εμφανιστεί στο δρόμο σας, σκεφτείτε να επενδύσετε. Οτιδήποτε περιλαμβάνει τριτοβάθμια εκπαίδευση, φιλοσοφία ή περιπέτεια θα είναι νικηφόρο!

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου, θα χαρίσει μια συναισθηματική νότα στο τέλος του μήνα. Θα νιώσετε πιο κοντά στις γυναίκες της ζωής σας και θα τους συμπεριφερθείτε με στοργή και φροντίδα. Βρείτε έναν τρόπο, να τιμήσετε μια γυναίκα που ήταν εξαιρετικά σημαντική στη ζωή σας!

Δεκέμβριος 2020 Ιχθύες προβλέψεις καριέρας

Όσον αφορά τη δουλειά σας, αυτός θα είναι ο πιο πολυάσχολος μήνας του χρόνου για εσάς. Μπορεί να καταναλώνετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά από την έναρξή του, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην εστιάσετε τόσο στη δουλειά που να βάλετε όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα!

zwdia-9-zvdia-9

Ο Ερμής που μπαίνει στον Τοξότη την 1η Δεκεμβρίου, σας φέρνει πολλές νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα είστε τόσο απασχολημένοι κάνοντας δέκα πράγματα ταυτόχρονα, που θα σκεφτείτε να προσλάβετε βοηθό. Λάβετε υπόψιν αυτή την επιλογή, γιατί θα μπορούσε να εξυπηρετήσει αν δε θέλετε να ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας!

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 του μήνα, θα φέρει νέα για μια πιθανή προώθηση. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να διευθετήσετε τα οικονομικά που εμπλέκονται σ’ αυτή την ευκαιρία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να κάνετε μια αντιπρόταση στον εργοδότη σας την επόμενη μέρα: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και συγκεκριμένα στον τομέα της καριέρας σας!

Ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου, την ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου… Μπορεί να είναι και η μέρα υπογραφής της σύμβασής σας, όπου και η αντιπροσφορά σας να γίνει δεκτή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65