Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Λέων μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Δεκέμβριος 2020 Λέων Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που καθοδηγεί τις σκέψεις και τις συζητήσεις σας.

Την πρώτη μέρα του τελευταίου μήνα της χρονιάς, απομακρύνεται από τον εσωστρεφή Σκορπιό και μπαίνει στον εξωστρεφή Τοξότη.

Τώρα νιώθετε έτοιμοι επιτέλους να ενημερώσετε τον κόσμο για όσα σκέφτεστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πιθανότατα κρατάτε ένα μυστικό – που πεθαίνετε να το πείτε σε κάποιον, αγαπητοί Λέοντες! Στις 9 Δεκεμβρίου έρχεται ένα τετράγωνο, ανάμεσα στον κυβερνήτη σας τον Ήλιο στον παθιασμένο Τοξότη και τον ονειρικό Ποσειδώνα.

Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να συνεχίσετε αυτό που κάνετε, να αναρωτηθείτε αν έχετε πάρει τη σωστή κατεύθυνση. Δυστυχώς, αυτή η όψη συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο. Αλλά αποτελεί μια αρκετά σοβαρή βοήθεια, για την εξάλειψη κάθε αμφιβολίας!

chartomantia-098

Η Νέα Σελήνη στις 14 Δεκεμβρίου, σχηματίζεται επίσης στο συντροφικό σας ζώδιο του Τοξότη. Η επίδρασή σας θα είναι να σκέφτεστε μόνο όλα τα καλά πράγματα που θα έρθουν!

Ωστόσο, το να προτρέχετε είναι μία από τις χειρότερες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε τώρα… Αν και είναι καλό να είστε αισιόδοξοι, προσπαθήστε να μην βασίζεστε σε πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακόμα!

Ο Ήλιος μετακινείται από τον Τοξότη στον ορθολογικό Αιγόκερω, στις 21 Δεκεμβρίου. Η μετάβαση θα σας υπενθυμίσει όλα όσα δεν έχετε διαγράψει ακόμη από την ετήσια λίστα σας: Δεν έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας για να πετύχετε τους στόχους, Λέοντες… Αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσετε μέχρι να το κάνετε!

zwdia-tarw-zodia-19

Δεκέμβριος 2020 Λέων προβλέψεις καριέρας

Η δημιουργικότητα θα ρέει απρόσκοπτα στην επαγγελματική σας ζωή όλο τον μήνα. Με τον Ερμή στον Τοξότη από την 1η Δεκεμβρίου, θα εμπνευστείτε να ξεκινήσετε ένα νέο καλλιτεχνικό εγχείρημα ή θα αναλάβετε την διαχείριση της επιχείρησής σας!

Λάβετε υπόψιν ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να χρειαστεί χρόνο, μέχρι να δεσμευτείτε με το σωστό όραμα. Μην αφήσετε την παρορμητική σας φύση να σας ωθήσει σε μια κατάσταση για την οποία δεν είστε σίγουροι!

Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου, θα σας παρακινήσει να δημοσιοποιήσετε τις μοναδικές σας ιδέες. Και η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη την επόμενη μέρα, υπογραμμίζοντας και πυροδοτώντας τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες!
Αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο τις επόμενες μέρες, που θα εμφανιστούν πιθανοί πελάτες: Θα αναζητούν μια άρτια νέα επιχείρηση, στην οποία να επενδύσουν το χρόνο και τα χρήματά τους!

taro-6-9

Ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο στις 16 Δεκεμβρίου. Είναι η ευκαιρία σας να ενισχύσετε επαφές και να υπογράψετε συμβόλαια, με πελάτες που σκοπεύουν να συνεργαστούν αποκλειστικά μαζί σας. Και η υπέροχη σύνοδος Δία/Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 του μήνα, θα σας δώσει τη σπάνια ευκαιρία να οδηγήσετε τους πελάτες σας στην επιτυχία!

Μπορεί να θελήσετε να συνδεθείτε με αυτούς τους συνεργάτες σε βαθύτερο επίπεδο, χάρη στη φιλική εορταστική ατμόσφαιρα. Αλλά το μάθημά σας τώρα, είναι να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε όρια!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia