Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-karkinos

Δεκέμβριος 2020 Καρκίνος Βγαίνετε από το καβούκι σας, από την πρώτη κιόλας μέρα του τελευταίου μήνα αυτής της χρονιάς!

Ο ομιλητικός Ερμής περνά στον φιλικό και εξωστρεφή Τοξότη.

Οι συζητήσεις ακόμα και με αγνώστους, θα σας οδηγήσουν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα μονοπάτια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή η μετάβαση μπορεί να σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας… Αλλά αφορά κατά πολύ την επέκταση του πνευματικού σας ορίζοντα – κι όχι μόνο! Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στις 14 Δεκεμβρίου, συντελούνται επίσης στο ζώδιο του Τοξότη. Και επειδή θα υπάρχει μια γενική αίσθηση ευεξίας στην ατμόσφαιρα, φροντίστε να μην αποσπαστεί η προσοχή σας και κάνετε βιαστικές κινήσεις. Πρέπει να μεριμνείτε για τις τελικές αποφάσεις όλων των μακροπρόθεσμων θεμάτων σας!

Και η ρομαντική Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Τοξότη την επομένη, φέρνοντας πάθος αλλά και αβεβαιότητα στην ερωτική σας ζωή. Ίσως ζήσετε την περιπέτεια της ζωής σας τις επόμενες εβδομάδες… Και παράλληλα θα πάρετε μερικά από τα πιο οδυνηρά μαθήματά σας: Μερικές φορές, δεν μπορεί να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο!

zwdia-66

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο δικό σας συναισθηματικό ζώδιο, στις 29 Δεκεμβρίου. Αυτή θα σας θυμίσει να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. Έχετε περάσει πολλά αυτό το μήνα – και το έτος, αγαπητοί Καρκίνοι… Αξίζετε πραγματικά λίγη επιπλέον περιποίηση!

Κάντε κάτι για να αναδείξετε τη θηλυκή πτυχή της ψυχοσύνθεσής σας. Προσπαθήστε να έχετε πιο ιδιαίτερες συζητήσεις με τις γυναίκες στη ζωή σας. Έτσι θα γιορτάσετε αυτή την εκπληκτική θηλυκή σεληνιακή ενέργεια που θα σας περιβάλλει τώρα!

zwdia-9-zvdia-9

Δεκέμβριος 2020 Καρκίνος προβλέψεις καριέρας

Παραμείνετε ψύχραιμοι, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν και η χρονιά φτάνει στο τέλος της, εσείς δεν έχετε τελειώσει ακόμη με τα δύσκολα… Και με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη την 1η Δεκεμβρίου, μπορεί να νιώθετε «μοιράζεστε» σε πολλές κατευθύνσεις!

Άραγε να προχωρήσετε μόνοι με τον ρυθμό σας ή να επιδιώξετε συνεργασίες; Αντί να προβληματίζεστε, επί του παρόντος κάντε μια παύση και πάρτε βαθιές ανάσες: Δεν θα καταφέρετε τίποτα αν δράσετε υπό πίεση!

Η ένταση και οι προβληματισμοί σας μπορεί να παραμένουν και γύρω στις 14 Δεκεμβρίου. Θα τις εντείνει η ολική Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Είναι μια καλή στιγμή να αποτραβηχτείτε λίγο από υποχρεώσεις, να κάνετε έναν μεγάλο περίπατο για να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας!

Ο Χείρων θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τις 14 του μήνα, μέσα στα εδάφη του Κριού. Τώρα θα έχετε περισσότερη διαύγεια για να επεξεργαστείτε στόχους, να εντοπίσετε ποιες πρακτικές σας έχουν αποτέλεσμα και ποιες όχι!

zodia-zvdia-75

Εστιάστε στην πνευματική και την προσωπική σας ισορροπία, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Σε αυτό θα βοηθήσει η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο στις 15 Δεκεμβρίου. Ποια καθημερινή στρατηγική θα βελτιώσει την υγεία – άρα και την εργασιακή σας απόδοση; Αν χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές, θα έχετε τη στήριξη του Δία που περνά επίσης στον Υδροχόο. Αυτή η μετάβαση αποτελεί κάτι σαν πιστοποίηση, ότι οι όποιες κινήσεις σας θα έχουν αποτέλεσμα και διάρκεια!

Στις 20 και 21 Δεκεμβρίου, περνούν στον Αιγόκερω ο Ερμής και ο Ήλιος αντίστοιχα. Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε ευρύτερες αλλαγές, ακόμα και στον τρόπο που δουλεύετε: Θα είστε πολύ πιο φιλόδοξοι αλλά και πολύ πιο πειθαρχημένοι… Ικανοί να πετύχετε σχεδόν τα πάντα!

Ο μήνας φτάνει προς το τέλος του, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 29. Κάντε μια τελευταία επιθεώρηση στη λίστα των προθέσεών σας για το 2021. Το μέλλον σας φαντάζει αισιόδοξο και ρόδινο, οπότε έχετε λόγους να το γιορτάσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76