Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

parthenos-rantevou

Δεκέμβριος 2020 Παρθένος Η διάθεσή σας είναι πολύ πιο αισιόδοξη στην έναρξη του τελευταίου μήνα της χρονιάς.

Ο επικοινωνιακός Ερμής που σας κυβερνά, μετακινείται την πρώτη κιόλας μέρα του…

Αφήνει τον εσωστρεφή και στοχαστικό Σκορπιό, για να περάσει στον αντιδραστικό και εξωστρεφή Τοξότη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν πεθαίνατε να κάνετε σε κάποιον μια ερώτηση, κάντε τη τώρα! Οι συζητήσεις σας είναι γεμάτες ενθουσιασμό. Αν νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι, είναι σημάδι πως κάτι καταπληκτικό πρόκειται να συμβεί!

Ο Χείρων γυρίζει ορθόδρομος στις 15 Δεκεμβρίου, προσφέροντάς σας την ευκαιρία για εσωτερική ανάπτυξη. Αν το παρελθόν σας εμπόδιζε να προχωρήσετε, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσετε όσα οδυνηρά ζητήματα σας κρατούσαν πίσω. Να είστε γενναίοι, Παρθένοι!

tarw-zwdia

Ο επεκτατικός Δίας μετακινείται στον φιλικό κι εκκεντρικό Υδροχόο στις 19 Δεκεμβρίου. Πλέον θα βελτιωθεί η ικανότητά σας να συνδέεστε, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά στο διαδίκτυο. Πόσο πρόθυμοι είστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για να κάνετε νέες επαφές; Η τεχνολογία σας παράσχει έναν κόσμο πληροφοριών. Τι θα κάνετε μ’ αυτό;

Ο Ήλιος αφήνει τον φλογερό Τοξότη για τον πιο υπεύθυνο Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου. Η κύρια εστίασή σας μεταφέρεται στους στόχους για το υπόλοιπο του μήνα. Παρόλο που οι αργίες είναι τόσο κοντά, στρέφεστε περισσότερο στη δουλειά παρά στους εορτασμούς ή την οικογένειά σας. Ας ελπίσουμε ότι η μακροπρόθεσμη αποπληρωμή, θα αξίζει όσα θυσιάζετε βραχυπρόθεσμα!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Δεκέμβριος 2020 Παρθένος προβλέψεις καριέρας

Εξακολουθείτε να καλπάζετε προς την κορυφή, μετά την Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στους Διδύμους στις 30 Νοεμβρίου. Οπότε στο ξεκίνημα του φετινού Δεκεμβρίου, θα είστε επικεντρωμένοι στα εργασιακά σας περισσότερο από ποτέ!

Μπορεί να μην έχετε έντονο κίνητρο για να εστιάσετε όλο τον μήνα στην εργασία… Αλλά σας ευχαριστεί να ξέρετε ότι μπορείτε να κινητοποιηθείτε, για προώθηση ή για ειδήσεις που λάβατε κατά τη σεληνιακή έκλειψη!

zodia-zwdia-88-1

Να ξέρετε ότι μπορεί να μην θέλετε να διαθέσετε όλη την ενέργειά σας σε βαρετές εργασίες στο γραφείο, τώρα που έχετε καλύτερη σχέση με τους ανωτέρους. Αλλά ίσως αυτό να προκαλέσει προβλήματα αν δυσαρεστεί τους συναδέλφους σας… Ειδικά στη διάρκεια της μεγάλης συνόδου Δία/Κρόνου στον Υδροχόο, στις 21 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 29 του μήνα, μπορεί να φέρει μια προαγωγή… Αυτή θα τονώσει τη δημόσια θέση σας και θα κάνει τους άλλους να σας ζηλεύουν. Αλλά δεν θα οδηγήσει απαραίτητα σε μισθολογική αύξηση!

Μην θέσετε σε κίνδυνο τη σκληρή δουλειά σας, για να αποκτήσετε έναν φανταχτερό τίτλο. Λάβετε το υπόψιν, πριν συμφωνήσετε για κάτι που ενδέχεται να σας πικράνει αργότερα. Βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτό που αποφασίζετε. Ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια, για να διασφαλίσετε την ευημερία και την ικανοποίησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw