Ζώδια Δεκέμβριος 2020 Ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

40098910150533019798994

Δεκέμβριος 2020 Ταύρος Τα όνειρά σας βρίσκονται στο επίκεντρο!

Ειδικά στις 5 του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης/ Ποσειδώνα, θα είναι ωραίο να χαθείτε στον κόσμο των ονείρων…

Από την άλλη, ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε τι χάνετε έτσι από την πραγματική ζωή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όταν η κρίση σας είναι θολή, παίρνετε κακές αποφάσεις που συχνά δεν μπορούν να ανατραπούν. Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη, σχηματίζονται στον ηλιόλουστο Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου. Η ατμόσφαιρα μπορεί να ξεπλύνει τα λάθη και να σας δώσει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα.

Μόνο προσέξτε την πολύ γρήγορη δράση, μην σας οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερα λάθη. Πάρτε το χρόνο σας για να κινηθείτε σωστά!

xartomanteia

Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη την επόμενη μέρα. Θα δώσει στην ερωτική σας ζωή μια διασκεδαστική μικρή ώθηση πάθους και περιπέτειας. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε ανοιχτό μυαλό, θα βιώσετε ένα γεγονός που θ’ αλλάξει τη ζωή σας τις επόμενες εβδομάδες… Γιατί όπου πηγαίνει το μυαλό, ακολουθεί το σώμα σας!

Ο επεκτατικός Δίας μπαίνει στον εκκεντρικό Υδροχόο στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτή θα είναι η ευκαιρία να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο… ίσως με ασυνήθιστο τρόπο. Έχετε συγκεκριμένους τρόπους που λειτουργείτε, αλλά θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον κάτι που δεν έχετε δει ή ακούσει ξανά στο παρελθόν. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία τώρα, είναι καταπληκτικές!

zwdia-3-zodia

Δεκέμβριος 2020 Ταύρος προβλέψεις καριέρας

Ξεκινάτε τον μήνα με φανταστικά ήρεμη ενέργεια, καθώς η Σελήνη αρχίζει να εξασθενεί. Αυτό θα συνεισφέρει στη γαλήνη, τη χαλάρωση και την ευκολία σας για συναναστροφές. Μετά την προσπάθεια τον περασμένο μήνα να χειριστείτε επιχειρηματικά θέματα, αυτή είναι ευπρόσδεκτη φάση για τον αναγκαίο χρόνο ξεκούρασης!

Σε αυτές τις πρώτες μέρες του φετινού Δεκεμβρίου, επικεντρωθείτε στη χαλάρωση και την ζεστασιά του σπιτιού σας. Ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, ασχοληθείτε με τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αν πρέπει αναγκαστικά να χειριστείτε τα εργασιακά σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε μια μεγάλη χάρη. Οι άνθρωποι πιθανότατα θα δυσκολευτούν να σας πουν όχι τώρα!
Το πρώτο μέρος του μήνα, πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε τη δουλειά όσο πιο διασκεδαστική γίνεται… Σε γενικές γραμμές, η εργασία ίσως να φαντάζει τρομακτική στη διάρκεια της Ηλιακής Έκλειψης και Νέας Σελήνης στις 14 Δεκεμβρίου!

Ωστόσο, θα σας βοηθήσει να διασαφηνίσετε ιδέες και σκέψεις στο μυαλό σας. Θα βρείτε τις επιχειρηματικές λύσεις που σας διέφευγαν ως τώρα. Έρχεται μια Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου, που ανοίγει το δρόμο για δημιουργικότητα και διασκέδαση στο χώρο εργασίας!
Επίσης, είναι μια υπέροχη μέρα για να αποκτήσετε χρήματα, επειδή η ολοκλήρωση της Πανσελήνου τονίζει την αξία της εργασίας σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988